Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Tableti su rasprodati. I skuplji bmax, i jeftiniji redbeat.
Taj redbeat su skoro svi clanovi i prespavali, jer se pojavio i nestao u gluvo doba. Kinez pogresio cenu za nase trziste, nocne tice ga ojadile, i to je to.
Mozda se nekad pojavi nesto po ceni bmaxa (45€), ali ono drugo za 15, ne verujem.

@draxd

U pakovanju ( pored tableta ) treba da bude roza futrola , USB kabl i iglica za SIM slot.
@Moonstalker

Ako moze da se uhvati uz 30-60-100% povrat , odlicna kupovina za oko 1900 dinara :)
Gde se nalazi navedeni telefon? na mobilnom svetu ili temuu? jer na temuu na izlazi nista? Da li moze link?

Generalno ne fali im ništa, nego navikli su na 10" kojoj je pukao ekran :sneaky:

• Like
Reagovanja: M J
Drugari, jel ima neka fora da mi ovaj ranac (postavljen link), izadje u onoj promociji gde se spustaju cene minimum 30% (postavljena slika) ?
Trazim, trazim, trazim,... Ali mi sve izlaze drugi rancevi, a nikako da naidjem na ovaj model. Iskljucivo bih njega uzeo, jer mi najvise odgovara.

https://share.temu.com/wJzajhpqZxA

I jos nesta, kada se izabere u ovoj sekciji neki predmet spusten za npr 30%, jel moze dodatno da se iskoristi i vracanje kredita za taj predmet i jos dodatih predmeta , da bude 4k+ dinara (kucanjem claimcredit, dobijanje/vracanje 100%, tj 2200din)

Prilozi

• Screenshot_20250207-125123.png
    Screenshot_20250207-125123.png
    407.4 KB · Pregleda: 65
Pa u tome je i fora, oni ti uslovljavaju da izaberes popust na samo ono sto njima odgovara, fukarski je ali ebg moras odatle da biras.

Pa u tome je i fora, oni ti uslovljavaju da izaberes popust na samo ono sto njima odgovara, fukarski je ali ebg moras odatle da biras.
Onda mi ta opcija i nece biti od koristi.
Najbolje iskoristiti claimcredit, pa na tih 4000din kolika je puna cena, vratice se 2250din, i ispace mi oko 1800din

Tako je, stim sto moras da tih 2250 da potrosis opet kod njih u radnji na nesto.

Dosad sam porucivao preko 4000 din, pa izvucem pun ("100%") povracaj kredita (2.200 din + 50 din)

Vracao sam malo temu da vidim kakva je situacija sa nizim porudzbinama.

Interesuje me sledece, ako ovaj proizvod koji je vec snizen 17% (3.106 din) stavim preko claimcredita, vraca mi se 53.5%, pa ce ranac ispasti ~1450din, ili ne?
Da znam koliko ce mi ispasti, dal bezveze da dodajem jos nesta do 4000-4100 din.

Prilozi

• Screenshot_20250207-170413.png
    Screenshot_20250207-170413.png
    472.9 KB · Pregleda: 50
Ako si taj popust ostvario preko one temu discount card, gde dobijas popust na jedan proizvod koji izaberes, kada pokusas da ga kupis kroz claimcredit, nece ti obracunati tu spustenu cenu, vec punu cenu.

Ne ne, nije preko toga.
Ovako klasicna pretraga

Stigli Redbeat A2 tableti of 15 eura. Nije nikakva prevara, sprava izgleda kao umanjeni Bmax, verovatno ih sastavlaju u istoj fabrici. Za razliku od BMax-a nema nikakve dodatne opreme, samo tablet i jedan USB-C kabl.
Stigla i meni 2 komada.
Jedan je vec rootovan i spreman za ćala. :D

Ovo vazi za Redbeat A2.
Skines unisoc drajver odavde i instaliras ga:
Skines alldocube_iplay_50_mini arhivu odavde i raspakujes:
Pokrenes unlock_autopatch_9230.bat, drzis vol- na tabletu u ustekas kabl u njega, pustis vol- posle nekoliko sekundi.
Pratis sta se desava i posle kad se zavrsi aktiviras ponovo developer opcije i 'adb reboot fastboot' i konacno flesujes patchovan boot.img sa 'fastboot flash boot Magisk_xxxx.img'

Šta se dobija rootovanjem?

Pa može revanced i bez roota.

Ps

Kada se vrati kredit iz promocije "100% povrat", da li se pri narednoj kupovini može ponovo koristiti neka promocija uz taj kredit?

Stigao mi toocki punjac 65w i kabal isto njihov. Puni s34 ultra na super fast.
Stiglo mi je platno za projektor ili bolje reci carsav....
Znaci dolazi spakovano i kad se rasiri vide se te linije gde je savijano. Osim toga nema sanse ga postaviti a da bude lepo zategnuto.
Naravno niska cena al ne vredi...

Stigao mi toocki punjac 65w i kabal isto njihov. Puni s34 ultra na super fast.
Stiglo mi je platno za projektor ili bolje reci carsav....
Znaci dolazi spakovano i kad se rasiri vide se te linije gde je savijano. Osim toga nema sanse ga postaviti a da bude lepo zategnuto.
Naravno niska cena al ne vredi...
Kakav je to s34 Ultra ? Punjenje na tom punjaču svima radi kao superfast(25w) ali ne u verziji 2.0 45w kako bi trebalo, neki protokol fali, a definitivno nije do pps jer njihov punjač od 67 w meni radi na super fast 2.0 a ni on nema istaknuto da podržava pps punjenje.
A za platno vezano, nema ništa bolje od dobro izgletovanog belog zida.

S24 ultra. Ako ne gresim kad puni 25w onda pise fast a kad puni super fast onda 45w.
Isto mi pise i sa samsung original punjacem i original kablom.

Mislim da je još niža brzina kad samo piše fast, možda je to tipa 15 ili 18 w, superfast 25 a super fast 2.0 45 w, mada ono što sam ja primetio kad se puni tim punjačem brzine su u amperaži ogromne skoro da jesu punih 45 w samo što to telefon neće da registruje a samo on zna zbog čega.

SFC je do 25w i SFC 2.0 je do 45W...stim sto je bas mala razlika u vremenu punjenja medju ta dva, bar na s23u, ovaj do 45w vecinu vremena provodi na 30-35w...verv zbog temp i bat...
Skoro pa svi tukijevi ovi malo "jaci" koji sam uzeo, za auto neki od 175w i neki klasican do 140w sa odgovarajucim kablom rade na sfc 2.0..

ovaj sfc do 25w uvek ali uvek vuce 27-28w- na onom dislpeju pokazuje tako- i na punjacu i na kablu ima displej...

Inace ovaj credit back, bas sam se nakupovao raznih gluposti...navuce samo tako

1000005042.jpg

Blokiranje reklama, youtube bez reklama...

Nema potrebe da se cacka - postoje NewPipe i ReVanced za YT ( mogu da rade u pozadini sa iskljucenim displejom ) ,
i AdBlock i Brave browseri - nema vecine reklama

-----------------

Telefoni - punjaci

Nazad
Vrh Dno