Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Dobio sam neka 4 besplatana gifta ima tu prilicno solidnih stvari, naravno morao sam da jos stvari do 7500din po napucanim cenama sto u krajnjem slucaju i jeste isplativo posto su ti giftovi solidni, medjutim ostavio sam to da izaberem za danas medjutim ta opcija je nestala iako su mi dali 24h da ispunim "zadatak" zna li ko kako se ulazi opet u tu opciju

Pokušaj u aplikaciji da to nađeš ovako: You/Messages/Promotions

Ja ugrabih pa porucih 2 kom. od 1tb. Danas sam gledao i pise mi da je u isporucnoj posti, samo treba da se podigne.

KODAK factory se povukao.
Videcemo da li samo privremeno ili trajno.
Ostali su drugi Kodak prodavci , ali sa znatno visim cenama.

Pronađi ovo sa prve slike, izvrti točak i dobićeš da kupiš 2 ili 3 stvari. Nakon što to kupiš dobićeš set kupona(slika 2 + 2 kupona 3200/~8000).
ijaoo, ja sam uvek mislila da je to cista navlakusa.
a koliko moze da se ustedi, i da li moraju da se kupuju proizvodi preko 20-30eu ili mogu i neki jeftiniji a da kupon vredi?
tj. koilo u procentima kuponi skidaju cenu generalno- ili otprilike mi reci, hvala najvise

ja isto potrosila jedno 200eu do sada sa 0 kupona o_O

da li moraju da se kupuju proizvodi preko 20-30eu ili mogu i neki jeftiniji a da kupon vredi?
tj. koilo u procentima kuponi skidaju cenu generalno
Moraš da kupiš 2 ili 3 proizvoda (pojedinačne cene min. nekih 350 din.) da bi dobila set kupona sa slike 2 u mom prethodnom postu (na slici fale dva kupona od 3200 i 3500 na 8800 koje sam već bio iskoristio). Procenat uštede zavisi od kupona koji koristiš.

Moraš da kupiš 2 ili 3 proizvoda (pojedinačne cene min. nekih 350 din.) da bi dobila set kupona sa slike 2 u mom prethodnom postu (na slici fale dva kupona od 3200 i 3500 na 8800 koje sam već bio iskoristio). Procenat uštede zavisi od kupona koji koristiš.
koliko se secam i meni je izlazilo nesto kao da ustedis 20.000 din, pa da kupis 3 proizvoda.
razumem da moraju biti skuplja od 3eu , da kazemo, pa valjda ono sta oni nude kad se klikne ne proizvode za popust?

p.s. znaci ti si dobio popust npr. od 3500 din za nesto sta je kostalo 8500?? to je bas veliki popust.

a cene sa popustom vidim kad odem na checkout ili?

hvala ti :)

Meni dalo do 34000 kao shatro popusta, ali morao sam da kupim 2 proizvoda, nasao nesto chipetone za 600din da im platim, sad cekam da mi to stigne.
Jedina mana kod tih kupona je.... isticu za 4 dana. Meni vec istekli.

^Pa nije šatro popust, ja sam uštedeo 8k.

Screenshot_2024-12-10-09-15-37-989_com.einnovation.temu.jpg

Vec je pisano, ali i dalje važi ovo za povraćaj kredita. Kucajte u search "claim credit" i izaći će vam ovo. U principu platite nešto oko 4200 i vraćaju vam kredit do 2500 din. max. To možete koristiti za narednu kupovinu.

/edit mada mislim da je slabija ponuda sad, jer vidim da stoji 25%, kad sam ja koristio bilo je 100% kao. Izgleda da je max povraćaj kredita 1000 dinara sada.

/edit mada mislim da je slabija ponuda sad, jer vidim da stoji 25%, kad sam ja koristio bilo je 100% kao. Izgleda da je max povraćaj kredita 1000 dinara sada.
Navuku te s velikim kreditom i popustima, pa onda polako dobiješ što i ostali.

Pogledajte prilog 470883

Vec je pisano, ali i dalje važi ovo za povraćaj kredita. Kucajte u search "claim credit" i izaći će vam ovo. U principu platite nešto oko 4200 i vraćaju vam kredit do 2500 din. max. To možete koristiti za narednu kupovinu.

Meni još uvek radi povraćaj kredita od 2500 na kupovinu od 4200 din. Koristio sam to 11 puta do sada.

kad smanjiš potrošnju, smanjiće i oni povraćaj pa onda imaš samo 30% povraćaj ili manje pošto oni ne znaju namerno da računaju procente.

Cesto su ti kuponi i popusti cista navlakusa .
Gledajte najnize cene odredjenog proizvoda u redovnoj ponudi , pa uporedite sa cenama koje vam nude uz kupone .
Racunajte da li imate stvarni popust .

----

Vratili su Kodak u ponudu , ali 1TB povlace cim postoji naznaka da ce se koristiti kupon

Navuku te s velikim kreditom i popustima, pa onda polako dobiješ što i ostali.
Nemaju poentu bez toga, realno. Ponuda loša, totalni noname kineski proizvodi vrlo upitnog kvaliteta. Da nije par dobrih ponuda što se uzimaju kuponima ne vidim poentu ove platforme u Srbiji.
Ostavio sam im 200 evra u novembru, negde veoma uštedeo i dobio solidan proizvod ali i dosta promašaja gde sam bukvalno bacio pare na neke džidžabidže koje ništa ne vrede. U proseku, sarma.

@Envoy

Zasto ne iskoristis svoje pravo , nego kukas i
tvrdis da Temu nema svrhe ?
Mozes da vratis sve sto ti ne odgovara i vratice ti novac...

Prvo moraju da mi isporuče paket, ne mogu refund trenutno, samo me uputi na tracking.

Prvu sliku dobijam kada idem na refund/return a druga je praćenje ovog paketa koji je u jednom momentu trebao biti u paketomatu na pumpi ali je očigledno City Express radnika bolelo uvo...

media_20241210_143339_4852110854653728848.jpgmedia_20241210_143339_9172774332242878429.jpg

Poslednja izmena:
Da li sam dobro razumeo, nisi zadovoljan kvalitetom proizovda, a ne možeš da uradiš zahtev za povrat, jer još nisi preuzeo paket?

Temu nema whishlist? Porucio nesto za vikend za oko 3300 din i samo 250 din popust. Oni vredni kuponi su bili ranije u opticaju?

@Envoy

Zasto sada mesas "babe i zabe" ?
Ti si u ovom slucaju imao problem sa City kurirom...
Zasto nisi reagovao u cetvrtak , petak i subotu ?
( malo je verovatno da bas ni jednom u roku od tri dana nisi
uspeo da stupis u kontakt sa CE )

Za isporucene narudzbine imas pravo povracaja u roku od 90 dana
uz izuzetak nekih vrsta proizvoda

@Rusi

Pokusaj sa CLAIM CREDIT - za deo proizvoda daju povracaj npr. 25 / 30% ( do max. 1000 dinara )

Samo me jednom zvao potrčko neki. Sutradan prebacio na obližnji paketomat, oni vratili pošiljku. Izvini ali od 07-19:30 sam na poslu svaki radni dan i nemam vremena za kurire i njihove gluposti.

Nemam ja problem sa City nego sa Temu. Šta mene briga za njihove dilove sa kuririma, ja ovo u lokalnoj pošti očekujem, kao i drugih 5 paketa što je stiglo. Ni u jednom momentu nisam ja izabrao da mi nešto dostavlja City Express, to je propust Temu.

Edit: Tek sad prijavio Temu, nisam stigao pre. Nadam se da će otkačiti City Express ubuduće...

Poslednja izmena:
Stigao monitor sa Temua, prezadovoljan sam, 15.6" 1080p 60hz za 5000din
IMG_0920.JPG
EDIT: TOUCH monitor takođe :D

Nazad
Vrh Dno