jabree
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.04.2007
- Poena
- 405
Moja oprema
- Tablet
- ne
- Mobilni telefon
- Xiaomi Note 8 pro
- Pametni uređaji
- najn
- Pristup internetu
- Optički internet
Kliknem na one ponude, jer sam par puta dobro prošao, da odaberem dva predmeta( 2990 rsd) onda dobijam da biram besplatne predmete, međutim toliko je očajan izbor bio posle toga da rešim da otkažem porudžbine posle par minuta, i temu lepo izbaci da je ok, dobijem neke šifre kao praćenje novca i čekam taj rok 30 dana, međutim para nema, par dana pre toga sam takođe imao jednu otkazanu transakciju i sad čekam, prođu svi rokovi, pozovem kol centar banke, oni upute da šaljem mejl reklamaciji, šaljem mejl kažu sve je u redu dobili ste povrat...???
Ja zbunjen otvaram aplikaciju banke kad stvarno u tim datumima ima vraćena oba iznosa, inače dobijam sms za svaku promenu stanja, bilo plaćanje bilo priliv..... sad proveravam sms poruke sasvim drugačije stanje prikazuje od onog koje bi trebalo, ponovo šaljem mejl, ovo puta skrinšotovi poruka, hronološki, i aplikacije da se vidi razlika, dobijem bukvalno generički odgovor, a para nema.... nije veliki iznos oko 3800 dinara, ali sam revoltiran da su me napravili na budalu ovakvim nepoštovanjem, i mene kao klijenta, jer bukvalno nisam dobio nikakvo validno objašnjenje gde su nestale pare....
tako da oprez i pamet u glavu da ne prođete kao ja, pazim se od inostranih prevaranata a ono mi ga naši uteraše .....
Ja zbunjen otvaram aplikaciju banke kad stvarno u tim datumima ima vraćena oba iznosa, inače dobijam sms za svaku promenu stanja, bilo plaćanje bilo priliv..... sad proveravam sms poruke sasvim drugačije stanje prikazuje od onog koje bi trebalo, ponovo šaljem mejl, ovo puta skrinšotovi poruka, hronološki, i aplikacije da se vidi razlika, dobijem bukvalno generički odgovor, a para nema.... nije veliki iznos oko 3800 dinara, ali sam revoltiran da su me napravili na budalu ovakvim nepoštovanjem, i mene kao klijenta, jer bukvalno nisam dobio nikakvo validno objašnjenje gde su nestale pare....
tako da oprez i pamet u glavu da ne prođete kao ja, pazim se od inostranih prevaranata a ono mi ga naši uteraše .....