Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Kliknem na one ponude, jer sam par puta dobro prošao, da odaberem dva predmeta( 2990 rsd) onda dobijam da biram besplatne predmete, međutim toliko je očajan izbor bio posle toga da rešim da otkažem porudžbine posle par minuta, i temu lepo izbaci da je ok, dobijem neke šifre kao praćenje novca i čekam taj rok 30 dana, međutim para nema, par dana pre toga sam takođe imao jednu otkazanu transakciju i sad čekam, prođu svi rokovi, pozovem kol centar banke, oni upute da šaljem mejl reklamaciji, šaljem mejl kažu sve je u redu dobili ste povrat...???
Ja zbunjen otvaram aplikaciju banke kad stvarno u tim datumima ima vraćena oba iznosa, inače dobijam sms za svaku promenu stanja, bilo plaćanje bilo priliv..... sad proveravam sms poruke sasvim drugačije stanje prikazuje od onog koje bi trebalo, ponovo šaljem mejl, ovo puta skrinšotovi poruka, hronološki, i aplikacije da se vidi razlika, dobijem bukvalno generički odgovor, a para nema.... nije veliki iznos oko 3800 dinara, ali sam revoltiran da su me napravili na budalu ovakvim nepoštovanjem, i mene kao klijenta, jer bukvalno nisam dobio nikakvo validno objašnjenje gde su nestale pare....

tako da oprez i pamet u glavu da ne prođete kao ja, pazim se od inostranih prevaranata a ono mi ga naši uteraše .....

U korpi sam imao 2 predmeta cija je ukupna vrednost bila 500 rsd.
Danas dobijem "cash back" ponudu i mogucnost da je primenim i na predmete koji su vec u korpi. Pre nego sto sam krenuo da listam ponudu za taj cash back, bacim oko u korpu i imam sta da vidim : Cene su iste kao kad sam ih ubacio u korpu ali sad stoji oznada da im je cena spustana sa 1300 na 250 za jedan i sa 850 na 250 drugi predmet. :ROFLMAO:
Kakvo profi vacarenje ko ne obrati paznju.
U sustini, nisam ni ocekivao neki spektakl jer ko pobogu daje toliko ogromne popuste.

Koliko dana se čeka da M-One isporuči paket? Na osnovu trekinga paket je 27. novembra bio u dostavnom vozilu. Od tada ništa.

Duže vreme vrebam ovaj monitor: https://www.temu.com/rs/anmet-15-6-inčni-prenosivi-monitor-sa-dodirnim-om-kompatibilan-sa-laptopom-drugi--za-proširenje-za-igranje-monitor-za--ps5-4-komada--g-601099717876516.html

Postoji li neki možda kod kojim bih mogao da snizim cenu? Slabo sam poručivao s Temua sem onaj Kodakov ssd.
Da, uz kupone ja sam ove tri stvari poručio za 5846din. Još nije stiglo pa ću javiti kakvi su utisci, msm da li sam se zaj...:)
Naravno, koncept Temua je da te navodi da kupuješ uvek više pa su i kuponi tako koncipirani.
1733316586979.png

Koji kuponi, 100e sigurno potroših do sada, u coupons & offers mi stoji da ne kažem šta :)

Ovo što je @Boris okačio deluje ok, ali kako da dođem do njih? :D
Pronađi ovo sa prve slike, izvrti točak i dobićeš da kupiš 2 ili 3 stvari. Nakon što to kupiš dobićeš set kupona(slika 2 + 2 kupona 3200/~8000).

Prilozi

• Screenshot_20241204_142555_Temu.jpg
    Screenshot_20241204_142555_Temu.jpg
    139.8 KB · Pregleda: 120
  • Screenshot_20241204_142657_Temu.jpg
    Screenshot_20241204_142657_Temu.jpg
    50.5 KB · Pregleda: 127
Onaj na gornjem linku ima touch.

Ovaj sa touch je bio par dana na nekoj akciji kod njih za 3.600 bese.

Ne znam da li nekoga zanima ali bih napisao nekoliko zapazanja vezano za Temu.
Prvo ocekivano je to i oni pisu da za razlicite drzave su razlicite cene, medjutim gledajuci jedan isti upit ne dobijam ni priblizno istu ponudu bilo da odaberem kao poredjenje nasu i okolne ex YU drzave, bilo neku EU ili Madjarsku preko koje navodno roba stize ?
Takodje supruga me je zamolila da pratim neke cipele koje imaju za sada jacu cenu i onda kada pregledam ono sto mene zanima pogledam i to. I vec 20 dana jedne sto joj se ne svidjaju pise ima "4 komada". Pri tom u regionu nigde nema istih ? Na osnovu ovakvih i slicnih primera mogao bih zakljuciti da Temu kao da ima specijalnu ponudu za svaku drzavu, ne samo po ceni, vec i po ponudi cak i kolicinu koju je rezervisao za Srbiju, pa ne moze neko iz Nemacke na primer da to kupi da se rasproda, vec ima kolicina za Srbiju ? Jer nekako mi neobicno da jedne cipele stoje na snizenju 20 dana i da uvek pise 4 komada ?
Druga stvar kao zapazanje su cene. Po meni su sada dostigle neki svoj maksimum i realnost kako je Temu to zamislio da budu. Tako je od recimo 6 meseci kako su poceli da rade. Kako su poceli u maju, negde sredinom novembra su dosegli plafon ? Videcemo ubuduce mozda manja navala ljudi utice na neki pad ?
Ranije je bilo to su clanovi i primetili i pisali neki kruzni tok pa se ceka i dodje interesantni predmet na snizenje, sada toga vise nema, gledam danima iste predmete po istim cenama. Bude nesto sitno jeftinije, ali nista znacajno.

To, da stagnira količina istog artikla više dana, nije novo, a rekao bih, niti čudno, jer to rade i na Amazonu. Ne branim navlakačku praksu, naravno.

zato su sada u nemačkoj pod istragom zato što muljaju. Dvosmisleni opisi proizvoda, fake proizvodi, zloupotreba robnih marki, lažni opisi, navlačenje onim ostalo još 2 komada i tako u nedogled. Ne može to tako u nemčiji.

Ja upravo ovog momenta otpakujem ekrane, ovaj 15" touch i onaj 11.6" IPS što je inicijalno kačen u temi.

Stigao i cordless usisivač, preko kupona za 2500 dinara :D
zato su sada u nemačkoj pod istragom zato što muljaju. Dvosmisleni opisi proizvoda, fake proizvodi, zloupotreba robnih marki, lažni opisi, navlačenje onim ostalo još 2 komada i tako u nedogled. Ne može to tako u nemčiji.
Ne znam kako je na nemačkom Temu, ali kakve bre robne marke na Temu? Sve noname, nikakvog brenda nema. Jeste nizak kvalitet robe uglavnom ali je jeftinoća...
Ja bi voleo da oni imaju marke i da limit nije 5000 dinara za cenu proizvoda ali to nas naši carinski zakoni kolju.
Inače su mi smešne zapadne zemlje koje napadaju Aliexpress i Temu, a Amazon je kao sva roba vrh kvaliteta i original :ROFLMAO:

Edit: Za divno čudo usisivač je sasvim korektan. Ništa lošiji od već izandjalog klasičnog Bosch G30 na trećem podeoku i to na prvoj "brzini". Zapravo je usisao moj već prljavi ekstra debeli tepih od prave vune (moljac moj dobar drug...) i to ništa lošije nego Bosch kada ga pržim na tepih brzini kada je glasan ko avion. Mada je taj Bosch baš mator...
Temu bežični sam sklopio za cirka 15 sekundi, ima i neki HEPA filter, ne znam jel dodatni ili treba da ga montiram, ima već neki filter na sebi. Kvalitet izrade delova iznenađujuće visok za nešto što na Temu u ful ceni košta 5000 dinara. Plastika jako fina, glatka, nije kinder jaje, bolja nego od šasije na Bosch G30 koja zamenska košta 3000 dinara... alu delovi jako fini.

Navodno pri prvoj brzini može do 35 minuta, testiram pa javim. Ima još jednu brzinu, nešto je glasniji, valjda može 15 min tako po specifikaciji. Trebalo bi da se puni 4-6 sati.
Baterija je baš fensi, tanka, nije transformers ko one Lidlove.

Jako je tih za jedan usisivač pri prvoj brzini, mislio sam da neće ništa usissati ali radi za divno čudo, meni moje odrađuje što nisam verovao jer je ovaj tepih hevi kategorija za usisavanje.

Poslednja izmena:
Pod istragom su u EU zbog ovih lažnih gejmifikacija 100% i 200% kredit nazad, lažnih recenzija itd. Više o tome na linku:

Dajte slike i recenziju monitora ovog sa touchom, da naručujem odmah dva komada ako valjaju.

Zar ti ne reče (više puta) da nećeš više da poručuješ sa Temu?

U svakom slučaju, moja kratka recenzija i fotografije uključenog monitora su na stranici proizvoda.

I nešto bolji kvalitet prikaza. Uzeo sam bio više komada, jer su odlični.
Koliko si ga najniže plaćao? Meni je potreban jedan na baterije, pa ako ga ne poteram da radi na neko akumulatorsko napajanje, uvek može da stoji kao surveilance monitor.

Da, došao sam da pitam jedno, a zalutah na monitore.

Da li neko ima preporuku za stalak za Xiaomi Pad 6? Da može da se koristi tablet dok je na stalku. Da ne bude neki čim pipneš ekran, sve padne.

Dajte slike i recenziju monitora ovog sa touchom, da naručujem odmah dva komada ako valjaju.
Dobar. Ne mogu sad slikati, haos na stolu, pravim razmeštaj. Povezao ga na Mini PC, radi pod Ubuntu.
Nisam skinuo foliju, pa boje deluju malo tamnije, ali zato i sa folijom touch radi do doxa i u Ubuntu i preko Samsung Dexa.
Jedino što nisam siguran da može Mini PC da ga napaja preko USB C porta ali probaću i to da vidim kako se ponaša.
Ako bude bilo flickera u toku rada, nema dovoljno struje.
Inače, krađa godine ovo za 2700 dinara sa kuponima...
Uzeću još, samo da smislim gde da ih postavim sve.
Koliko si ga najniže plaćao? Meni je potreban jedan na baterije, pa ako ga ne poteram da radi na neko akumulatorsko napajanje, uvek može da stoji kao surveilance monitor.
3A 5V, možda i može. Probaću i ja to, samo da uhvatim vremena.
Naravno, mora da se budži, ali mislim da vredi.
Nisam viđao modele na Li-ion baterije.

Edit: Isključio sam ga sa PD punjača tj. sklonio jedan kabl, radi i dalje samo je slika znatno tamnija.
Koristim data kabl koji su oni priložili, imam sigurno bolje od ovoga.
Samo ne znam specifikaciju USB C porta na ovom Ryzen 5500U Mini PC-ju, možda je do njega.
U teoriji, ako je port dovoljno jak i ako je kabl dobar mislim da će raditi lepo i preko jednog kabla.
za šta vi to koristite ako se sme znati? pogotovu više komada?
Ja trenutno za Mini PC ali realno gledano, ovako na prvu mi pada barem 10 različitih upotreba ovog monitora.
Rpi, gejming stolovi, mini arkade, da ga stavim na stranicu kućišta, da napravim u kuhinji online kuvar, ma šta hoćeš možeš s ovim. A realno je džabe, nije 100 do 150 evra pa da se premišljaš.
Ko vidi dobar screen protector za ovo, nek javi? Da radi dobro tač i kad se stavi screen protector.

Poslednja izmena:
Dodatni monitori za PC (podržavaju VESA 75x75 montažu) i prenosiv ekran za konzole/računare.
Ja sam poručio i one nosače sa Temu-a, samo mislim da su za 11.6" modele, ne za ovaj ali videćemo kad stigne to.
Samo će mi se sto pretvoriti u inspektora Gedžeta kada sve namontiram, ili ako krenem da kačim po zidovima ima da budem Birkoff iz Nikite :D

Možda da otvorimo temu za ovaj model u testovima?

Ja upravo ovog momenta otpakujem ekrane, ovaj 15" touch i onaj 11.6" IPS što je inicijalno kačen u temi.

Stigao i cordless usisivač, preko kupona za 2500 dinara :D

Ne znam kako je na nemačkom Temu, ali kakve bre robne marke na Temu? Sve noname, nikakvog brenda nema. Jeste nizak kvalitet robe uglavnom ali je jeftinoća...
Ja bi voleo da oni imaju marke i da limit nije 5000 dinara za cenu proizvoda ali to nas naši carinski zakoni kolju.
Inače su mi smešne zapadne zemlje koje napadaju Aliexpress i Temu, a Amazon je kao sva roba vrh kvaliteta i original :ROFLMAO:

Edit: Za divno čudo usisivač je sasvim korektan. Ništa lošiji od već izandjalog klasičnog Bosch G30 na trećem podeoku i to na prvoj "brzini". Zapravo je usisao moj već prljavi ekstra debeli tepih od prave vune (moljac moj dobar drug...) i to ništa lošije nego Bosch kada ga pržim na tepih brzini kada je glasan ko avion. Mada je taj Bosch baš mator...
Temu bežični sam sklopio za cirka 15 sekundi, ima i neki HEPA filter, ne znam jel dodatni ili treba da ga montiram, ima već neki filter na sebi. Kvalitet izrade delova iznenađujuće visok za nešto što na Temu u ful ceni košta 5000 dinara. Plastika jako fina, glatka, nije kinder jaje, bolja nego od šasije na Bosch G30 koja zamenska košta 3000 dinara... alu delovi jako fini.

Navodno pri prvoj brzini može do 35 minuta, testiram pa javim. Ima još jednu brzinu, nešto je glasniji, valjda može 15 min tako po specifikaciji. Trebalo bi da se puni 4-6 sati.
Baterija je baš fensi, tanka, nije transformers ko one Lidlove.

Jako je tih za jedan usisivač pri prvoj brzini, mislio sam da neće ništa usissati ali radi za divno čudo, meni moje odrađuje što nisam verovao jer je ovaj tepih hevi kategorija za usisavanje.
Može link za usisivač?

Zar ti ne reče (više puta) da nećeš više da poručuješ sa Temu?

U svakom slučaju, moja kratka recenzija i fotografije uključenog monitora su na stranici proizvoda.
Nervirali me, ali 15.3" ips sa touchom za 4000 din ako valja (a deluje da valja) bih uzeo i od neprijatelja 😂😂😂

Ja sam poručio i one nosače sa Temu-a, samo mislim da su za 11.6" modele, ne za ovaj ali videćemo kad stigne to.
Samo će mi se sto pretvoriti u inspektora Gedžeta kada sve namontiram, ili ako krenem da kačim po zidovima ima da budem Birkoff iz Nikite :D

Možda da otvorimo temu za ovaj model u testovima?

Za svaki proizvod koji ima smisla tj za koji želite da odradite opis/review, otvorite temu gde joj je mesto i ovde samo link. Da ne zatrpavamo ovde.

Nazad
Vrh Dno