Ja ne koristim aplikaciju, ali koliko vidim nema vise po staroj ceni.Da li je kod vas u app dostupan SSD Kodak 512GB i 1TB ?
Nema sad sam proverio, samo 256gb za 950din (sto je i dalje odlicna cena, ali manje odlicna kad se poredi sa 1400din 512gb)Ja ne koristim aplikaciju, ali koliko vidim nema vise po staroj ceni.
ijaoo, ja sam uvek mislila da je to cista navlakusa.Pronađi ovo sa prve slike, izvrti točak i dobićeš da kupiš 2 ili 3 stvari. Nakon što to kupiš dobićeš set kupona(slika 2 + 2 kupona 3200/~8000).
Moraš da kupiš 2 ili 3 proizvoda (pojedinačne cene min. nekih 350 din.) da bi dobila set kupona sa slike 2 u mom prethodnom postu (na slici fale dva kupona od 3200 i 3500 na 8800 koje sam već bio iskoristio). Procenat uštede zavisi od kupona koji koristiš.da li moraju da se kupuju proizvodi preko 20-30eu ili mogu i neki jeftiniji a da kupon vredi?
tj. koilo u procentima kuponi skidaju cenu generalno
koliko se secam i meni je izlazilo nesto kao da ustedis 20.000 din, pa da kupis 3 proizvoda.Moraš da kupiš 2 ili 3 proizvoda (pojedinačne cene min. nekih 350 din.) da bi dobila set kupona sa slike 2 u mom prethodnom postu (na slici fale dva kupona od 3200 i 3500 na 8800 koje sam već bio iskoristio). Procenat uštede zavisi od kupona koji koristiš.
Tako je. Inicijalna kupovina 3 predmeta je sa strane na koju te oni pošalju, mene je izašla oko 1000 din., i na nju nema nikakvih popusta. Nakon izvršene kupovine dobijaš kodove.ono sta oni nude kad se klikne
Najbolje je da napuniš korpu stvarima koje te zanimaju i onda u korpi da primeniš kod koji ti najviše odgovara.a cene sa popustom vidim kad odem na checkout ili?
Ma ok je to , nek oni pisu sta god pozele, ja gledam sta me kosta na kraju, sa/bez tih kupona.^Pa nije šatro popust, ja sam uštedeo 8k.
Navuku te s velikim kreditom i popustima, pa onda polako dobiješ što i ostali./edit mada mislim da je slabija ponuda sad, jer vidim da stoji 25%, kad sam ja koristio bilo je 100% kao. Izgleda da je max povraćaj kredita 1000 dinara sada.
Meni još uvek radi povraćaj kredita od 2500 na kupovinu od 4200 din. Koristio sam to 11 puta do sada.Pogledajte prilog 470883
Vec je pisano, ali i dalje važi ovo za povraćaj kredita. Kucajte u search "claim credit" i izaći će vam ovo. U principu platite nešto oko 4200 i vraćaju vam kredit do 2500 din. max. To možete koristiti za narednu kupovinu.
/edit mada mislim da je slabija ponuda sad, jer vidim da stoji 25%, kad sam ja koristio bilo je 100% kao. Izgleda da je max povraćaj kredita 1000 dinara sada.
Nemaju poentu bez toga, realno. Ponuda loša, totalni noname kineski proizvodi vrlo upitnog kvaliteta. Da nije par dobrih ponuda što se uzimaju kuponima ne vidim poentu ove platforme u Srbiji.Navuku te s velikim kreditom i popustima, pa onda polako dobiješ što i ostali.
Temu je vratio lovu i dao kupon od 20%, Kinezi poslovni kao i uvek. Mogli bi domaći džiberi na njih da se ugledaju. Kako bilo prijavio sam City Express, što svima koji imaju problema sa njima da učine. Raspale firme ne treba da posluju, pa ni u Srbiji.Hoće sigurno, samo moraš ozbiljno da im zapretiš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari