Nije ti ni potrebno to, udjes tamo u "upravljanje aplikacijama ", nadjes igo i premestis na sd. Da se premestiti bez roota.
Izasao je novi CM9 sa novi optimizovanim kernelom, e sad lako je bilo flesovati FNC jer ne zahteva vecu particiju od ove fabricke od 160mb.
Medjutim za ICS treba 220mb. Koja je procedura da napravim jos prostora i instaliram? Imam sd od 8gb (class4)
Hvala, nisam imao pojma za tpt do sadIzasao je novi CM9 sa novi optimizovanim kernelom, e sad lako je bilo flesovati FNC jer ne zahteva vecu particiju od ove fabricke od 160mb.
Medjutim za ICS treba 220mb. Koja je procedura da napravim jos prostora i instaliram? Imam sd od 8gb (class4)
Jel ovo bese ZTE ?? Ako je tako onda skini TPT Helper sa marketa i formiraj sistemsku particiju na vecu. I ovo nema veze sa SD karticom.
Najjaca baterija za ovaj fon je od 1500mah ali je nema nigde. Fabricki rom je meni bio dosta los po pitanju iste i flesovanjem custom roma stvar se popravila.Uzeh ga pre neki dan i, generalno gledano, izuzetno sam zadovoljan, sem sto baterija koja usled konstantnog cackanja ne drzi ni 10 sati. Razmisljam se da uzmem neku jacu, preko 1600mAh. Preporuke
Jesam, ali koji fajl da otvorim pa izmenim? Bez QPST jer ili nece da se pokrene ili izbacuje greske...
I jos nesto - da li vama zuji tj. susti punjac?
Ne cvili, vec tiho zuji tj. susti. Cuje se na 1m kad je apsolutna tisina ili na 10-20cm u ne-apsolutnoj... Mislim da mora sve da se nosi za reklamaciju (i fon) i ne menja se odmah tako da mi to ne odgovara?Hoce zavojnice u punjacima da cvile, slicno kao i u napajanjima, iako moj od Touch + ne cvili. Meni se tako ponasa stari punjac od k300i. Ispravan je 100% bez obzira sto cvili, ali malo iritira.. Odnesi im u Telenor ako ti sm eta zvuk i objasni problem, verovatno ce da ti zamene.
Sta bi za screen shot, bilo ko?
meni traje 2 dana i jos pokusavam da je stedim ne pustam ziku ne idem na net nista samo porukei jedva 2 dana ,takva je baterija ***-a
To je odlicno ako izdrzi tolikoDrugarica se poprilicno zali, kaze da sa 1.5-2h wifi-ja, 20-30 sms-ova i nekih 30-40min razgovora ne izdrzi ni 19-20h...
?! Sta je onda lose? Meni sa nesto manje net-a (i to 3G uglavnom, wifi slabije) i bar duplo vise minuta razgovora S II drzi dan i po opusteno...To je odlicno ako izdrzi toliko![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari