Šta je novo?

Telenor Touch Plus

instalirao sam ics koji je dovaphig preporucio Ali imam po meni jedan mega super ogroman problem. Name svakih 2 min koriscenja telefona izlazi mi obavestenje "clock has stopped working" o cemu se radi? Da I da pitam jel znate neku dobru tastaturu da instaliram bez autocorecta name engleski PR Jan napisem ja ili da a on pretvori automatski u day I jan :)

Mislis ovaj sto sam ja trimovao?

Ja koristim default ICS tastaturu i iskljucio sam spell checking i autocorrect u opcijama

Meni pobrljavio proximity sensor i nikako nemogu da ga namestim... Nepomaze ni ugradjen proximity sensor calibration u mokee romu a ovu ZTE calibration aplikaciju nemogu da instaliram na moj rom...

Jel ima neko upustvo kako se resiti CWM-a posle kad restorujem telenorov rom ?

Da li postoji nacin da se odradi samo root, bez instaliranja cwn i custom rom-a? Hvala.

e pozdrav imam pitanje kad pomeram ikonice po desktopu pomeraju mi se kao kod windowsa kad ukljucim ono arrange icon to grid, jel moze to da se menja da ih pomeram gde hocu ? ovako ko da ima ta neka mreza sa 9 mesta

Nikako da nadjem neku flashlight aplikaciju sa kojom mi radi LED kamere.. Ni da pisne! Prilikom slikanja blicne OK, prilikom snimanja se isto ne javlja.. Kako da resim problem?

Nikako da nadjem neku flashlight aplikaciju sa kojom mi radi LED kamere.. Ni da pisne! Prilikom slikanja blicne OK, prilikom snimanja se isto ne javlja.. Kako da resim problem?

Nikako. Ne moze na ovom telefonu. Bilo je vec reci o tome na prethodnim stranama.

Znaci samo ekran? Steta.. Ali dobro, ne moze i jare i pare. :)

Jel moze neko da uporedi ovaj model u odnosu na HTC Desire C?

Jel baterija stvarno tako loša kako kažu ili ne? Takodje sam čitao i da se dosta greje...

E sad citao sam od prve strane do kraja... I zanima me vase misljenje dal da uzmem Touch Plus ili Huawei Ascend G300. Nisam imao nikad android telefon pa moze se reci da nemam pojma o njima.

Poz svima, ovih dana sam 30 puta promenio rom i na svakom nesto fali, f'n'c7 spori 2.3.5, cm7 (za sada ga koristim) ne radi kamera skroz, cm9 nestabilan ics (svako malo izbacuje "the clock has..."). Ovo mi je prvi android fon, imam ga od maja i zeleo bih da u par poruka sastavimo sve najbolje romove na listu i proglasimo pobednika, ili neko ko se razume u sve to da nam dotera jedan posten rom. Za sada pored cm7 njegov stock rom meni je najbolji (sad ce cete pomisliti da sam mentol, ali nisam skroz), zazalio sam sto sam ga root-ovao, imao sam sve sto mi treba pre, jes da je bilo malo sporije i neugladjenije ali barem je radilo kako treba.

Ja nisam imao nikakvih problema. Cm9 je keva.

Inace nema tu sta da se sastavlja, imas fnc, cm7, cm9 i cm10 rom. Svako nek koristi onaj koji mu odgovara. Ne mogu ja tebi reci cm9 rulz ako si rekao da imas problema snjim.

Inace mozes uvek da unrootujes fon i da se vratis na stock.

Ja nisam imao nikakvih problema. Cm9 je keva.

Inace nema tu sta da se sastavlja, imas fnc, cm7, cm9 i cm10 rom. Svako nek koristi onaj koji mu odgovara. Ne mogu ja tebi reci cm9 rulz ako si rekao da imas problema snjim.

Inace mozes uvek da unrootujes fon i da se vratis na stock.
o
cm10 dje to ima?
ma ok je cm9 i meni ali imam neki osecaj dok ga koristim da prosto nije zavrsen do kraja.
Jel mi mozes objasniti kako da unrootujem i vratim se na stock posto sam potpuni noob za android?

Cm10 kao i 9, najsveziju verziju mozes naci na modaco forumu. Cm 10 je jelly bean i jos je poprilicno svez.

http://www.modaco.com/forum/578-zte-crescent-crescentmodacocom/

Stock rom ako nisi bekapovao mozes skinuti sa android srbija foruma.

Unroot nisam radio tako da necu da lupetam, upisi unroot android u google i dobices odgovor.

Poslednja izmena:
Pre nekih sat vremena sam kupio Touch Plus i mogu reci sve najbolje o njemu. Mada telefon se prilicno greje. Jel to normalno ili sta da radim?

I da gde bi mogao da skidam zanimljive aplikacije za njega, preporucite mi neki sajt. Hvala

zasto je toliko slab zvuk? ne mogu cujem zvono kad zvoni imam propustene pozive uvek, kako da sredim ovo

zasto je toliko slab zvuk? ne mogu cujem zvono kad zvoni imam propustene pozive uvek, kako da sredim ovo

nosi ga na garanciju, kao na svakom mob.t telefonu podesavanja zvuka su jednostavna. Nazovi se sa fixnog ili necijeg mob. i sam ces cuti telefon. Meni se cuje ok jedino je slabiji u odnosu na n95 ili 5800Xm koji su mi usi probijali.

Ljudi cm10 je gola brutalnost. Nisam pre voleo gumene bombone ali od sad samo njih jedem. radi bolje od cm9 i sat opet zeza al' nema veze.

Kakav je po pitanju baterije u odnosu na cm9? Sta ne radi od bitnih stvari?

E ovako posto sam nov kao sto znate nesto sam cackao i sad kad udjem u galeriju ima album "Instant Upload". U njemu imam dve skile i hteo bih da izbrisem taj album sa slikama zajedno, al pojma nemam kako jer nigde nema opcija da moze da se izbrise. Moze li neko da mi pomogne kako da izbrisem te slike? (slike sam ja slikao)

Kakav je po pitanju baterije u odnosu na cm9? Sta ne radi od bitnih stvari?

Ne radi kamera stock uopste, opet ona clock poruka ali mnogo redje, alarm sada radi, mnogo glatkije radi. Bateriju przi ali vredi, a da wifi i bluetooth sada rade sto meni nije radilo na cm9, ima tu jos posla i primeti se ali da u ovako ranoj fazi razvoja radi ovako dobro je svakako dobra najava. Za grade-a ides u podesavanja pa nesto&sync i tu imas opciju sync picasa ili sync g+ photos samo udjes i otkacis disable auto sync. barem znam da je tako na stock romu.

Za grade-a ides u podesavanja pa nesto&sync i tu imas opciju sync picasa ili sync g+ photos samo udjes i otkacis disable auto sync. barem znam da je tako na stock romu.

Pazi kod mene je na srpskom, odem tamo u podesavanja ima Nalozi i Sinhronizacija ali kada otvorim to ima samo "Prenos podataka u pozadini" i "automatska sinhronizacija". Prvo to je bilo ukljuceno i iskjucio sam i nije se izbrisalo ono. Sta da radim? :(

Nazad
Vrh Dno