Meni pobrljavio proximity sensor i nikako nemogu da ga namestim... Nepomaze ni ugradjen proximity sensor calibration u mokee romu a ovu ZTE calibration aplikaciju nemogu da instaliram na moj rom...
Jel ima neko upustvo kako se resiti CWM-a posle kad restorujem telenorov rom ?
Nikako da nadjem neku flashlight aplikaciju sa kojom mi radi LED kamere.. Ni da pisne! Prilikom slikanja blicne OK, prilikom snimanja se isto ne javlja.. Kako da resim problem?
Nikako da nadjem neku flashlight aplikaciju sa kojom mi radi LED kamere.. Ni da pisne! Prilikom slikanja blicne OK, prilikom snimanja se isto ne javlja.. Kako da resim problem?
dal da uzmem Touch Plus ili Huawei Ascend G300.
oJa nisam imao nikakvih problema. Cm9 je keva.
Inace nema tu sta da se sastavlja, imas fnc, cm7, cm9 i cm10 rom. Svako nek koristi onaj koji mu odgovara. Ne mogu ja tebi reci cm9 rulz ako si rekao da imas problema snjim.
Inace mozes uvek da unrootujes fon i da se vratis na stock.
I da gde bi mogao da skidam zanimljive aplikacije za njega, preporucite mi neki sajt. Hvala
zasto je toliko slab zvuk? ne mogu cujem zvono kad zvoni imam propustene pozive uvek, kako da sredim ovo
Kakav je po pitanju baterije u odnosu na cm9? Sta ne radi od bitnih stvari?
Za grade-a ides u podesavanja pa nesto&sync i tu imas opciju sync picasa ili sync g+ photos samo udjes i otkacis disable auto sync. barem znam da je tako na stock romu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari