Šta je novo?

Telenor Touch Plus

jako gej, nego treba mi mala pomoc, zaboravio sam username i sifru na dobre stvari a nigde nema link za povracaj naloga ili nesto. Kako da povratim informacije?

@dovahpig vidis to mi nije palo napamet .... Imam ozbiljnih problema sa baterijom i izludjuje me dok sam imao ICS morao sam da ga punim 2-3 puta dnevno plus zalosno je to sto ga uopste ne maltretiram toliko mada vidim da ni ostali romovi nesto nisu bolji za sad je kao FnC najstedljiviji mada mu performanse i nisu nesto ....

E sad da ja vas nesto pitam. Prosao sad prvi mesec od kako sam uzeo telefon uz prenesi i surfuj 500. Internet se nioje preneo ali to i pise na sajtu tamo da s ene prenosi vec svaki mesec dobijem 500 mb. A oni minuti u telenor mrezi su mi na 1000 znaci ni oni se ne prenose?

I jos nesto nista nisam presao tamo nista potrosio preko limita ni stigao blizu limita i pisalo lepo trenutno zaduzenje 0 tamo na onom programcicu telenor meni neki. I sad posle 3. septembra kad sam usao pise prethodno zaduzenj 380 i nesto malo... Sta to treba da znaci???

Ne prenose se.

To znaci sa ti je racun za prethodni mesec 380din.

Ne, nego mu je toliki racun. Racuna se paket - broj dana od pocetka meseca = racun. Tako da je racun proporcionalno smanjen zavisno od toga kada je sklopio ugovor u mesecu.

Ne, nego mu je toliki racun. Racuna se paket - broj dana od pocetka meseca = racun. Tako da je racun proporcionalno smanjen zavisno od toga kada je sklopio ugovor u mesecu.

Nisam nista kupovao niti zvao operatera, a telefon sam uzeo 20. avgusta tako da je to onda to. Hvala :)

da, jel to kucas *311# ako to kucas meni tu nista ne pise, jedino ako sam koristio usluge koje se dodatno naplacuju, hotline i to XD

E ovako imam problem sa tt+ nekada mi telefon zablokira i ne mogu nikako da ga otključam ili da se javim ako u tom trenutku imam poziv. Odblokira se jedino ako izvučem bateriju i ponovo ukjučim telefon. Inače ROM je fabrički tj. telenorov. Zna li neko rešenje za ovaj problem. Unapred hvala

Instalirao sam CM10.. isto kao i cm9, ja nikakvu razliku ne vidim. Cini mi se mozda da je baterija malo bolja, ali ne radi links2sd sto je ogroman minus... treba cekati jos da sazri.

Radi polovicno, tj rucno mora da se vezuje svaki put. Batalio sam i trenutno testiram kickass rom v1 :)

ja sam juce probao opet posle nekog vremena cm10 i mogu reci da je napredovao od avgusta mnogo. Pre market, hardware decoding, vsync i mnoge druge stvari nisu radile a sad rade, dok je ytb koji je radio sad blokira. @dovaphig, kako nisi primetio brzinu trebucket 0.2 launchera? Sve tranzicije izmedju prozora su mnogo brze i glatkije.

Meni je na ics sve islo brzo i glatko tako da na oko nema nikakve razlike. Sve je to isto i ics i gb i jb.. samo kozmetika i dzidzabidze..

Pa osnova jeste ista ali zavisi brzina rada i od launchera mnogo. Uporedi stock gb launcher sa bilo kojim drugim pa ces videti da nije isto.

Instalirao sam antivirus dr.web light i radi lepo skenira sve i ima real time zastitu, ali nisam siguran koliko resorsa trosi. Hocu da pitam, sta vi mislite da li se islati na vec ovako slabu bateriju instalirati antivirus koji moze jos vise da je iscrpi?

AV na telefonu je nepotreban.

lol... samo napred, stavi i dva antivirusa za svaki slucaj :)

Mala dopuna: Narucena istrazivanja ciji je jedini cilj marketing!

Na fazon onog pticijeg ili svinjskog gripa od pre tri - cetiri godine i nabavku dva miliona nepotrebnih vakcina

Vec 100x je napisano da av na androidu je nepotreban...

Poslednja izmena:
jel iam neko iskustva sa zvucnicima na ovom fonu ? tj jel prikljucivao zvucnike na telefon

@Dovahpig koristio sam sam kickass rom i po meni je najbolji samo sto kod mene mnogo crpi bateriju i to me ubija jos ako ti je uvek ukljucena 3G mreza...Imam utisak da dosta ima slabiji signal mreza na ovom romu i da non stop trazi tako da ubija bateriju .. Cell standby mi vise trosi bateriju od ekrana tako da.... Pisao sam Pinguy-u da vidim da li ce da izbacuje drugu verziju ali izgleda da jos nista nema.Koliko sam video postavio je beatbox koji je navodno portovan i moze da se instalira na nasem telefonu mada citao sam na netu da to bas i ne radi iako uspe da se instalira...

@StefanBPB ja sam prikljucivao, ne znam sta te interesuje kod mene radi sve normalno.....

Sad je 6000din (PiS 500), mašala.

Poslednja izmena:
@dimi: ne znam, meni ovaj rom ima najbolju bateriju. Unnistalirao sam neke gluposti iz njega koje ne .koristim i bas mi lezi. Ne verujem da cu ga menjati dok ne izace fnc rls8.

Ne verujem da je 6000 ovaj fon, nisu normalni... ne vredi te pare. Izgleda da sad dizu cenu pa ce pred novu godinu da spuste na 3000 kao evo vam akcija... ma stoka

@Dovahpig izasla je juce nova verzija 1.1b tako da mozes inju da skines stavio je beats u nju i jos neke stvari.Sto se tice baterije ima poboljsanja ali i dalje mi cellstandby kida bateriju sa 40% zatim phone idle sa 32% zatim ide ekran sa 13% inace skinuo sam i cpy spy i Deepsleep mi je 94% tako da na procesor ne ide skoro nista iako sma ga overklokovao.Skinuo sma jos i juice defender i sa njim pokusavam da produzim bateriju....Takodje sam primetio da kad udjem u izbor mreza pise mi WCDA preffered i zatim promenim na GSM/WCDMA i posle toga recimo 5 minuta totalno mi se izgubi mreza i jedva je povratim....

Nazad
Vrh Dno