Šta je novo?

Telenor Touch Plus

Ah uspeo sam, al da nije tebe nista. Hvala ti puno :)

I da ako znas mozda u procesima mi sad stalno ukljucen Account and Sync Settings nesto radi i ne mogu da ga kill. Ugasim fon i upalim ponovo on opet nesto radi...

Poslednja izmena:
Koliko vidim niko od vas nije probao Kickass ROM ? http://www.modaco.com/topic/353899-rom-kickass-rom-v10-235/ a po meni je on najbolji i koliko sam ja testirao sa AnTuTu najbrzi + imate da birate 2 izgleda ili Acer launcer ili Xperia (acer dobijate cim flesujete ROM dok Xperia zahteva instalaciju iz CWM posle flesovanja ROM-a) .... Eto probajte pa da vidim vase utiske...

Dzindzerbred je budjola ;D posle ics-a nema sanse da se vratim na to njesra

LJUDI BRZA POMOC
Uradio sam samo backup i kad upalim telefon izadje Android Logo pa Telenorov Text Dobre stvari pokrecu svet i tu stane nece da se upali? POMOC

Ugasi izvadi bateriju, karticu i sd, sve lepo vrati i ukljuci fon

^^
Instaliranje operativnog sistema.

@Dovahpig valjda se trazi brzina+stabilnost ROMa jer samim tim izvuces max iz telefona ne razumem sta ce ti ICS ako baguje i ne rade stvari, uostalom da si probao kickass rom video bi da je skinovan kao ICS .....

Sta to ne radi na ICS osim prednje kamere koju i ovako ne koristim? Duplo je brzi i stabilniji.

Sta to ne radi na ICS osim prednje kamere koju i ovako ne koristim? Duplo je brzi i stabilniji.

YoutubeHQ ne radi ni na jednom phonu sa armv6 procesorom na ICS-u zbog nedostatka drivera i verovatno nikad ni nece raditi.

Potresoh se ... :) pusti u SD ako je nesto bas sto mora da se pogleda na fonu..

Ljudi nece da mi rade navigacioni dugmici... od kako sam ubacio CMod 9, posle sam probao Fish_and_chips nece........ sad sam na Cmod7 i dalje nece? Ali kada udjem u clockworkmod oni rade, a ovako nece? POMOC

Instaliraj kernel za T-Mobile Vivacity. Onda ce ti raditi kapacitivni dugmici.

@Dovahpig ICS jeste mozda najbrzi rom (opet tu dolazi do izrazaja kickass rom) ali nije kompletan kao sto rece pablo youtube ne radi a naprimer meni bas youtube treba jer zbog male memorijske kartice ne mogu da ubaci dosta pesama pa onda pustam muziku preko youtube-a ..... Bilo bi lepo kad bi nasli neki fix ili nesto ali do tad .....

P.S. Sto se stabilnosti tice za 5-6 dana koliko sam ga testirao puko mi je jedno 3-4 puta tako da bas ne moze da se prica da je stabilan za razliku od kickass roma koji nije ni jednom ....

Brate nemoj se uvredis ali nista gluplje jos nisam cuo od ovog... slusam muziku preko yt jer mi je kartica mala....

Sve i da je tako video preko yt na ics u hd modu jeste da secka ali zvuk ide savrseno tecno, tako da si i tu lupio.

I trece, kad gb bude imao hardversku akceleraciju kao ics onda se mozda i vratim do tad mi ne treba taj downgrade.

Sto se mene tice ovo je poslednji post vezan za rom wars, nek svako koristi sta mu odgovara, necu ja nikog da ubedjujem ovde. Toliko.

Najbrzi je j.b. najstabilniji g.b. a ics je nesto izmedju i to je to. Nego da vi ja nesto pitam. Kako to da na play store-u za telefone za nase trziste nema nista sem besplatnih mega budjavih i matorih igara i free app izroda. Sto to, ko je to naredio, iz kakvog centra zapadnjackog zla je to stiglo (sto bi reko' moj matori) i zasto mi ne mozemo da placamo?

Ja ne slusam muziku preko yt-a ( za slusanje imam tunein radio) ali gledam clipove i poneki spot. I da mora da bude HD ako je dostupno i za ovaj mesec ( i to ne ceo posto sam phone kupio pre tri nedelje) sam potrosio 9.5 gb 3G protoka. Jeste da nije isti phone ali ni na ZTE Skate nisam flashovao CM9 zbog toga sto mu neradi yt hq a ako kupim phone hocu da bude potpono funcionalan.

@Dovahpig nisam se uvredio mada ja ne razumem sta ti nije jasno kad ti kazem kartica mi je mala i ne mogu da ubacim sve pesme koje bih voleo pa onda pustam pesme preko YT koliko sam ja probao YT meni ni zvuk ne ide tecno niti slika da je tako sigurno ne bih napisao to sto jesam.....Sto se tice ROM wars-a mislim da i treba da budu jer svako treba da izrazi svoje misljenje pa da uporedimo romove i njihove mane /prednosti kako bi izvukli od telefona maksimum ...

@Pablo koji rom ti koristis ? Ja sam cak razmisljao da rastavim fabricki rom i izbacim nepotrebne stvari i ubacim root i eventualno Xperia launcher....

@zaistajedinstveno ime mislim da i kod nas postoji neka fora za placanje i to uostalom mozes da izgooglas kako da promenis google play za koju ce zemlju da bude mislim da sam citao nesto o tome na xda....

P.S. Evo flesovao sam dovahpig kompresovani CM9 i mogu da potvrdim da youtube radi (cak i video radi u LQ modu ) tako da ... Ostajemi samo da istestiram stabilnost pa cu okaciti utiske ....

Poslednja izmena od urednika:
Ako ti je baterija bitna stavka bezi od ovog telefona :)) ja ga svaki dan punim nekad i dvaput na dan ali ga arcim zesce

Ako iskljucujes 3g i wifi onda i moze da izgura ceo dan mada dosta zavisi i od roma fabricki i CM7 su se najbolje tu pokazali (F&C 7 nisam toliko koristio da bi mogo da uporedim sa ostalima)

P.S.Jel zna neko kako da raspakujem Telenorov rom hteo bih da izbacim neke nepotrebne stvari i da ubacim root...

Ja ne slusam muziku preko yt-a ( za slusanje imam tunein radio) ali gledam clipove i poneki spot. I da mora da bude HD ako je dostupno i za ovaj mesec ( i to ne ceo posto sam phone kupio pre tri nedelje) sam potrosio 9.5 gb 3G protoka.

Kakav ti to paket imaš? :D

Ima Note, a premium XL kod telenora daje 3GB neta znači smešno, a mts uz onaj mega paket za iste pare daje 40GB neta :) znači jedino ako ima to kod mts-a

Kakav ti to paket imaš? :D

Surfuj 30GB pa radim tethering sa ZTE-a a na Note-u imam samo voice + sms paket. :)

Da znam mogao sam jednostavno da ubacim data karticu u Note pa da nemoram da delim konekciju a u ZTE da bacim Voice + SMS ali na ZTE mi neradi proximity senzor a mrzi me da nosim na popravku. A i sto da bude jednostavno kad moze komplikovano. :D

Poslednja izmena:
A sitnim slovima onda lepo piše:
M - 1GB
L - 2GB
XL - 3GB
:)

Nazad
Vrh Dno