Zasto je interleave delay za up samo 2ms?
Koliki ti je ping, ne bi trebalo preko 16..
miljanars;[/QUOTE je napisao(la):Da li ti u tom trenutku kad se resetuje modem ne sijaju ni lan lampice kao ni wifi?
Ako je to slusaj onda zovi i trazi da ti promene modem, taj je riknuo...
shora92;[/QUOTE je napisao(la):Ne zovi nista i ne diraj nista, ovo je odlicno za interleaved data path... Uzivaj samo u novom netu.. :bottle::bottle:
Da li ti u tom trenutku kad se resetuje modem ne sijaju ni lan lampice kao ni wifi?
Ako je to slusaj onda zovi i trazi da ti promene modem, taj je riknuo...
Ne zovi nista i ne diraj nista, ovo je odlicno za interleaved data path... Uzivaj samo u novom netu.. :bottle::bottle:
Da li ti u tom trenutku kad se resetuje modem ne sijaju ni lan lampice kao ni wifi?
Ako je to slusaj onda zovi i trazi da ti promene modem, taj je riknuo...:
Na tom broju može i mnoogo više od 50Mbpsza VDSL na broju 0800/100-100
Kada bi još podigli upload brzinu za VDSL paket 50/2 Mbps na 5 Mbps to bi bilo super.
Moje mišljenje je da svako ko može da ima download brzinu od 50 Mbps, bez problema može da ima i 5 Mbps upload-a.
Sa tim potezom mislim da bi Telekom privukao mnogo više korisnika.
Kada bi još podigli upload brzinu za VDSL paket 50/2 Mbps na 5 Mbps to bi bilo super.
Moje mišljenje je da svako ko može da ima download brzinu od 50 Mbps, bez problema može da ima i 5 Mbps upload-a.
Sa tim potezom mislim da bi Telekom privukao mnogo više korisnika.
Upravo zbog toga, oduvao bi konkurenciju. A realno ko ima 50mb down moze opusteno 10 up...I uzjedno razlog zasto im ne daju![]()
Kad je u pitanju Telekom MTS jedna stvar koju sam zapamtio iz mog predjasnjeg dugogodisnjeg iskustva je da se u poslovnicu mora ici kad tad. I tako danas predvece prolazih pored jedne i pomislim "Ajde da svratim i proverim status aktivacije i pitam jos ponešto. Nisam bio godinama, a bio sam dosta puta ranije pa da osetim da li imaju novi ukus".To ces tek pri uzimanju opreme znati (ili ako zoves CC, mozes saznati).
U sustini, ako ne moze po sistemu 50, nece oni sami raditi merenje, nego ce ti dati 20. Pa ti po modemu posle mozes videti da li mozes 50, i traziti da se premeri.
Nemoj potpisivati ugovornu obavezu pre nego sto dobijes 50 ili garanciju da ne moze, bilo direktno ili merenjem da se utvrdi (moze/ne moze), time ces biti siguran da te nisu otkacili samo.
Pozdrav! Potpisao sam pre 5 dana box3 ugovor na 24 meseca sa netom 20/2 i sada bih presao na 50/2. Kakve su mi sanse?
![]()
update: ne postoje tehnicke mogucnosti za brzinu 50/2.. odgovor posle 4 dana
Sve je zavrseno danas, MTS Telekom VDSL 50Mb in da haus
....
Na slici su parametri konekcije, komentari dobrodosli:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari