*** ja ne mogu da nadjem nigde te pakte koje spominjete, gde da gledam, šta da trazim? Treba mi min 5mb/s upload na novom beogradu.
Mi u firmi i imamo njihovi fiber i košta 150€ za 10 MBits simetričnog linka. Verovatno za veće brzine cena po MB niža ali sumnjam da bi mi odgovarala za stan.
ubr, time bih samo podržao njihovu "logiku" da fizička lica i treba da drže na 2mb.
Znam da je simetricni preskup, zato ga nisam ni spomenuo.100/100 je 1400 do 1500 eura mesečno.Čisto da znaš.Imaš i neki mali popust na ugovor.
Odavno je trebalo razbucati do društvance koje pije krv maloj privredi.
To za ADSL pricas ili za VDSL?Ja sam testirao na tom ZTE modelu (hw verzija 2.1 čini mi se, nije ovaj 3.1 što na 192.168.1.1 stranici ima MTS logo i crvenu boju interfejsa) bridge mode ali sam konekciju pravio iz Windows-a, pošto nemam drugi ruter (proveravao sam samo da li i dalje rade PPPoE user/pass sa starog Huawei-a, pošto sa ovog ne mogu da se izvuku ti podaci preko Telnet/SSH) i radilo je.
Jedino što ne dozvoljava da se menja postojeća "HSI" WAN konekcija nego nju sam brisao pa pravio novu samo promenjeno na Bridge mode.
Orion premijum optika nudi daleko niže cene,daleko!!!!Постоје и друге, приватне и стране фирме које довлаче линкове из иностранства, да ли они имају бољу понуду или су и они друштванце? Разбуцати једно да би се дала прилика другом да то исто ради? Пошто СББ нуди 100/100?
ja imam taj.. a sta je profil 30a i koja korist od toga? kako da proverim i kako da promenim?Novi ZTE H267N može da gura VDSL profil 30a, ako si na to mislio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari