Šta je novo?

Telefon posle 5x. do 350e

Opusteno

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.09.2012
Poena
200
350e je max. Dinar ne dam preko toga. Dobro mozda 360 ajde.

Menjao bih 5x, prvo jer me smorio, drugo jer me smorio i trece probao bih nesto novo cisto da vidim kako i sta.

Ako neko ima neki predlog neka kaze, samo ne zelim da ispadne svadja kao na svakoj temi. Iphone otpada, fokus je na androidu.

Budzet je 350-360e ali ne mora biti na maksimumu moze i ispod toga.

Prvi pik mi je bio honor 8 pa sam se oladio jer tesko naci od operatera za normalne pare. Mozda mi5, mi5s, p9, poceo sam da gledam i s6e.. Imam pare za s7, tj mogu izdvojiti ali ne zelim toliko para dati, imam neke druge izdatke koji se moraju resiti.

Ajde dajte predloge, otvoren sam za sve..

Edit: kamera mi nije bitna. Na prvom mestu su brzina, fluidnost.. Prvenstveno brzina otvaranja aplikacija. Kapiram da ce svaki da iskesira 3,4 app. Dobro i baterija je bitna, ova je pocela da me uzasava.

Poslednja izmena:
@loznice da bas tako, oseti se odmah ***, ne treba mi direktno poredjenje. Jos ova beta na 5x radi mnogo lepse nego npr pixel rom, i stari stock ali dzabe, kirin opasan soc.

@zemun82 znaci to je do accuweather.. Glupost, nidje veze Zemun i Brdo 😀

Edit: vezano za one protected apps zaje*ancije, sam je vec podesio da su whatsup, viber, fejs, mesindzer, tapa zasticene i da se cuvaju. Ne mora nista rucno sto se tice toga, samo sam pogasio neke gluposti sto su bile protected.
Na Performance modu je po defaultu isto.

Poslednja izmena:
Za sada odlicno, videcemo za par dana 😀 Al ozb, bukvalno drzi tapa, fejs, mesinezer, vacap, settings, play store, yt, dialer i nzm dal sam jos nesto otvorio. Znam da je izbacio polovne automobile i imdb iz nekog razloga.
Elem 33℅ baterije potrosio, imam 2 sata i 45 min SoT. Za sada odlicno, al pravo merilo ce biti kad odem na posao pa ceo dan lte. 🙂

Poslao Havaji P9

Ko pravi danas "najbolje [dobre performanse i manja potrosnja]" SoC-eve (rang 2-3 proizvodjaca), nisam u toku ?! Ali izgleda da je ovaj Qualcomm prop'o ko zeton, stize ga i "boranija" 🙂

Poslednja izmena:
Bice mozda malo brzi od A10 (a i to je pitanje, pogledajte S820/821 spram A9), ali ce onda A11 da se posere po njemu i tako u krug.. Ne mogu oni jos da prismrde appleu sto se tice procesora.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Dobro bar su poceli da peglaju android pa ih nekako stizu 😀 Mislim da je 3t dobio ip7 u dosta aplikacija, bar ono sto smo videli na yt.. Cak je i maleni honor pokazao zube 😀

Poslao Havaji P9

Nazad
Vrh Dno