Šta je novo?

Telefon posle 5x. do 350e

Opusteno

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.09.2012
Poena
200
350e je max. Dinar ne dam preko toga. Dobro mozda 360 ajde.

Menjao bih 5x, prvo jer me smorio, drugo jer me smorio i trece probao bih nesto novo cisto da vidim kako i sta.

Ako neko ima neki predlog neka kaze, samo ne zelim da ispadne svadja kao na svakoj temi. Iphone otpada, fokus je na androidu.

Budzet je 350-360e ali ne mora biti na maksimumu moze i ispod toga.

Prvi pik mi je bio honor 8 pa sam se oladio jer tesko naci od operatera za normalne pare. Mozda mi5, mi5s, p9, poceo sam da gledam i s6e.. Imam pare za s7, tj mogu izdvojiti ali ne zelim toliko para dati, imam neke druge izdatke koji se moraju resiti.

Ajde dajte predloge, otvoren sam za sve..

Edit: kamera mi nije bitna. Na prvom mestu su brzina, fluidnost.. Prvenstveno brzina otvaranja aplikacija. Kapiram da ce svaki da iskesira 3,4 app. Dobro i baterija je bitna, ova je pocela da me uzasava.

Poslednja izmena:
Ako neces Honor ja stvarno ne vidim neki pametan upgrade, a da ne dodas za S7. Mozda polovan 6P? Mada ga je mnogo tesko naci.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Pa osim baterije i multitaskinga nista. Ako ti to nije problem onda nema greske.
Mada mnogo traze za njih, ne vrede tih para.

Samo se vi *****avajte, taj telefon ide kod mene. 😀
Realna cena, hmm. Zavisi od starosti i stanja. Nekih 280 - 320, preko toga ni u snu.

Pa da tako i ja nesto kapiram.. Mora neko reci ovim ljudima na KP da nisu normalni.

A sta mislite o mi5 ili mi5s ? Da li ici na kineze.. ( ajde loznice ukljuci se 😀 ) ?

Pisao sam vec u 6P temi o tome. Dugo ih drze na oglasima a cene ne obaraju, nece ih prodati nikad.
Crkavaju ploce, zaobidji. 🙂
@Joca89, znaci na tu foru me 'vatas? [emoji14]

Da.. Kinezi i mrtve ploce.. Al opet to je kod rusa, mozda je zbog hladnoce :O. Mada me malo odbija i miui i sto moram opet da se maltretiram sa flesovanjem i glupostima..

@batake, imamo sve dokumentovano. 'Oces SS ? 😀

Ne bih se ja mnogo uzdao u to, zasto bi rizikovao toliko novca? Miui posle Nexusa? Pa mislim da bih izdrzao 2 minuta. 😀
Aj sad ozb, jesi li razmisljao o P9?

Jesam, jer ga je mnogo lakse naci sa garancijom operatera nego honor 8.. Malo me mozda vise vuce plavi honor i giga rama vise.. Al opet, previse para traze za taj telefon. Mislim da vec za 350-360e moze da se nadje p9 sa mreze.

Jeste plavi Honor bruka ali ne vredi dodati samo zbog toga. Cini mi se da je neko pominjao da P9 ima 3 a Honor 2 antene i jos neke sitnije stvari.
Pa tako nekako, tesko da ima bolje za te pare. Osim Jocinog 6P. 😀

Mislis taj 6p na koji sam stavio sapu sa 10e vise 😀

Jeste Ivan cini mi se spomenuo to.. Sta znam, vise mi nista ne pada na pamet za te pare, a da je normalno..

Onaj na koji ces da zaboravis i da se drzis P9. 😀
Nema nista vredno, ili Honor ili P9. Posle imas S7 ako ces da dodas i OP3 i to je to.

Zezanje subotom u kasne sate na forumu ,eh..
[emoji23]

P9 šta znam ,dosta precenjen mob. Npr p8 si 1mesec posle dolaska na tržište mogao da uzmeš za 320e a ovaj kao drži cenu god dana na 370.( a u VIP faktički košta 200e uz neki "normalan" paket)
Možeš misliti.

Uzmi zlatni mi5s i ćao 🙂

Mada nema od toga ništa ,džabe raxbijas glavu.. preseci kao ja ili mi5 ili s7 🙂

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nema se za drugo, globi nas Joca sa onom krsinom. 😀
Pa pazi, sve je precenjeno onda. S7 si imao jedno vreme za 400 nov a sad Boga nema da ga nadjes za te pare.
Ne lozi ga za Kinezaru. 😀
I ja sam za S7 ako ce da dodaje.

Otpada mi s7, moram letnje gume, mali servis, skupljati za more, brdo nekih djavola 😀 ( Ispricao sam zivotnu pricu ) 😀

Loznica, me opasno lozi na Kineza, mora da ima neki dil sa njima 😀

Pade mi na pamet, G5 ? G5 SE ?

Batali djavole, uzmi S7. 😀
Pusti ti njega, hvali Kineze a nosi Nexus. 😀
Aaa to nikako. Prvo, tesko ces naci punokrvnu verziju (samo SE), probijanje osvetljenja, losa baterija. Zaobidji. 🙂

Nazad
Vrh Dno