Šta je novo?

Telefon posle 5x. do 350e

Opusteno

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.09.2012
Poena
200
350e je max. Dinar ne dam preko toga. Dobro mozda 360 ajde.

Menjao bih 5x, prvo jer me smorio, drugo jer me smorio i trece probao bih nesto novo cisto da vidim kako i sta.

Ako neko ima neki predlog neka kaze, samo ne zelim da ispadne svadja kao na svakoj temi. Iphone otpada, fokus je na androidu.

Budzet je 350-360e ali ne mora biti na maksimumu moze i ispod toga.

Prvi pik mi je bio honor 8 pa sam se oladio jer tesko naci od operatera za normalne pare. Mozda mi5, mi5s, p9, poceo sam da gledam i s6e.. Imam pare za s7, tj mogu izdvojiti ali ne zelim toliko para dati, imam neke druge izdatke koji se moraju resiti.

Ajde dajte predloge, otvoren sam za sve..

Edit: kamera mi nije bitna. Na prvom mestu su brzina, fluidnost.. Prvenstveno brzina otvaranja aplikacija. Kapiram da ce svaki da iskesira 3,4 app. Dobro i baterija je bitna, ova je pocela da me uzasava.

Poslednja izmena:
G5 SE je dobar mob ako pređeš preko lošijeg ekrana. Kamera mu je max zanimljiva.

Kinezi su budućnost.. razmisli dobro

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
@batake, polako sa jocom covek je osetljiv 😀

Dal je taj ekran toliko los, moracu da pogledam i njega negde kod operatera.

3 strane i dalje nemam pojma sta da uzmem 😀

Mora malo da se celici, ne valja velika osetljivost. 😀
Nije los, ocajan je. 😀
Lepo ti je Joca sumirao, samo batali ove Kinezare. P9 ili S7 i vozi.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Sto posto sam siguran da je Loznica kineski covek 😀
Pa to, al toliko telefona, spalo slovo na 3 modela.. Neki mid budget samsung ?

sent from nexus 5x

Da ne verujes koliko lepo radi, odusevih se. Bolje od Note 5. Sta su mu uradili, pojma nemam. Jos mi se i pogodio odlican Amoled, cudo jedno. 😀
A pazi bateriju, a tek prvo punjenje :
7b2243f7d169232ce246937421aa8cf5.jpg

Da vidis tek J7. Ima ga devojka neko vreme. 10-11h na 2 dana. 😀
Fluidnije, nema onih trzavica klasicnih. Na N5 kad podignes recent menu i listas laguje opasno, ovde radi super. A i u ramu drze slicno app, malo ali Sljamsung je to. Nije mi jasno kako ga upeglase ovako dobro. 🙂

Da uvek lepo rade ti iz srednje klase. Ali su preskupi.. npr a5 (2016) je OK kupovina ali da je oko 220e.

Helio x20 je dobar , sigurno bolji od s808. (Doduše slabiji gpu ) Ali miui je tu problem i slaba kamera

Pa treba te obesiti ako predjes a da nije razlog baterija. 😀 Koliko god lepo da radi ne moze kao Nexus.
Samo ne znam koja im je fora da im jedan J5 iz nize klase radi bolje od Note 4 npr.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Ma bolje sigurno . Taj midrange exynos pitanje da li nešto troši .

Inače na njemu nemaš led lampicu čisto da znaš .. Samsung

Ja recimo sve najgore imam da kažem o tom J5, brate, devojka i ja igramo monopol preko BT(rento 3D), ja na 5X, ona na J5 2016, ja u jednom trenutku pogledam u njen fon i tačno se vidi koliko to secka dok se kreće čovečuljak.

Zamisli nešto zahtevnije da poteraš.
Pritom, stalno mi se žali kako se mnogo greje(a ona fon koristi za pozive/poruke/fb)

Da ne pominjem što nema lampicu, gorilla glass, brzo punjenje, osvetljenje za donje tastere, automatsko osvetljenje ekrana, što ga je nemoguće nositi bez kejsa, jer se NENORMALNO kliza, itd.

Dakle jedino što je dobro je baterija..i ajde, nije loša fora za prednji blic.. 🙂

Nisam probao igre stvarno, pojma nemam o tome. 🙂 O grejanju nema govora, hladan skroz (tapatalk, bowser, face, messenger, viber, insta).
A koji ima brzo punjenje u tom cenovnom rangu? Ovo ostalo je tacno ali mnogima ne smeta, kao ni meni iskreno.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Meni led notifikacija nije potrebna iskreno. Kada sam flesovao pixel rom nisam upalio prvih mesec dana mi bilo ugaseno na nexusu, nisam se ni setio.
Koja je uopste klasa amoleda na ovom a5 ? Da bar ima neko pa da ga probam, da vidim kakav je u radu..

sent from nexus 5x

Ima ih vise sa garancijom operatera.. ima i onih od po mesec dana.. Ako honor 8 naleti za te pare uzecu njega prvo, al do sada sam video mozda 2,3 sa nornalnom cenom..

sent from nexus 5x

Budi strpljiv, drugar uzeo Honora za 330 star 10ak dana sa garancijom, i ja sam nalazio neotpakovane za 345-350 kad dam kupovao telefon. Nemoj zuriti, bolje malo sacekaj H8 nego da uzmes odmah p9, gotivniji je Honor mnogo.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Strpis se malo, skupis repa i kupis telefon ko covjek, eto taj S7 ili 6P ili...

Jbs te prelaske sa magarca na magarca ili cak na gore. 😀

Cim ti toliko dumas, znaci nema adekvate alternative, pa zasto forsirati.

Ili uzmi samsung od Bataka, on neka uzme huawei od Joce.

Sent from my G

Nazad
Vrh Dno