Sve transakcije proknjižene u određenom mesecu
Zašto je bitno ovo proknjižene?
Uh, da, na taj aspekt sam zaboravio u svom odgovoru. Hvala na dopuni.
Baš ću uskoro proći pored lokalne ekspoziture, pa videti da svratim ako nije gužva, kad mi je već usput.
Svratio sam, pa, ako nekog slučajno bude zanimalo, ponude važe samo za nove klijente. Što se tiče iskustva, osoba sa šaltera je bila prilično neprijatna, dodatno i nije znala o čemu pričam, pa me je poslala u neku kancelariju, gde su me dočekale druge dve divne i vrlo obaveštene osobe. I ovde, očekivano, kao i u drugim bankama, sve zavisi od konkretnog zaposlenog.
Postoji povlašćeni kurs za korisnike
Povlašćeni kurs na današnji dan je 116,3000 kupovni, a 118,3000 prodajni. Nije sjajno, ali moglo je biti i lošije.
pa bih mogao kasnije da ti javim preciznije
Evo, gledam aplikaciju dok ovo pišem. Brza, je, mada malo baguju animacije, moram da primetim, idu jedna preko druge. Vidi se pregled svih računa, sa svim transakcijama i izvodima. Vidi se i pregled svih kartica, ali ne i detalji same kartice. Čak nema ni maskiranog broja, već samo tzv. pseudobroj, što je jedna od karakteristika Halkbanka. Taj pseudobroj, inače, piše i na poleđini plastične kartice i on se koristi prilikom interakcije sa bankom, npr. kad se kartica prijavljuje za neke akcije. Visa i MasterCard se jednim klikom mogu dodati u digitalni novčanik. Moguća je kontrola po kanalima: gotovina (bankomat), prodajna mesta (POS), internet (e-commerce). Za svaki pojedinačno se može postaviti limit: broj transakcija dnevno, iznos dnevno, broj mesečno, iznos mesečno. Ne piše koliki je maksimum, a ne bih sad sa time mogao da se igram. Moguća je i privremena i trajna blokada (zamena) iz aplikacije, a nove kartice dolaze poštom. Plaćanja i menjačnica rade klasično. Nabrojao sam sad šta bi meni bilo najvažnije, ali svakako mogu da proverim šta god dodatno.
Edit: opšta napomena je da se digitalni servisi (elektronsko i mobilno bankarstvo su isti kanal, mada je aktivacija moguća samo preko sajta) ugovaraju zasebno, iako su besplatni, pa ne zaboravi da ih odmah zatražiš prilikom otvaranja računa, ako se kojim slučajem odlučiš za to.