Koliki je kurs evra?Eurobank ima sasvi solidan paket. 340 din mesecno, nista za odrzavanje deviznog, nikakve provizije pri placanju. Cak i bolji kurs od Intese u menjacnici. Kreditna kartica prilikom podele na rate dodaje odredjeni procenat na iznos, ali ni to nije toliko strasno ako se uzme u obzir da ce i Intesa uvesti slicno.
Meni to otprilike pokriva sve sto sam imao uz Hit paket iz Intese.
To što si napisao je apsolutno nebitno za ono što sam ja pitao. Kad se završi inicijalno pravljenje računa i izdavanje kartice kontakt sa bankom zavisi samo od toga koliko često dižeš ili polažeš pare na račun.Zasto bi, pri zdravoj svesti i pameti, otisao u Postansku Stedionicu?
Da cekas red sa penzosima?
Njihov kadar se zbuni kad im kazes "treba mi kartica za internet".
A kada im trazis potvrdu o izmirenom dugovanju / zatvorenom racunu, traze ti dodanih 100 i kusur dinara...
U 21. veku, imati takvu sluzbu je sramota.
Kada ti treba hleb, kupis ga u pekari, isto tako i burek.Misliš da u Intesi za ovih 9 godina nisam čekao preko hiljadu puta redove?
118,1 sam placao juce.Koliki je kurs evra?
Pa imam... zato ti i pricam...Aman, tvoj komentar je potpuno suvišan, svi znamo sve i o Poštanskoj i o Intezi.
Ja pitam jedno ti dolaziš i prodaješ mi toplu vodu.
Ne vredi ovako, ako nemaš ličnog iskustva sa PŠ Visa karticom nemoj komentarisati
Drago mi je što si rekao "filozofiranja" jer i ja slično mislim, ali malo drugačije.To je poenta mog filozofiranja.
Meni to nista specijalno ne smeta.Slažem se, deluje apsolutno OK.
Za mene lično "deal breaker" je što traže administrativnu zabranu za kreditnu karticu.
Kreditne su revolving kartice.Da li može kreditna na osnovu 100% deviznog depozita a bez AZ?
Nije bio stan u pitanju vec poslovni prostor (2003.god), kredit sa 105% garantovanim depozitom, 6 godina, rata oko 1.200 eura.Kreditirati sam sebe je nesto sto nema mnogo smisla, pogotovu sto danas i nemas neke stimulativne kamate na zalog.
Kao kada uzmes kredit za stan, a das 100% ucesce... zasto?
1000 mesečno? Šta ako želim da kupim avionske karte za 2000e, koliki je onda kurs?1000e ukupno (kupovina ili prodaja) po srednjem kursu NBS (znači ne banke, neko NBS)
Mislim da nece menjati dok se ne uradi integracija u jednu banku kao sto je OTP uradio sa svojim bankama.Kombank tarifnik počinje da važi od prekosutra, pa se valjda neće menjati uskoro zbog NLB preuzimanja.
A sto se tice AIK ili NLB KomBank dvoumljenja ako planiras da koristis njihovu platvornu za trgovanje onda definitifno KomBank, znam da su mnogi koji koriste obe mogucnosti dobili besplatan aktiv paket i jos svasta nesto zavisi sta ispregovaras i naravno vezano je za promete![]()
Koliko znam to je vezano za određenu internet prodavnicu.Jel Erste i ProCredit imaju wave2pay opcije i app kao Intesa?
Nije, to je ona aplikacija u koju se doda kartica, pa može da se plaća telefonom (NFC?) (ne mora da se nosi kartica sa sobom)Koliko znam to je vezano za određenu internet prodavnicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari