Juče u Komercijalnoj uplatio 10.000 eura, što mi je najveća pojedinačna uplata do sad. Nisam popunjavao obrazac o poreklu novca, ali nije ni bilo zbirno više od 15.000 u tekućoj god.Koji zakon je u pitanju? Hvala
Moj AIK slučaj: uplaćivao sam 3.5k, od prethodne uplate prošlo više od 60 dana. Ovom uplatom jesam premašio 15k kumulativno u 2021.
Paket HIT je 350rsd, a paket HIT Plus je 475rsd.Edit: Uz Paket HIT Plus je dinarski i devizni uključen u cenu od 350 dinara mesečno sa sve elektronskim servisima i ako se ne varam, troškovima plastike.
Bio na sajtu i video informaciju da flexia može i bez prenosa zarade. Odem u poslovnicu, kažu ne može, mora gold racun. Zovem call centar oni mi potvrde da je u pitanju namenski račun za koji se plaća 100din, odem opet u poslovnicu i opet me odjave. Pisao sam im prigovor na njihovoj formi na sajtu.@Misha976 Mastercard FLEXIA van paketa 100 RSD mesečno. Imaš i sledeću soluciju - Paket račun štednje:
Bez naknade
što znači da na ovaj način mogu da ti priključe i e/mbank.
- Račun štednje po viđenju
- Račun oročenog depozita
- Elektronsko i Mobilno bankarstvo
Naveo ekspozituru, mislim da je dovoljno. A inače, sa call centra na pitanje kako da to izvedem, u pomenutoj ekspozituri, jel mogu oni poslati neki dopis njima ili slično, rekla mi je da dodjem u Beograd. Iz Pančeva sam, nije mi predaleko, ali opet..@bstambolija nadam se da si naveo neke približne podstke (imena osoblja, lokaciju ekspoziture) kako bi mogli da postupe po prigovoru i jave im da reše te nepravilnosti u radu.
Dakle, bolje mi je onda da odaberem evre pri plaćanju?Naravno da možeš, u tom slucaju prvo ide konverzija iz dolara u evre po kursu Vise, na to ide provizija od 1% i onda to po kursu banke se pretvara iz evra u dinare i na to opet ide 1%. Ako plaćaš online u evrima onda ide samo konverzija po kursu banke i 1% zbog stranog payment processora.
Ukratko, da.Dakle, bolje mi je onda da odaberem evre pri plaćanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari