Šta je novo?

TCL televizori

• Začetnik teme Deleted member 37912
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 37912

Guest
TCL Technology Group Corporation osnovana je 1981. godine u kineskom gradu Huizhou pod nazivom TTK, a od 1985. godine posluje pod nazivom TCL, što je skraćenica od The Creative Life.

U svom portfoliju imaju dizajn, razvoj, proizvodnju i prodaju televizora, mobilnih telefona, klima uređaja, mašina za pranje veša, frižidera i malih električnih uređaja.

Već dugi niz godina su među tri vodeća proizvođača po broju prodatih televizora u svetu na godišnjem nivou, drugi po broju proizvedenih televizora na svetskom nivou, i među vodećim po broju prodatih televizora na teritoriji SAD u prošloj godini, mada generalno svi proizvođači na tom polju i dalje dosta zaostaju za Samsungom, jer je svaki treći televizor koji se proda na svetu proizveden od strane tog južnokorekjskog proizvođača, koji sa LG i Sony i dalje tradicionalno drži 60% celokupnog svetskog tržišta televizora (doduše po prihodima od prodaje, a ne po broju prodatih primeraka).

Elem, pošto je ovo kod nas relativno nepoznat brend, otvaram ovu temu jer je dosta članova foruma u prethodnom periodu kupilo televizor ovog proizvođača, pa je red da imamo gde da razmenjujemo iskustva i utiske, i pomažemo jedni drugima u rešavanju problema, za koje se nadam da ih neće biti mnogo i da ćemo ih zajednički brzo i uspešno rešavati.

Izvolite...

Mene zanima jel realno ocekivati da ce se 65C6K moci naci ispod 75k :D za tolko moze sad da se uzme uz kupon, ali mi TV treba tek za 3-4 meseca..

TCL 65C655 ili TCL 65C6K

Sta uzeti od ova dva?

Treba mi za dnevnu, a prilicno mi hitno moram danas/sutra da uzmem.

Stremio/Eon samo, ne igram igre na njemu. oko 80k din mi je budzet.

Ја бих ишао на С6К јер је у питању мини лед.

TCL 65C655 ili TCL 65C6K

Sta uzeti od ova dva?

Treba mi za dnevnu, a prilicno mi hitno moram danas/sutra da uzmem.

Stremio/Eon samo, ne igram igre na njemu. oko 80k din mi je budzet.
Prilično sličnih su karakteristika. C6K svakako ima bolji ekran, sa većim osveženjem i MiniLED tehnologijom, a koliko vidim razlika u ceni 8000 din. C6K se uklapa trenutno u tvoj budžet i ja bih išao na njega, jedino ako ti znači nešto ta ušteda, pa da uzmeš C655.

Ajde pomoć
Definitivno jedan od ova dva TCL

TCL 50C6KS QD-Mini LED 4K Ultra HD​

ili

TCL 50P7K QLED 4K Ultra HD​

Za ovaj prvi piše mini led , a za ovaj drugi ne
Šta to znači , može li ko da mi objasni
Hvala
Izvinite na dosađivanju
Zbog postavke tv odgocara mi samo 50 incha

Za ovaj prvi piše mini led , a za ovaj drugi ne
Šta to znači , može li ko da mi objasni
znači da prvi ima Mini LED, pa samim tim zone zatamnjena, a drugi nema. o Mini LED ima ovde objašnjenje, mada je reč o drugom brendu

znači da prvi ima Mini LED, pa samim tim zone zatamnjena, a drugi nema. o Mini LED ima ovde objašnjenje, mada je reč o drugom brendu
Hvala
Znači kupujem mini led

TCL TV 55" C7K 4K Mini LED 144Hz Google TV 55C7K (1 299 KM)
Kakav je ovo TV, prioritet su filmovi i serije.
Pogledaću se i utakmica koja na Areni I Sport klubu
Ili dati duplo više para za LG C5

TCL TV 55" C7K 4K Mini LED 144Hz Google TV 55C7K (1 299 KM)
Kakav je ovo TV, prioritet su filmovi i serije.
Pogledaću se i utakmica koja na Areni I Sport klubu
Ili dati duplo više para za LG C5
Odličan je tv

Vrh Dno