baš mi je ovo trebalo, a nikako da se skanim da potražim. zaista može za par minuta da se namesti.Ovo je uputstvo za:
-uključivanje kompjutera jednim klikom sa telefona;
-uključivanje kompjutera glasovnom komandom sa telefona.
Potrebno je u biosu omogućiti wake on lan funkciju. Zatim u device manager-u na lan adapteru selektovati pod power managment alow the device to wake computer (i only magic packet). Potrebno je još nekoliko manjih podešavnja, uključujući i port forward na ruteru.
Ovo je uputstvo za:
-uključivanje kompjutera jednim klikom sa telefona;
-uključivanje kompjutera glasovnom komandom sa telefona.
Potrebno je u biosu omogućiti wake on lan funkciju. Zatim u device manager-u na lan adapteru selektovati pod power managment alow the device to wake computer (i only magic packet). Potrebno je još nekoliko manjih podešavnja, uključujući i port forward na ruteru. Ako imate tasker i autovoice, možete komp uključivati glasom. Prilično je jednostavno, ja sam namestio za 10 minuta, evo i video uputstva. Ima puno WOL aplikacija na GP, ova je ok i ima plugin za tasker https://play.google.com/store/apps/details?id=at.increase.wakeonlan
Trebalo bi da je dobro, stavi sadašnje vreme pa testiraj.
Ako ne radi dodaj u profile uz location (ako ti je location based) time 5:00, a izbaci ovu varijablu iz taska. Mada bi moralo da radi i sa ovim.
Nešto sam namestio ali ne znam kako zaobići Windows login? Pošto mi je PC Password protected.Napisah, pogledaj par postova iza.
Ja imam ovaj telekomov hg 531 v1, malo sam lutao dok sam našao gde se forward-uju portovi, jer je drugačije nego na tp linku.
Kako da namestim da kad pokrenem QuickPic, Piktures ili stock gallery da brightness bude na 100% nezavisno od toga sto je naprimer na aktualnom tasku setovan na 25% i da kad izađem iz tih aplikacija vrati na ono što je bilo u prethodnom tasku?
Da ima. Ali iz nekog razloga nece da radi. Ni ja QuickPic ni na Piktures. Možda je Lux Autobrightness razlog?QuickPic ima tu opciju i bez Tasker-a. Promena nivoa osvetljenja sa Tasker-om moguća je samo ako se NE koristi auto brightness.
Moguće da je do njega. Meni radi na QP bez problema. Brightness mi je na auto ali stock podešavanje, bez dodatnih aplikacija.Da ima. Ali iz nekog razloga nece da radi. Ni ja QuickPic ni na Piktures. Možda je Lux Autobrightness razlog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari