Tasker - saveti i trikovi (Lista u prvom postu)

onua

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poruke
1,119
Poena
0
http://tasker.wikidot.com/profile-index

----------

Pošto je interesovanje za Tasker veliko, evo je i tema :banana:

Evo mog polu teškog setupa za nap time (all credits for users in xda). U pitanju je Nap Time setup koji radi sledeće:

1. da uključi silent na telefonu
2. da pokrene alarm aplikaciju
3. da za primljene poruke i propuštene pozive pošalje auto sms "OVO JE AUTOMATSKA PORUKA. Trenutno spavam, javiću se kad ustanem. Pozdrav" onome ko me je tražio
4. kada isključim profil, da vrati sound na normal

Evo kako ide (u potpunosti kopirano sa xda sa mojim izmenama):

Kod:
New Task: Start Nap Mode
[A1]: Variable - Variable value, %NapMode to On
Save this Task and add an icon to it (so that we can create the widget)

New Task: Stop Nap Mode
[A1]: Variable - Variable value, %NapMode to Off
Save this Task and add an icon to it (so that we can create the widget)

New Profile: Nap Mode
Context: State - Variable Value, %NapMode matches On
[A1] Audio - Silent Mode, On
[A2] App - Load App, now select your alarm app

New Profile: Nap SMS
Context: State - Variable Value, %NapMode matches On
Context: Event - Phone - Received Text (leave the fields blank to reply to all)
[A1] Variable - Variable Set, %NapSMS to %SMSRF
[A2] Phone - Send SMS, Number; %NapSMS, Message; "I'm sleeping, leave me alone" (or whatever), Tick the Store in Messaging App if you want

New Profile: Nap Call
Context: State - Variable Value, %NapMode matches On
Context: Event - Phone - Missed Call (leave the fields blank)
[A1] Variable - Variable Set, %NapSMS to %CNUM
[A2] Phone - Send SMS, Number; %NapSMS, Message; "I'm sleeping, leave me alone" (or whatever), Tick the Store in Messaging App if you want


Now create 2 widgets on your homescreen using the Tasker Task widget and have one link to the 'Start Nap Mode task' and the second link to the 'Stop Nap Mode' task

You can now manually start and stop it by these buttons, it will also be disabled as soon as you have a missed call.


Ovako sam dobio 2 widgeta Start Nap Mode i Stop Nap Mode kolje uključujem i isključujem po potrebi.

Testirano i radi :wave:

ps. Ovih dana ću pokušati da editujem (opet sa userima sa xda) setup koji će raditi sledeće:
1. kada me jedna osoba pozove JEDNOM da pošalje auto sms i ostavi silent uključen
2. kada me jedna osoba pozove VIŠE puta da isključi silent i zvoni redovno

----------

Lock your applications

Silent Incoming calls by turning your phone

Keep Screen On

Change wallpaper Automatically

Disable lock screen in Home

Jessy Pinkman!

Auto rotate screen for certain apps

Enable WiFi when at Home

Automatically switch profiles in certain areas

Use it as a Location Based Reminder Tool
 
Poslednja izmena od urednika:

onua

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poruke
1,119
Poena
0
Pregledaću kad stignem kući :wave:
 

masamunea

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
24.09.2006
Poruke
2,991
Poena
38
Dobra tema. Evo šta bi meni trebalo, ako neko ima ideju kako.

Kad se približim/dodjem kuci da mi isključi data, uključi wifi, smanji jačinu zvuka, isključi screenlock i obrnuto kad odlazim od kuće.

Predlozi?
 

nagard

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poruke
1,893
Poena
48
Mislim da može ako prepozna baznu stanicu :)
I ja sam zainteresovan.
btw... odlična tema.
 

onua

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poruke
1,119
Poena
0
Da, u pitanju su stanice i takva opcija meni nije radila, verovatno zbog malog broja stanica u mom gradu. To bi bilo bolje da uradiš sa wifi signalom svog rutera, onda ti potrošnja ostaje samo na wifi-ju što nije puno
 

NennadS

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
07.04.2012
Poruke
1,226
Poena
38
Dobra tema. Evo šta bi meni trebalo, ako neko ima ideju kako.

Kad se približim/dodjem kuci da mi isključi data, uključi wifi, smanji jačinu zvuka, isključi screenlock i obrnuto kad odlazim od kuće.

Predlozi?

New profile>State>Cell near. Otvoriće se dijalog u kome možeš da potražiš sa kojih baznih stanica telefon prima signal, prošetaj po kući dok si na tom dijalogu. Dobra stvar je što je ovako najmanja potrošnja baterije jer telefon ionako traži mrežu stalno, dok bi određivanje lokacije pomoću gps-a trošilo više. Loša stvar je što će se aktivirati na malo većim daljinama od kuće(~1 km).

Zatim ideš new task i ređaš sve što hoćeš (wifi je u "net" opcijama, ton u "audio settings", screen lock u "display settings". Ako nešto neće da radi, instaliraj secure settings i secure settings helper (treba root).

Zatim klik na taj task i "add exit task" u kome sve definišeš obrnuto od onog prvog, ili kako već želiš. U exit task definiši prvo "wait" komandu, od 5-10 minuta, jer se dešava da telefon "skoči" na neki nepoznat udaljeni cell i isključi profil.
 
Poslednja izmena:

nvukelic

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
26.09.2005
Poruke
2,249
Poena
38
Može li ta opcija da se namesti tako što će na određeni vremenski interval, npr. 5 min, Tasker sam uključivati na kratko WiFi, videti da li je kućni Wifi SSID in range, ako jeste onda izvršiti sve te komande, a ako nije onda isključiti Wifi i tako u krug? I koliki bi to bio udar na bateriju? Opcija sa cell ID jeste dobra, ali šta ako živite na mestu gde jedna ćelija pokriva tipa 2-3km, to onda nije baš praktično.

Takođe, meni bi značio task u kome će onog trenutka kad kućni WiFi nije više u dometu (ili se diskonektuje sa njega) Tasker izvršiti nekoliko akcija, znači obrnuto od gornjeg.

I još nešto, pošto sam totalni duduk za ovu aplikaciju, može li neko da ukratko napiše kako postaviti task za noćni profil, tj. da svako veče u zadato vreme, gasi net, wifi, bt, gps, sync, gasi sve tonove osim ringtone-a i alarma koje bi stišao, postavi screen timeout na 15s, osvetljenje na minimum, a ujutru u zadato vreme da vraća na prethodne parametre. I kako postaviti prioritete u izvršavanju taskova?
 

Pablo

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poruke
6,626
Poena
36
Evo nekoliko korisnih videa za tasker:
Part 1
[YOUTUBE]3FWrzuvMaPI[/YOUTUBE]
Part 2
[YOUTUBE]phlJE8BSyiU[/YOUTUBE]
Part 3
[YOUTUBE]wbK3OHK1VVo[/YOUTUBE]
 

masamunea

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
24.09.2006
Poruke
2,991
Poena
38
još nešto, pošto sam totalni duduk za ovu aplikaciju, može li neko da ukratko napiše kako postaviti task za noćni profil, tj. da svako veče u zadato vreme, gasi net, wifi, bt, gps, sync, gasi sve tonove osim ringtone-a i alarma koje bi stišao, postavi screen timeout na 15s, osvetljenje na minimum, a ujutru u zadato vreme da vraća na prethodne parametre. I kako postaviti prioritete u izvršavanju taskova?

Ovo je laganica. Napraviš novi profil, pa time i tu definiše vreme/dane kad treba da bude aktivan. Zatim task da akcijama koje treba da uradi i napraviš još jedan task sa obrnutim akcijama od ovog prvog, on vraća stanje u predjasnje. Njega postaviš za exit task. Za prioritete zadržiš na profilu pa ima tu da se namesti.
 

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poruke
8,811
Poena
48
Ne ide mi "location bassed triggers". :(
Kako da dodam da reaguje na ruter, nudi mi samo GPS i "Net" (repetitore). GPS mi je uvek ugašen a na repetirore je neprecizno.
Sve što mi treba je da menjam profile za "u kući" (da prepozna po ruteru) i "za napolje". :)

BTW, napravio sam taks za Silent Mode ali bilo bi bolje da mogu da aktivriram "airplane mode" umesto silent mode, naravno bazirano na vremenu, ali mi ne ide, ne znam kako da "pozovem" airplane mode komandu?

Inače, tema ima potencijal! :) Ovo je nešto najbolje na Androidu. :)
 

NennadS

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
07.04.2012
Poruke
1,226
Poena
38
Airplane mode je u "Net". Samo napraviš novi task i povežeš ga sa state profilom koji već imaš. Ovaj profil ne treba exit task, jer čim uslovi iz profila ne budu zadovoljeni (u ovom slučaju vreme), task pretaje da važi. Ovo važi za sve "state" profile, mada sam ja morao da stavim exit task jer nije hteo da vrati podešavanje (u mom slučaju da uključi i zvono i vibraciju, nakon što je bila uklj samo vibracija). Eksperimentiši malo...

Ako neće da radi airplane mode ovako, pokušaj sa "secure settings" plugin-om, ima ga i tamo, kao i gomile drugih korisnih podešavanja.

Ako hoćeš da ti prepoznaje lokaciju po wifi mreži, moraće wifi da bude stalno uključen, što nije preporučljivo zbog baterije, ali je izvodljivo: New profile - State - Net - Wifi Near i u SSID se upiše ime wifi mreže.

Bolje je određivati lokaciju prema cell near, međutim meni za ovo podešavanje je malo dvosmislen. Cell near se ne ubacuju automatski, već treba kliknuti na search ikonicu i kliknuti na poslednje cell IDs - prepoznaju se po vremenu. Nakon toga će biti ubačeni u listu, a u pomenutoj search listi štiklirani zelenim.
 
Poslednja izmena:

onua

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poruke
1,119
Poena
0
Ne ide mi "location bassed triggers". :(
Kako da dodam da reaguje na ruter, nudi mi samo GPS i "Net" (repetitore). GPS mi je uvek ugašen a na repetirore je neprecizno.
Sve što mi treba je da menjam profile za "u kući" (da prepozna po ruteru) i "za napolje". :)

BTW, napravio sam taks za Silent Mode ali bilo bi bolje da mogu da aktivriram "airplane mode" umesto silent mode, naravno bazirano na vremenu, ali mi ne ide, ne znam kako da "pozovem" airplane mode komandu?

Inače, tema ima potencijal! :) Ovo je nešto najbolje na Androidu. :)

Napiši šta želiš da uradiš. Kada se konektuje na kućni ruter da uradi šta?
 

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poruke
8,811
Poena
48
Hvala puno NennadS!
Nov sam sa ovim čudom, "dokumentacija" je glomazna i već na nekoliko mesta nalazm "ako vas mrzi da učite batalite ovu app"... :S:
Počinjem da kapiram uz tvoju pomoć da potražim neka podešavanja na drugom mestu! ;)
Moraću samo da skinem Secure Settings jer naravno imam problem sa Airplane modom (4.4.2 Adndroid).
K5ceMmt.png
7r9KrHJ.png

Napiši šta želiš da uradiš. Kada se konektuje na kućni ruter da uradi šta?
Mislio sam da napravim Task da mi se aktivira WiFi kada stignem kući a kada se udaljim da se aktivira "Data Traffic" ili makar da ugasi WiFi.
Sve u svemu hteo bih da automatizujem sistem. Zvono i displej sam našao, još ostaje net nekako da "sredim". Na prošlom sistemu (4.2) sam imao opciju da sam prepozna kad sam blizu poznatog WiFi-a i da ga sam aktivira s' tim što sam morao ručno da ga gasim.
 
Poslednja izmena:

nvukelic

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
26.09.2005
Poruke
2,249
Poena
38
Hvala puno NennadS!
Mislio sam da napravim Task da mi se aktivira WiFi kada stignem kući a kada se udaljim da se aktivira "Data Traffic" ili makar da ugasi WiFi.
Sve u svemu hteo bih da automatizujem sistem. Zvono i displej sam našao, još ostaje net nekako da "sredim". Na prošlom sistemu (4.2) sam imao opciju da sam prepozna kad sam blizu poznatog WiFi-a i da ga sam aktivira s' tim što sam morao ručno da ga gasim.

Nešto slično i meni treba:

Može li ta opcija da se namesti tako što će na određeni vremenski interval, npr. 5 min, Tasker sam uključivati na kratko WiFi, videti da li je kućni Wifi SSID in range, ako jeste onda izvršiti sve te komande, a ako nije onda isključiti Wifi i tako u krug? I koliki bi to bio udar na bateriju? Opcija sa cell ID jeste dobra, ali šta ako živite na mestu gde jedna ćelija pokriva tipa 2-3km, to onda nije baš praktično.

Takođe, meni bi značio task u kome će onog trenutka kad kućni WiFi nije više u dometu (ili se diskonektuje sa njega) Tasker izvršiti nekoliko akcija, znači obrnuto od gornjeg.
 

NennadS

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
07.04.2012
Poruke
1,226
Poena
38
@SS

Probaj sa secure settings, ali meni to nije radilo na CM. Imaš i secure settings helper (još dodatnih opcija) koji se instalira iz aplikacije secure settings (pogledaj u opcijama secure settings-a).

Ako je određivanje lokacije na osnovu cell near isuviše neprecizno, idi sa određivanjem na osnovu network location - troši više nego cell near, ali manje i od gps-a i od wifi near.

U podešavanjima tasker-a prvo deseloktavati beginner mode-pojaviće se napredne opcije. U meniju monitor definišu se intervali provere lokacije. Standardno je na 30 sekundi, ja bih išao na 5 do 10 minuta radi smanjenja potrošnje, ili se ostavi ova od 30, pa se vidi potrošnja.

Da bi ovo radilo mora biti u podešavanjima samog telefona uključeno određivanje lokacije na osnovu mobilne mreže. Ukoliko je ovo već uključeno, tasker samo preuzima te informacije i ne troši nešto puno više baterije, jer google servisi to ionako rade.

Dakle, napravi se profil-context-location, gde se deselektuje GPS i klikne na znak za pozicioniranje. Jednom utvrđena pozicija na ovaj način je nadalje fiksirana u profilu, a rastojanje koje može da se izabere u padajućem meniju je radijus u okviru koga će se profil aktivirati (ako pozicioniranje omaši do greške definisane radijusom, ili se stvarno nalazite u tom radijusu). Primećujem da je kod mene pozicija određena do tačnosti od 10 m (lociran sam do na zgradu tačno).

Dalje, bilo koji location zavisni task bi trebalo da ima wait komandu od 5 do 10 min kao prvu u exit tasku kako ne bi došlo do aktiviranja tog taska (deaktiviranja profila), ako kontekst privremeno nije ispunjen, recimo ako u ovom slučaju određivanja net location dođe do povremenog izlaska iz radijusa.

@nvukelic, to sa wifi near nisam radio odavno, jer mi je ubijalo bateriju, pogledaću kako beše ide, pa ću napisati.
 
Poslednja izmena:

nvukelic

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
26.09.2005
Poruke
2,249
Poena
38
Khm, lepo što znaš moje ime (?!), ali ne moraju baš svi da znaju full name, ako baš ne mora, pa please prepravi post :D.

A za ovo, ajd napiši pa da probam. Hvala :).
 

NennadS

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
07.04.2012
Poruke
1,226
Poena
38
Sorry za grešku, dešava se, inače lupio sam za ime, nisam imao pojma (imao jednog profesora koji se tako zove, pa odatle). :d

Sad se sećam da ovo nisam uspeo da namestim kako treba, zapao sam bio u neki loop :smash:, a nije mi ni trebalo, jer sam koristio cell near metodu.

Edit: Sad sam nešto probao da namestim, izgleda da je jednostavnije nego što sam mislio.

New profile - context - state -wifi near, u SSID upiši ime svoje wifi mreže. Dole ispod štikliraj toggle wifi. Na ovaj način će tasker uključivati wifi u definisanom intervalu, proveravati da li je navedeni ssid u blizini i isključiće wifi čim izvrši proveru bez obzira da li je tvoj ssid u blizini, ili ne. Da bi wifi ostao uključen za ovaj profil treba vezati task wifi on. Exit task za isključivanje wifi-ja nije potreban, jer to radi automatski ukoliko ne nađe navedeni ssid.

Za definisanje vremenskog intervala wifi skeniranja potrebno je deštiklirati beginner mode i u meniju monitor staviti za wifi scan seconds 300, 600, ili nešto treće (default je 120).
 
Poslednja izmena:

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poruke
8,811
Poena
48
@SS

Probaj sa secure settings, ali meni to nije radilo na CM. Imaš i secure settings helper (još dodatnih opcija) koji se instalira iz aplikacije secure settings (pogledaj u opcijama secure settings-a)...

Ne radi ni meni, nema omogućenog Airplane Mod-a. Prvo sam instalirao Secure Settings, nije moglo da se omogući - tražio je i Helper. Instalirao sam i Helper, omogućio je iz Secure Settings ali ne da mi da izaberem iz Tasker-a, i dalje mi je crvene boje ta opcija u Taskeru (ove koje mogu da izaberem su crne)...
Ako kojim slučajem nađeš rešenje za ovo molim te javi. :)
OK mi je i ovako ali navikao sam na Airplane Mod jer mi on pogasi sve što je upaljeno (Data Traffic, WiFi...) pa mislim da i baterija zbog toga duže traje...

Hvala još jednom na svim savetima, mnogo mi više znače ovako saveti nego iz YT videa. ;)
:wave:
 

NennadS

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
07.04.2012
Poruke
1,226
Poena
38
Imaš u secure settings pod "helper" dole na kraju helper alternative, običan helper nema sve funkcionalnosti na androidu 4.1+, na 4.4 ne radi uopšte. Mislim da za ovo treba root, nisam video da li si rutovao tel. Nakon instalacije SS i SSH ne biraš task actions iz "net", nego ideš na plugin - secure settings - configuration edit - airplane mode - on i save dugme, a u airplane radios možeš da biraš šta će da ostane uključeno.

Ažuriraj su binary iz opcija SU aplikacije.

Bilo bi dobro da se uključi još neko ko ima iskustva sa taskerom sa savetima i trikovima.
 

NennadS

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
07.04.2012
Poruke
1,226
Poena
38
Nema na čemu. :wave: Ja sam skapirao nekoliko osnovnih stvari, ne koristim komplikovane profile, jer ne znam da ih kreiram, a i ne trebaju mi. I ja isto odustanem kad krenem da kopam za infom na xda, teme su prenatrpane.
Gledao san neke video tutorijale na netu šta su sve ljudi uradili sa taskerom i nešto dodatne opreme i prosto se oduševio. Kao da gledam scene iz sci fi filmova.:)

Evo nekoliko tasker tutorijala, čovek lepo objašnjava, korak po korak.
[YOUTUBE]BEhnOJl5mTo&list=PLaMoL-_h7kFTX3zN1lOiO9qWIizQsyQTw&index=1[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]sELSn8FkKMA&list=PLaMoL-_h7kFTX3zN1lOiO9qWIizQsyQTw&index=2[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]K8i78J1tKK4&list=PLaMoL-_h7kFTX3zN1lOiO9qWIizQsyQTw&index=3[/YOUTUBE]
 

lotus_flower

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
29.05.2013
Poruke
174
Poena
0
ovo je verovatno najinteresantniji profil koji imam,nasla sam ga negde i naravno doradila.funkcionise u principu da kad vam neko pasalje poruku sa odredjenim sadrzajem da tasker pronadje lokaciju i odgovori na sms sa google maps linkom sa lokacijom.moze identicno da se napravi i sa auto remote pluginom,u tom slucaju se sa kompa salje poruka i vraca link u browseru.

Profile: gps loc (55)
Event: Received Text [ Type:SMS Sender:* Content:GPS ]
Enter: Anon (56)
A1: Secure Settings [ Configuration:GPS Enabled Package:com.intangibleobject.securesettings.plugin Name:Secure Settings ]
A2: Secure Settings [ Configuration:Location Services Enabled Package:com.intangibleobject.securesettings.plugin Name:Secure Settings ]
A3: Get Location [ Source:Any Timeout (Seconds):120 Continue Task Immediately:Off Keep Tracking:Off ]
A4: Variable Set [ Name:%LOCATION To:%LOC Do Maths:Off Append:Off ]
A5: HTTP Get [ Server:port:is.gd/api.php?longurl=https://maps.google.com/maps?q=%LOCATION&t=h&z=16 Path: Attributes: Cookies: Timeout:10 Mime Type: Output File: ]
A6: Secure Settings [ Configuration:GPS Disabled Package:com.intangibleobject.securesettings.plugin Name:Secure Settings ]
A7: Secure Settings [ Configuration:Location Services Disabled Package:com.intangibleobject.securesettings.plugin Name:Secure Settings ]
A8: Send SMS [ Number:%SMSRF Message:eek:vde sam %HTTPD Store In Messaging App:On ]
A9: Variable Clear [ Name:%LOCATION Pattern Matching:Off ]

zaqepahu.jpg



a i ovo je cool za screenshot.treba widget,kod mene je kao toggle preko power toggles

screenshot (22)
A1: Wait [ MS:0 Seconds:2 Minutes:0 Hours:0 Days:0 ]
A2: Run Shell [ Command:screencap -p /storage/extSdCard/DCIM/Screenshot-%DATE-%TIME.png Timeout (Seconds):0 Use Root:On Store Output In: Store Errors In: Store Result In: ]
A3: Flash [ Text:screenshot saved Long:Off ]
 
Poslednja izmena:

NennadS

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
07.04.2012
Poruke
1,226
Poena
38
@lotus_flower, hvala za ovaj screenshot, zgodna stvar.

Evo profila za automatsko uključivanje GPS-a prilikom startovanja aplikacija koje koriste GPS i kod kojih GPS treba stalno da ostane uključen, ili ukoliko verzija androida ne dozvoljava uključivanje GPS-a klasičnim putem, iz podmenija Misc, ili pomoću Secure Settings. Tasker minimiziranje aplikacije tumači kao njeno zatvaranje, pa će isključiti GPS, što nije problem kod raznih navigacija, ali jeste npr. kod aplikacija koje treba da mere pređenu razdaljinu, brzinu itd. npr. Sports Tracker.

New Profile - Application (potražiti aplikaciju od interesa i selektovati je)
Task se može razlikovati u različitim verzijama androida, ali je suština sledeća:

A1. Task - If
U polje posle % upisati GPS, treba da stoji %GPS, znak ~ ostaje i upisati off u drugo polje.
A2. Settings dialog - Location Settings
A3. Input - Dpad. U Button polju izabrati Down a u Repeat Times broj koji odgovara rednom broju položaja opcije Use GPS Satellites u Meniju Location&Security.
A4. Input - Dpad. U Button polju izabrati Press, repeat Times uneti broj 1.
A5. App - Load App - Izabrati aplikaciju sa početka.

Na ovaj način će se GPS automatski uključiti pri pokretanju aplikacije i ostaće uključen sve dok ga ručno ne isključite.

Ovaj profil može poslužiti i za bilo koju drugu akciju uključivanja/isključivanja, menjanja stanja iz opcija Settings Dialog.
 
Poslednja izmena:

masamunea

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
24.09.2006
Poruke
2,991
Poena
38
Mali hint vezan za GPS. Nemate potrebe da isključujete GPS, ako nije pokrenuta neka aplikacija koja ga koristi, tj. ako ga nema gore u status baru on ne troši bateriju. Kod mene je GPS stalno uključen, već godinama.
 

savior

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
19.07.2011
Poruke
322
Poena
0
da li tasker moze da se namesti da refreshuje neku veb stranicu svakih 15 minuta? :)
 

Dr.Mare

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
28.06.2009
Poruke
1,994
Poena
38
Može li se nekako u taskeru podešavati intenzitet vibracija?

Hoću da napravim profil da kada mi je ekran isključen da mi vibracije budu jače a kada je uključen slabije.
 
Vrh Dno