Može vibracija da se namesti, profil je state, display state, promeni na on, task je vibrate pattern, upišeš 200, 50. Exit task je isto vibrate pattern, samo stavi 200, 200. Prvi broj je pauza, drugi dužina vibracije u milisekundama. Nisam siguran za ove brojeve, mislim da je ovako, a možda treba nabrojati ceo niz pauza i vibracija, potraži neko uputstvo.
Inače, instalirao sam autovoice i ovo radi fino, palim i gasim, zaključavam displej glasom, uključujem i isključujem wifi, gps, zvuk, bluetooth, data... glasom, pokrećem aplikacije... Još samo da sredim pozive glasom, pa ću okačiti neko uputstvo.
Promenio se apn verovatno. Promeni na odgovarajući ili napravi novi.
Ima li šta od ovoga?Inače, instalirao sam autovoice i ovo radi fino, palim i gasim, zaključavam displej glasom, uključujem i isključujem wifi, gps, zvuk, bluetooth, data... glasom, pokrećem aplikacije... Još samo da sredim pozive glasom, pa ću okačiti neko uputstvo.
Mali hint vezan za GPS. Nemate potrebe da isključujete GPS, ako nije pokrenuta neka aplikacija koja ga koristi, tj. ako ga nema gore u status baru on ne troši bateriju. Kod mene je GPS stalno uključen, već godinama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari