orange47
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.12.2007
- Poena
- 455
to kolko su slovenci dobri prema nama i bratstvu+jedinstvu su davno pokazali. nisu dosli da spijuniraju vec da uzmu ono malo para sto nam je ostalo. tvoje pisanje podseca na "domace izdajnike i strane placenike", verovatno si jedan od onih sto bi prodali telekom. ja sam proputovao dosta po svetu, i svi su ponosni na svoju zemlju i narod. i ja sam se mnogo toga naslusao na ovom i slicnim forumima, ima izgleda dosta 'gradjanina sveta' koji znaju nesto engleskog i o kompjutorima pa misle da njihov glas vredi vise od seljaka koji slabo koriste internet i sl.
ne zive svi ljudi (jos uvek) u jednoj drzavi. slovenci, ameri i ostali nas ne smatraju jednakima. a cak i da je tako, da je potpuno svejedno cija kompanija pruza usluge, bilo bi neefikasno da postoji vise od jedne. jer neko treba da plati te mikrorovove i njihovo odrzavanje i zaposlene u svim tim kompanijama itd.
ne zive svi ljudi (jos uvek) u jednoj drzavi. slovenci, ameri i ostali nas ne smatraju jednakima. a cak i da je tako, da je potpuno svejedno cija kompanija pruza usluge, bilo bi neefikasno da postoji vise od jedne. jer neko treba da plati te mikrorovove i njihovo odrzavanje i zaposlene u svim tim kompanijama itd.