Kako ko ispregovara, zavisi verovatno i od lokacije i broja zainteresovanih stanara u ulazu.
Pitam odma za upload kad dodju da nude.
Ako tt ugase uzecu najjeftiniji net, ta mi je racunica.
sent from SPACE
Ma i ja kad sam zvao ona mi je rekla da cu dobiti popust 20% ali mi se opet ne isplati puno para za mali ul.
sent from SPACE
sacekacu da dodju sa optikom, prevarante i monopoliste i sbb-a smo oterali.
sent from SPACE
Cisto da se zna: PPS nema prava da odlucuje u ime zgrade, tj. njenih stanara. Njegov potpis koji nije podrzan od strane vecine vlasnika stanova (ili vlasnika vecine povrsine zgrade - zavisno od slucaja: investiciono ili tekuce odrzavanje) nije validan i moze se smatrati kao zloupotreba polozaja.Hvala Mighty na infu, srećom kod nas PSS ne pravi problem, i ne traži prikupljanje
potpisa. On sam potpiše nije problem.
Obaveštenje za sve one koji nemaju Internet od 5. maja, kao i ja, blok 33, usled prekida u ulici Omladinskih brigada;Ima li neko informacije u vezi prekida optičkog kabla u Omladinskih brigada? Nema neta već 12 dana. Jel mogu to oni uopšte da reše sobzirom na situaciju?
Jel bi neko bio ljubazan da objasni ako zna zasto samo tt daje 2:1 a ostali koji takodje imaju fiber ide cak do 1:20???
sent from SPACE
Tako sam i mislio pre citanja, ne treba davati novim provajderima da nam ulaze dok ne daju BOLjE od onog sto imamo,ne vidim drugi nacin da ih nateramo da su tu zbog nas.
sent from SPACE
Jel bi neko bio ljubazan da objasni ako zna zasto samo tt daje 2:1 a ostali koji takodje imaju fiber ide cak do 1:20???
sent from SPACE
Pročitaj sve, ima zašto je kod fibera moguće 1:1.
Ili, evo kako sam ja shvatio čitajući malo o ovome:
Razlika u brzini ul/dl se pojavila zbog potrebe da se maksimalno iskoristi propusna moc prenosnih vodova. Kako je statisticki mnogo potrebniji jaci dl isljeni su protokoli koji omogucuju veci ul od dl-a. Tako je ukupna propusna moc ostalaista ali je povecan dl na ustrb uploada (ovo sam pročitao na netu).
Kod fibera je malo drugačije i moguće je 1:1.
Od sinoć opet prekid?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari