Ovakve izjave su neodgovorne. Ne radi se ovde o napretku interneta u Srbiji nego o tome da je taj covek iskoristio svoje politicke pozicije, ostvario sebi koristi i drugome omogucio bez ikakvog tendera i konkurencije da odradi posao. Targo kao Targo Ok, imam opticki internet ali taj vlasnik izvarao je ovde u Srbiji svakog zivog. Taman sam pomislio dosao je kraj mukama sa losim tele. linijama i onda krece agonija i klupko se odmotava. Ovom izjavom podstices i velicas kriminal, da vlasnik nije izvarao sve podizvodjace i ostale firma bi sigurno opstala, zao mi ljudi koji su vredno radili a ostaju bez posla. Koliko znam taj Dulic je lekar po struci, taj lekar se domogao vlasti, od lekara komjuterski strucnjak, ima cak i firmu koja se bavi kompjuterima, nasi ljudi kad se domognu vlasti samo gledaju da se okoriste i da zluopotrebe polozaj, cast izuzecima. Imas li ti predstavu sta znaci sa finansiskog aspekta i drugog da ti neko dozvoli da razvuces magistralne kablove, raskopas ulice, imas svoju mrezu koja je van kontrole.Hvala Oliveru Duliću, koji je tim činom nezvanično pokrenuo revoluciju na polju internet provajdinga. Da nije Targo uleteo na tržište, i dalje bi ste svi bili na 4-8mbit internetu, a plaćali bi ste ga kao što danas plaćate 50mbit pakete.
Taj tvoj sajt je u Srbiji a sox.rs je neko objasnio cemu sluzi. Probaj da se sakrijes iza VPN, opera ima VPN u sebi, mozda pridjes tvom sajtu.Биће да сам блокиран. Сад се сећам да је пре неколико година било исто. Хвала.
Javili su se, pozvali me telefonom, problem sa dodeljivanjem IP adreza, to je stari problem koji dosad mene nije kacio, nekako uvek me zaobislo. Sad koliko treba biti strpljiv jer se secam da moj ortak koga sam je doveo u Targo i jos pola zgrade nije imao net preko mesec i nesto, to je bilo doba kad je bio aktueaaln kvar neke ploce a bile su samo dve, on na toj losoj a ja na toj dobroj a ista zgrada. Od osobe koja se javila dobio sam savet da cekam ili da nadjem drugog provajdera, kvar ne mogu da poprave nego cista sreca da mi ponovo dodeli IP. Sto se tice racuna oni stizu u ciklusu 2 meseca, 2 priznanice za 2 meseca, u petak sam platio tu drugu priznanicu i sledeci mesec stici ce nove.Da li neko radi ili ne nemam pojma, ni racuni ne stizu. A kada stigne onda dva komada. Budi sttpljiv lega99 i dobices ip adresu tu ne pomaze reset a ni ostale vradzbine
Tv radi internet jok a lampica ne blinka, svetli. Ni sajt im ne radi. Jel se to kraj bliži?[/QUOTE
Kako prvi prkid nakon duzeg vrmena, u zadnjih mesec dana ovo je 3 prekid, prvo odseko ih nadprovajder, onda nemam IO, sa je izgleda opet odseko ih nadprovajder. Svaki prekid traje po 2 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari