1. Koliko je ta VID lampica pouzdana (u smislu da optičko slabljenje sigurno ne prelazi -27 dBm)?
2. Ako uzmemo da je optičko slabljenje tačno -27 dBm i ne prelazi tu vrednost nikada (tokom rada ONT-a) dali to znači da je sigurno sve u redu sa optičkom instalacijom (kablovima, spojevima, na strani samog korisnika) i da nisu mogući eventualni prekidi ili bilo kakve smetnje sa TV signalom (full HD) ili internetom (u najextremnijem slučaju korišćenja max protoka – gigabitnog linka ako bi se tako nešto ponudilo) ili telefonskom uslugom ako je na strani provajdera sve u redu?
Da da pocece malo sutra sa priklucenjem u februaru. A racuni im blokirani od petka 06.12. Znas kad ce sa prikljucenjima NIKAD. Duguju i Bogu i narodu.
E tu gresis... oni su odavno ovde i puca ti signal jer oni emituju i tebi onda to ometa konekciju... :trust:
tinuninu, tinuninu, tinuninu ... :hair:
U kako dugom periodu ? Od 6.decembra je dug period ? Pa imali su i u januaru blokiran racun, pa su ga odblokirali. I nisu im ni svi racuni blokirani: http://www.rating.rs/sr/bonitet/TARGO-TELEKOM Kod nas je takva polovina privrede, otvaraju po 10 firmi na jedno ime i manevrisu.Uh, firma koja "posluje" sa blokiranim računom u tako dugom periodu...kako?
Blokiran racun moze da bude i 2 godine, a da firma posluje.
Uh, firma koja "posluje" sa blokiranim računom u tako dugom periodu...kako? Kako plaćaju robu/usluge, zakup prostora, komunalne troškove, plate, poreze... ? Nema šanse da posluju, moguće je samo da opstaju do okončanja sudskih sporova koje vode.
Zakon o stečaju je ponovo promenjen, pa je tako ponovo aktuelan automatski stečaj, koji je jedno vreme bio ukinut. Dakle, ko je godinu dana bez prestanka u blokadi automatski ulazi u stečaj.
Da da pocece malo sutra sa priklucenjem u februaru. A racuni im blokirani od petka 06.12. Znas kad ce sa prikljucenjima NIKAD. Duguju i Bogu i narodu.
...i evo jednog primera da moze i da se radi sa blokiranim racunom 2 godine i ja sam zato i napisao da je to od slucaja do slucaja:
http://www.dnevnik.rs/novi-sad/„santic”-pod-blokadom-pune-dve-godine
Znaci, znam sta sam napisao.
...Čuli smo već da je BECKS nekima i savetovao da napuste Targo zbog problema koji ti ljudi imaju....
Pa dobro bre Vuk, dokle treba da ti objasnjavam ?
Pise i u ugovoru u kojim slucajevima se moze raskinuti i o tome jeste bilo reci, ali nije bilo takvog saveta.E ***, sad ispade da ja savetujem ljude da raskidaju ugovore![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari