Šta je novo?

Targo Telekom

Jel Targo vishe nema online chat sa operaterom samo email ?

Operatera nema tako da se direktno ide na slanje meila podrsci.

Bolje da zoves telefonom! Makar po meni.

Kako nema operatera ? otpustili ?

Kako nema operatera ? otpustili ?

da, ali samo njih 15k je otpusteno. neki od njih su cak i tuzili targo zbog neplacanja plata i svega ostalog, iako su u tom trenutku bili u radnom odnosu. mo's mislitu tu drskos'!? Hoce i da rade, i da primaju platu :wall:

Najbolje da se poredimo sa zemljama koje uopste nemaju ftth :)
Nisi naveo gde si nasao te podatke o brzini. Po Evropi imaju brzine do 1 Gb/s, a Targo ima do 2,5 pa ti racunaj.
I pogledaj na linku koliko je hrvatski Telekom ulozio u razvoj mreze, mozda ni to ne treba da poredimo ? http://www.umrezen.in.rs/networking...ke-sa-minimalnom-brzinom-od-1gbps-terastream/

Taj clanak je napisan 14.12.2012. i od toga nema vajde, hrvati opet imaju sporiji net nego mi...

Poslednja izmena:
Taj clanak je napisan 14.12.2012. i od toga nema vajde, hrvati opet imaju sporiji net nego mi...
Taj citat je bio u kontekstu o poredjenju sa stanjem u drugim zemljama. Ako se sa nekim poredis, onda treba poceti od prvih susednih zemalja. U ovom slucaju poredjenja se mogu praviti i po razlicitim kriterijumima: cena, zastupljenost, karakteristike, brzina napredovanja najnovijih tehnologija i td.

Poslednja izmena:
pozdrav svima potrebna mi je pomoc oko minecraft server i misim da treba da otvorim port (25565) u ruteru
e sad kad ja dodam taj port i skeniram (online) pise "timeout(Blocked)" kako da ga namestim.sve ovo na targo ruteruports.JPG
ovako na slici sam uradio

Nensi je carica :D, nego Beck da li možda imaš info kada su zadnji put priključili nekoga, shvatam da nema rutera, ali da li se možda desilo da neko raskine ugovor i vrati ruter, samim tim sigurno ste mogli tako vraćene da iskoristite da priključite par srećnika zar ne?

pozdrav svima potrebna mi je pomoc oko minecraft server i misim da treba da otvorim port (25565) u ruteru
e sad kad ja dodam taj port i skeniram (online) pise "timeout(Blocked)" kako da ga namestim.sve ovo na targo ruteruPogledajte prilog 129759
ovako na slici sam uradio

I nažalost zbog raznih spamova o hapšenjima i slično, koje skoro svakodnevno guše ovu temu, dešava se da se strana prelista i da neka konkretna pitanja koja imaju veze sa temom bivaju zanemarena. Nažalost ja mu ne mogu pomoći, ali mogu da citiram njegovo pitanje na novoj strani gde je svakako veća šansa da ga neko pročita i pomogne mu.

Jeste primetili 500. strana ?
Pa čestitam na 500 strana ove teme. :D

Nensi je carica :D, nego Beck da li možda imaš info kada su zadnji put priključili nekoga, shvatam da nema rutera, ali da li se možda desilo da neko raskine ugovor i vrati ruter, samim tim sigurno ste mogli tako vraćene da iskoristite da priključite par srećnika zar ne?

Mislis da je nedostatak rutera jedini razlog neprikljucenje novih korisnika? :D

Ako se ne varam poslednje prikljucenje je bilo jos letos. Desi se da neko nekad raskine ugovor ali zato sto se seli na lokaciju gde nemamo mrezu i sl.(sto je fascinantno s obzirom na probleme) a ONT nam ostaje za odrzavanje mreze.

Linux, ONT sta treba otvoriti od portova da Tor radi u relay modu. Za koje portove uradiit port forward, stavio sam 9001 i 9030 ali buni se na DNS jer koristim OpenDNS i Dnsmasq za kesiranje DNS.

Eto ako nekog zanima stigo mi racun :D

Ispade da sam imao neki kupon koj mi je ostvario covek sa kojim sam potpisao ugovor za prosli mesec. Zvao sam call centar javili se bukvalno odma :) divno

Kod mene je i dalje sve ok.
ada9yjub.jpg

Nazad
Vrh Dno