Kako nema operatera ? otpustili ?
2,3,6,8,20,25,31.
Moze komso meni 10% + Passat autiomatik sa svom ostalom maxi, sexi opremom iz 2010 ili 2011. B7 do 120.000km presao, nehavarisan i nepotapan.
Hvala![]()
Najbolje da se poredimo sa zemljama koje uopste nemaju ftth![]()
Nisi naveo gde si nasao te podatke o brzini. Po Evropi imaju brzine do 1 Gb/s, a Targo ima do 2,5 pa ti racunaj.
I pogledaj na linku koliko je hrvatski Telekom ulozio u razvoj mreze, mozda ni to ne treba da poredimo ? http://www.umrezen.in.rs/networking...ke-sa-minimalnom-brzinom-od-1gbps-terastream/
Taj citat je bio u kontekstu o poredjenju sa stanjem u drugim zemljama. Ako se sa nekim poredis, onda treba poceti od prvih susednih zemalja. U ovom slucaju poredjenja se mogu praviti i po razlicitim kriterijumima: cena, zastupljenost, karakteristike, brzina napredovanja najnovijih tehnologija i td.Taj clanak je napisan 14.12.2012. i od toga nema vajde, hrvati opet imaju sporiji net nego mi...
He he he, gde li je Nensi?
Na sajtu blica između ostaloga piše...
Danas u vestima kazu okoncane su istrage i medju spomenutim je i Nuba, sad se zna sta sledi, hapsenja.Na sajtu blica između ostaloga piše da se nastavlja priča vezana za Nubu,verovatno je to taj februar kada će da počnu sa priključenjem novih korisnika ali ovog puta u "kafezu":smash:
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/...ne-i-politicare-Velika-hapsenja-iduce-nedelje
pozdrav svima potrebna mi je pomoc oko minecraft server i misim da treba da otvorim port (25565) u ruteru
e sad kad ja dodam taj port i skeniram (online) pise "timeout(Blocked)" kako da ga namestim.sve ovo na targo ruteruPogledajte prilog 129759
ovako na slici sam uradio
Tu je ona. Sta bih bez nje![]()
Nensi je carica, nego Beck da li možda imaš info kada su zadnji put priključili nekoga, shvatam da nema rutera, ali da li se možda desilo da neko raskine ugovor i vrati ruter, samim tim sigurno ste mogli tako vraćene da iskoristite da priključite par srećnika zar ne?
Nensi je carica, nego Beck da li možda imaš info kada su zadnji put priključili nekoga, shvatam da nema rutera, ali da li se možda desilo da neko raskine ugovor i vrati ruter, samim tim sigurno ste mogli tako vraćene da iskoristite da priključite par srećnika zar ne?
pozdrav svima potrebna mi je pomoc oko minecraft server i misim da treba da otvorim port (25565) u ruteru
e sad kad ja dodam taj port i skeniram (online) pise "timeout(Blocked)" kako da ga namestim.sve ovo na targo ruteruPogledajte prilog 129759
ovako na slici sam uradio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari