Šta je novo?

Targo Telekom

Зашто качите ове слике? Јасно је да тамо где ради Тарго нема премца. И мени су брзине као и вама али довољно је рећи да немам проблема. (што тако треба и да остане 🙂)

Meni malopre odapeo net. Stavise ceo ulaz ga nema.
Prijavismo kvar sa komsijama pa cekamo.

Znaš kako si sad obradovao ove što nas ubeđuju da je Targo propao!? Za njih je možda najbolje da zamišljaju da je stvarno propao 😛...
Pogledajte prilog 129960
http://www.speedtest.net/my-result/3150154121

Ma nemas pojma kako me briga hahah 🙂 ko hoce nek prica da je propao a ja cu verovati kad nesto bude zvanicno.

Meni bitno da budu hitri. Doduse ova jeste rekla ekipa na terenu a ekipe nigde xDDD

Poslednja izmena:
Od prekida kablova ni jedna mreza nije imuna. Zna se kako se kopa, prvo se traze dozlvole i planovi podzemnih instalacija, ali opet se desava. A gde je sada prekid, to sigurno znaju ovi iz Targa, ne mora da bude ispred same zgrade.

Sobo mani me prazne price. Sta to meni sad znaci da cu cekati 100 godina da se oni dogovore za kablove ili sta?
Ekipa nije na terenu 100% znam kuda kablovi sve idu a nije me mrzelo da prosetam.

A i ti znas da oni nisu na terenu ? Znas da su u toku radovi oko prilaza novom mostu, moguce je i tamo da se desi prekid, a moze biti i u tvom podrumu. Sad sta je tu je, valjda im je dovoljno dan dva.

Štuca nešto Targo :S: Paket 32/16

3150495570.png

Proradilo pre tipa pola sata.
Momci su radili dok nisu nasli, ubili se trceci levo desno. Promrzli. Zamalo nadrljaju kad je komsija iz kucnog saveta izasao pa I on pomogao na kraju xD.

Ja I vise nego zadovoljan!

Kopali po ovoj hladnoci i po mraku... svaka im cast, to je podrska za primer i svaku pohvalu.

Da nisu iz call centra pricali da je ekipa izasla na teren u 11 umesto u 3 bilo bi savrseno.

Poslali ekipu na teren tek kada je ceo komsiluk nazvao po 3 puta.

A ako ikoga zanima ONT se resetuje zbog ploce a ne firmware ili bridge.

To je normalna pojava za radnike u telekomunikacijama, hladnoca, vrucina, prekovremeno,rad po noci...to je najnormanlija stvar. Ko je radio ili radi u telekomunikacijama zna o cemu pricam...

Ima li novosti kada ce biti prikljucenje za nove korisnike? Ili da produzavam ADSL 10mbit ugovor.. xD

Onoliko koliko ja znam je da cekaju da ih neko kupi.

A sta ce biti dalje mislim da ni oni sami neznaju. Pominje se neki februar ali ko bi ga znao.

Targo Telekom Vam se zahvaljuje na interesovanju.Za sada nemamo preciznu informaciju,kada će se stvoriti tehničke mogućnosti za priključenjena Vašoj adresi.Dostupnost mreže možete proveravati na našem sajtu ili pozivom Call Centra 011/7154400.

Srdačan pozdrav,

Targo Telekom

pitam se sta li su onda radili 2 dana po zgradi 😀

Mada nikad nisam skontao problem oko tih ploca.

Zar nemogu da ih kupe/uvezu/zamene ? Mislim koliko bi ta jedna ploca mogla da kosta ?

Ako prodajes auto, da li bi zaista ulozio jos para u njega a da znas da mu neces podici cenu?

Nazad
Vrh Dno