Ja to za soboslikara 😀 Sad radi pa da ne bude da samo gundjam
63ci blok nbg. Rece mi sad zena iz centra da je negde kabl otisao da nisam jediniLokacija?
Znaš kako si sad obradovao ove što nas ubeđuju da je Targo propao!? Za njih je možda najbolje da zamišljaju da je stvarno propao 😛...63ci blok nbg. Rece mi sad zena iz centra da je negde kabl otisao da nisam jedini

Znaš kako si sad obradovao ove što nas ubeđuju da je Targo propao!? Za njih je možda najbolje da zamišljaju da je stvarno propao 😛...
Pogledajte prilog 129960
http://www.speedtest.net/my-result/3150154121
Prekid moze biti i kod bloka 70, a ti si prosetao oko svoje zgrade. Ali gde god da je, naci ce ga i popraviti.Ekipa nije na terenu 100% znam kuda kablovi sve idu a nije me mrzelo da prosetam.
Prekid moze biti i kod bloka 70, a ti si prosetao oko svoje zgrade. Ali gde god da je, naci ce ga i popraviti.
A i ti znas da oni nisu na terenu ? Znas da su u toku radovi oko prilaza novom mostu, moguce je i tamo da se desi prekid, a moze biti i u tvom podrumu. Sad sta je tu je, valjda im je dovoljno dan dva.
Pored tako dobre pticice, internet ti i ne treba 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari