Šta je novo?

Targo Telekom

misljenje o platama zaposlenih u N.N firmi ili ...? da pisemo o kasnjenju plata u Voda Voda?
mante se corava posla, komsije.... zabrinucete se.

Evo ja ne pljujem ljude. Plata mi stiže na vreme, hvala na pitanju, mada svakako zadire u moje lične stvari. Ne radim u TT. 20/10 ( u realnosti 24/12) dobijam za cenu koja je niža od npr telekomovog 20/1 ( u realnosti 18/0.8). "Mišljenje" koje iznose novi "članovi", je uglavnom potpuno neargumentovano, i zaista deluje kao koordinisano delovanje raznih "zabrinutih komšija".

A sta cemo sa onima koji su placeni da pljuju svakog ko kaze nesto lose protiv TT?
Jel vama stize plata na vreme?:)
I od kad je zabranjeno izneti svoje misljenje,valjda je to poenta ovog foruma.

Bas sam hteo socno da ti odgovorim ali procitaj dva posta posle tebe lepo ti ljudi rekose.
A sad ja tebi blago da odgovorim inace bi ti svasta napisao, ali ne zelim da se sa tobom natezem, zabrinuti komsijo.
Elem, a sto mene pitas sta ces ti sa ljudima koji su placeni da pljuju sakog ko kaze nesto lose protiv TT?
To ti vidi sta ces sa njima, naravno da mozes da iznosis i protiv TT ali samo ako stvarno imas sta ovako pricati i pljuvati nesto sto nema razloga, mislim lupate gluposti ti i tebi slicni a ljudi postavili najmoderniju opticku infrastrukturu, sa optikom do stana koja je mnogo bolja u pogledu propusne moci nego ta tvoja sbb-ova fttb, jer oni da zele danas mogu da ponude kucnim korisnicima 2Tb/1TB, ali tvoj sbb ili bilo koji sto ima fttb to NE MOZE, jel ti pravis tu razliku ili ne da znam sa kim pricam?
Pa ko kaze da je zabranjeno, naprotiv ti si meni zabranjivao da kazem sta ja mislim ja tebi NISAM.
I ne vidim svrhu da pises nesto sto ne znas i da pljujes po tome sto ne koristis a niti zelis da koristis, cemu to?

Za nas koji branimo TT stvar je veoma jednostavna. Kad je covek zadovoljan necim, to ce i da brani, cuva... Kada mu nesto ne odgovara, onda ne samo da ce da pljuje svoje, nego i tudje. Pa ja sam pljunuo silne pare samo da bih se raskantao sa Vektorom. Sa ovim sam progledao i naravno da cu da ih branim. A kako me placaju? Pa odlicnom uslugom, ili da budem precizniji, daju mi ono sto sam platio. A ne neki drugi, platis da bi od tebe pravili majmuna i poigravali se tvojom inteligencijom. Restartujte modem, pogledajte kroz prozor, izadjite iz stana pa udjite, tada ce verovatno usluga da bude ok. Lako se covek navikne na bolje :).

Poslednja izmena:
Ако могу да питам обе стране у овој дискусији.
Шта је најгоре у случају да ТТ пукне?
1. Велика већина нас користи неки вид промоције и добија више него што плаћа. Рецимо, ја основни дуо првих 6 месеци плаћам 1.600 уместо 2.400. Ако ТТ престане са радом пре истека те промоције ја сам имао значајно јефтинију услугу (и то прилично квалитетну). Дакле, на добитку сам.
2. Ако се деси да им припрети стечај, прилично сам сигуран да власник неће бацити уложен новац него ће фирму продати некоме. Нови власник, опет, сигурно неће да одбаци садашње кориснике него ће наставити да нам пружа услугу. Опет ништа не губимо.

Дакле, да ли ТТ послује добро или не није наша брига. Као што је више учесника овде већ рекло.

Има ТТ још ствари да побољша. У својим ранијим порукама сам написао шта ми смета па да не понављам. Али и овакви какви су сада нуде више од мојих претходних провајдера.
(Чисто да напоменем, уопште нисам био незадовољан Орионом и њиховим АДСЛ-ом али напросто за исте паре од ТТ-а имам много више. О РВ не бих, ТТ их шије у свему.)

... О РВ не бих, ТТ их шије у свему.)

Samo cena nije ista, kod RV je jeftinije, e sad dal je 10/5 u tt isto kao 20/1,5 u RV i dal vredi toliko 20/10 koliko naplacuju ... druga je prica...

Za nas koji branimo TT stvar je veoma jednostavna. Kad je covek zadovoljan necim, to ce i da brani, cuva... Kada mu nesto ne odgovara, onda ne samo da ce da pljuje svoje, nego i tudje. Pa ja sam pljunuo silne pare samo da bih se raskantao sa Vektorom. Sa ovim sam progledao i naravno da cu da ih branim. A kako me placaju? Pa odlicnom uslugom, ili da budem precizniji, daju mi ono sto sam platio. A ne neki drugi, platis da bi od tebe pravili majmuna i poigravali se tvojom inteligencijom. Restartujte modem, pogledajte kroz prozor, izadjite iz stana pa udjite, tada ce verovatno usluga da bude ok. Lako se covek navikne na bolje :).

+1
I ja imam TT na NBG-u,mada meni nesto TV slika nije uredu na pojedinim kanalima ne znam zasto ali ima one talasaste linije nikako da okrenem da prijavim. A internet sav vise nego prezadovoljan sve radi Tip-Top i nikada ga ne bi menjao za SBB ili Vektor ili Ikom :)

P307:

Kao sto sam negde napisao svako ko uzima bilo kakvu uslugu treba da sedne za sto drmne jednu :d i glasno i grmovito odluci da li oce da mu novcanik manje strada ili da dobije kvalitetno po vecoj ceni :)

Ali cesto ti koji sedaju da to razmisle to urade da bi to otaljali ni ne razmisljaju ili ne znaju nisu na forumima ili ne znaju koga da pitaju pa ako nalete na nekoga ko ne znam a pravi se da zna onda *** :S

Naravno ako gde zivi ima vise opcija ako ima jednu onda moze da drma do sutra nece mu pomoci :D

Poslednja izmena:
Samo cena nije ista, kod RV je jeftinije, e sad dal je 10/5 u tt isto kao 20/1,5 u RV i dal vredi toliko 20/10 koliko naplacuju ... druga je prica...
У време када сам потписао уговор са ТТ РВ је био скупљи. Звао сам их и распитао се, тада су имали само одвојено ТВ и нет и били скупљи око 200 дин. од ТТ. Сада, видим, имају неки Комбо који је јефтинији 60 дин. 20/1,5 + 80 дигиталних канал на једном телевизору.
Ако су то понудили због конкуренције из ТТ-а, одлично. Овајдили су се и корисници РВ-а.:)

Узгред, чисто да поменем. При раскиду уговора девојка у Ориону је била више него коректна и пријатна. Само је изразила жаљење што их напуштам после толико година на шта сам одговорио да ако кроз две године буду имали повољију понуду могу и да се вратим код њих.
У РВ-у жена је одмах кренула да пљује по ТТ-у, како код ње нико није хтео да пређе код ТТ јер су им раскопали околину, па како су лоши и сл. Још сам морао да се правдам што се одјављујем од њих.
Док нисам видео слику ТТ-а на својим телевизорима нисам знао колико је РВ-ова лоша.

Док нисам видео слику ТТ-а на својим телевизорима нисам знао колико је РВ-ова лоша.

Analogna u Vektora je losa na LCD, osetno losija od digitalnih kanala.
TT ima bolji analogni signal a digitalni bi trebalo da su tu kao kod vektora (uglavnom)...

Prednost TT je, za sada a nadam se i za stalno, da su na vise televizora dostupni digitalni kanali (nekodirani), nema potrebe za doplacivanjem kao kod Vektora.
Vektor daje jednu kod katicu uz CAM modul ili STB i da bi na drugom, trecem ili bilo kom narednom televizoru gledao digitalne kanale MORAS doplatiti za digitalnu pretplatu jos jednu za svaki televizor (Iznos onaj sa sajta umanjen za odrzavanje)...
Nadam se da ce TT kad ukljuci dodatne placene tv pakete, svo otkljucavanje i dekodiranje i dalje obavljati u samom ONT-u i da ce sve biti dostupno bez doplate za svaki tv u kuci (stanu).

Ponovo radi RTS HD na TT!

Ponovo radi:
RTS-HD-logo.jpgRTS HD na DVB-C TT.
:banana::cigar::guitar:
edit:
Evo upravo gledam domaći basket OKK Beograd-OKK Konstantin u HD 1080i, kojeg nema nigde na satelitu...samo na ovom kanalu...
Nažalost zvuk im je sada Stereo (ranije je bio indikator DolbyDigital+)...

Poslednja izmena:
Jako lepo sa RTS-ove strane što su se konačno setili da nameste HD :p :D

Ako nekog slučajno interesuje (pošto na žalost nemamo Sport klub) formulu 1 prenosi nemački RTL;)

A kako mislis da plate budu redovne kad im je 90% korisnika na nekim besplatnim akcijama? Ja sam tek treci mesec platio prvi racun (i to ne ceo jer TV imam 6 meseci free). Cim krene veci priliv novca tada ce im i plate biti redovne (ukoliko je ovo sto pises uopste tacno). Ono sto je bitno je da ti radis u Radijusu (velika verovatnoca) i da je gazda rekao registrujte se na forume i pljujte po Targu jer uskoro necete imati posao. Ne vidim drugi razlog zasto bi neko isao po forumima i pljuvao nesto sto niti koristi, niti planira, niti mu taj koga pljuje nesto onemogucava vec je samo izbor vise. Takodje cisto sumnjam da ti smeta sto svi ostali moraju da spustaju cene i pojacavaju ponudu u strahu od Targa. Kad se sve sabere i oduzme, bice da ti je posao u pitanju (nije mi drago naravno ali sta da se radi).

KOd mene pre neki dan bilo lik, potpisao ugovor sa TT, i lepo smo se ispricali, kako je u TT, plata, prijava i sl. i covek kaze da REDOVNO prima platu, prijavljen i ostalo, jedino bi cifra mogla da bude nesto veca, al se ne zali! To mi rek'o covek licno!!!

Ahaha MaxXx e savaka ti je na mestu, upravo o tome se radi, ne razumem zasto pljuju i zasto im smeta ono sto ne koriste i ono sto cak ni ne nameravaju ikada da koriste, i to zamisli pricaju ljudi kojima je ovo prvi, drugi ili treci post, cemu to?
Mislim ja znam cemu, Maxxx je objasnio, sto lepojko ne odes na forum RV pa se raspises o lepoti RV.
Nemam sta da dodam... :)

Ne znam ni ja dokle ću, nadam se što duže... Kući imam 10-5 kad ono 12-7. U igraonici 40-20, kad ono 45-25. Stvarno, treba da ih je sramota!
:D :happy:

No da se vratimo na temu.... Targo i njihova usluga... Posto cu u narednim nedeljama postati njihov korisnik, hteo sam nesto da priupitam neke od naprednijih korisnika TT. Nesto oko stelovanja ONT-a i njegovih mogucnosti. Ako ima zainteresovanih za jednu manju prepisku preko privatnih poruka, cekam vas......

:d

Koliko vremena prodje u proseku od potpisa ugovora sa Targom do pojave ekipe koja uradi instalaciju?
Naime, kod devojke u zgradi, su sproveli kabl niz vertikalu. (instalacija prolazi na manje od metar od ulaza u stan). Mi zvali da se prijavimo za duo paket, dosao lik, potpisali ugovor. Rece da ce ekipa za instalaciju doci za 2-3 dana. Prodje 7 dana, njih jos nema.
Izgleda da prate forum. Sutradan odmah zvali, prekosutra dosli. Vreme cekanja, od potpisa do ugradnje, 7 dana.

Plate ipak kasne...

Produzio sam rok koji stoji u citatu do kraja decembra nakon obecanja meni i predsedniku skupstine stanara da ce do polovine decembra uraditi vertikale u zgradi. I pogadjate, ispalili su nas opet...

Nakon obecanja: Do kraja septembra, pa oktobra, pa novembra, pa zvanicnim dopisom do kraja godine, sa kasnjenjem od nekih 5 meseci, TT je konacno odlucio da dodje u nasu novobeogradsku zgradu. Tek su postavili kanalice i okacili obavesetenje, ali po svemu sudeci, bice nesto. Ja sam u medjuvremenu potpisao ADSL ugovor, tako da me sada ne zanimaju, ali imati alternativu ADSL-u i KBC-u je lepo. :)

Dok ne uvedu FOX kanale i Sport klub, nisu mi zanimljivi za TV, nadam se da ce i to da srede nekako uskoro. Pa da uzmem sve u kompletu po isteku ugovora za net.

Je l' ima još neko problema sa Targovim uplatnicama? Za 4 mjeseca sam dobio samo jednu, pri čemu nisu propustili priliku da mi isključe internet i naplate kaznu za ponovno uključenje (1000din).
Za 15 godina u ovom stanu samo se jednom desilo da mi uplatnica od Infostana ne stigne pa ne vjerujem da je pošta problem, a nešto nisam raspoložen da ja njih jurim svaki mjesec ili da plaćem kazne.

Je l' ima još neko problema sa Targovim uplatnicama? Za 4 mjeseca sam dobio samo jednu, pri čemu nisu propustili priliku da mi isključe internet i naplate kaznu za ponovno uključenje (1000din).
Za 15 godina u ovom stanu samo se jednom desilo da mi uplatnica od Infostana ne stigne pa ne vjerujem da je pošta problem, a nešto nisam raspoložen da ja njih jurim svaki mjesec ili da plaćem kazne.

Malo mi je cudno sto nisi reagovao odmah iz zvao da vidis o cemu se radi da ti posalju mail,mislim malo je neozbiljno da napises necu da ih jurim svaki mesec,jer ako ih opomenes da nisi dobio a posle te opomene i idalje nebudes dobijao uplatnice onda je njihova krivica i ti se aboliras u tom slucaju (ovako si ti vise kriv)...
Ja uvek ako mi nestigne uplatnica posle 1 meseca od proslog zovem ili idem do poslovnice da uplatium i resim sam taj problem... A i cudno mi je sto te recimo nisu zvali na fiksni ili da te obaveste putem maila ili tako nesto...

Poslednja izmena:

Ja sam se takođe prilikom potpisivanja ugovora izabrao da mi uplatnice stižu samo e-poštom, ali kada se nakon prvog meseca uplatnica nije pojavila, odmah sam ih zvao i utvrdio da je problem do njih i da je ko god je prepisivao podatke sa ugovora i unosio ih u njihov sistem praktično sve pogrešno prepisao (pa je e-adresa bila potpuno pogrešna), kao i neki od ostalih ličnih podataka. Sasvim je moguće da je to slučaj i kod tebe, obavezno proveri sa njima.

Kada su mi to sa podacima sredili i kada je stigla prva uplatnica pokušali su da mi naplate uslugu Duo 20 iako u ugovoru jasno piše da je potpisan za Targo NET 20. Efikasno su to rešili nakon moje žalbe i sledeći račun mi umanjili za razliku pošto je to bilo u potpunosti njihova greška.

Inače, od oktobra koristim njihov net i izuzetno sam zadovoljan uslugom. Izvanredno pouzdana veza, a brzine malo veće od deklarisanih. Prekida za sada nisam imao uopšte, a ONT se resetovao jedino kada su mi promenili uslugu usled gorenavedene greške.

Malo mi je cudno sto nisi reagovao odmah iz zvao da vidis o cemu se radi da ti posalju mail,mislim malo je neozbiljno da napises necu da ih jurim svaki mesec,jer ako ih opomenes da nisi dobio a posle te opomene i idalje nebudes dobijao uplatnice onda je njihova krivica i ti se aboliras u tom slucaju (ovako si ti vise kriv)...
Ja uvek ako mi nestigne uplatnica posle 1 meseca od proslog zovem ili idem do poslovnice da uplatium i resim sam taj problem... A i cudno mi je sto te recimo nisu zvali na fiksni ili da te obaveste putem maila ili tako nesto...

Prijavio sam se preko njihovog sajta pa nije trebalo da platim prvi mjesec a i priključili su me relativno rano pa sam mislio da samo kasne sa slanjem uplatnica (a i nije me pretjerano zanimalo da radim njihov posao). Kasnije sam dobio jednu uplatnicu, ali za ovaj mjesec je opet nisam dobio - svi ostali računi su stigli tako da definitivno nije do PTT-a.

A i ta prijava preko sajta na osnovu koje je trebalo da dobijem prvi mjesec za dž izgleda da nije prošla jer su mi uredno naplatili prvi mjesec. LM, 1600 dindži tu, 1000 dindži za ponovno uključenje zbog njihove brljotine uz generalno glumljenje ludila - sve mi se čini da ću da mijenjam provajdera čim se pojavi neko sem PTTa.

Prijavio sam se preko njihovog sajta pa nije trebalo da platim prvi mjesec a i priključili su me relativno rano pa sam mislio da samo kasne sa slanjem uplatnica (a i nije me pretjerano zanimalo da radim njihov posao). Kasnije sam dobio jednu uplatnicu, ali za ovaj mjesec je opet nisam dobio - svi ostali računi su stigli tako da definitivno nije do PTT-a.

A i ta prijava preko sajta na osnovu koje je trebalo da dobijem prvi mjesec za dž izgleda da nije prošla jer su mi uredno naplatili prvi mjesec. LM, 1600 dindži tu, 1000 dindži za ponovno uključenje zbog njihove brljotine uz generalno glumljenje ludila - sve mi se čini da ću da mijenjam provajdera čim se pojavi neko sem PTTa.

Svi cekaju da dobiju mogucnost da dodju na Targo a ti trazis drugog provajdera da pobegnes od njih. Cija je greska to sto nisi dobio uplatinice, prvo njihova a drugo najveca tvoja sto ni posle dva meseca nisi zvao da se informises o cemu se radi. Citam ovde ljudi cekaju po mesec dana da vide o cemu se radi a ja ako posle 10 dana kada mi je predvidjeno da stigne uplatnica od Telekoma bi sigurno zvao da vidim o cemu je rec, doduse do sada jos nisu ni jednu propustili za tri godine koliko sam kod njih. Sto znaci da si najvise ti kriv sto se nisi informisao o svojim troskovima i sada su ti drugi krivi sto si morao da platis penal za svoje ne interesovanje i sada hoces da ides na drugog provajdera. Ako si vec resio da odes od njih budi spreman na daleko losiju uslugu od Targove i dalekooooooooooo manjim brzinama od ovih koje sada imas. Ja da sam na tvom mestu bih jos jedared razmislio a sledeci mesec cim bi video da nije stigla priznanica bi zvao telefonom jer bolje plati 10 din telefon nego ponovo 1000 din da te ukljuce.

Poslednja izmena:
Prva njihova greška je što su mi naplatili prvi mjesec koji je trebalo da bude besplatan.
Druga greška je što mi nisu poslali račun za taj mjesec.
Treća je greška što mi nisu poslali račun za drugi mjesec.
Za treći mjesec su poslali račun.
Četvrta greška je što mi nisu poslali račun za četvrti mjesec, a kad sam ih zvao ispostavilo se da moram da platim 1000 dinara zbog njihove treće greške.

Prilično njihovih grešaka na moju štetu. S druge strane imam zavidnu kolekciju uspješno plaćenih računa kod gomile drugih firmi tako da je problem ipak kod njih a ne kod mene.

Problem je i što ne mogu samo da ih pozovem i regulišem sve jer ne priznaju elektronsko plaćanje nego moram da klepim do banke, popunjavam uplatnice, onda ih skeniram i šaljem njima na mail. To ih čini priličnim retardima.

I kad sam već kod retarda, molim te nastavi da i dalje sa nama dijeliš svoje mišljenje o krivici, o tome šta bi ti uradio i o svemu ostalom o čemu nemaš pojma.

Poslednja izmena:
Ne priznaju elektronsko bankarstvo? Jel to ono kad oni meni mailom posalju racun, ja njima platim online kao i svima ostalima i tako vec mesecima? Ti zaista mislis da danas neko prebira po uplatnicama?

Vrh Dno