Тарговци су ми поставили ОНТ али са мог рачунара никако не могу да му приступим. Да ли неко зна шта би могао да буде узрок. Имам само један рачунар и никада на њему нисам користио мреже па подешавања нису дирана (Икс-Пе је у питању). Њихов човек је покушао али каже да се не разуме и да зовем некога ко зна...
Елем, мајстори су заиста били само три дана после склапања уговора али није све ишло како треба па још увек немам нет.
- Нико ми није рекао да мора постојати утичница у непосредној близини места монтирања, што ја код улазних врата, наравно, немам па сам морао да импровизујем продужним каблом. Мајстор рече да су њима изричито забранили да сами извлаче струју из кутије са осигурачима.
- Прва екипа је избушила рупе за ОНТ али не и за кутијицу изнад ње па друга екипа није имала где да је причврсти. Срећа па сам имао обострано лепљиву траку.
- Нису понели кабл иако је момак при склапању уговора написао да ћу тако спајати рачунар. Оставили су ми свој, који користе за подешавање ОНТ-а.
- Нико им није рекао да сам узео дуо пакет и да треба да споје и ТВ. Нису имали ни конектор ни кабл (који су касније срећом нашли у колима и оставили да га сам развучем).
- Нису успели да мој рачунар повежу са ОНТ-ом већ су га подесили са свог лаптопа, што ће рећи да су отишли а да ја немам интернет. Рекоше да је њихово да пусте сигнал што разумем али опет... није то пуна услуга.

- Када су одлазили искључили су ОНТ из струје, док не извучем утичницу. Када сам га поновo укључио није могао да изврши аутентификацију, лампица АУТХ стално трепери и тако већ два дана.
После неколико ургирања код корисничке службе, данас дође екипа (чак тројица), проверише и закључише да је спојен погрешан кабл у неком центру (што ће рећи да цела моја зграда нема нет) и да ће то у току дана средити. Лампица и даље трепери, немам нет а сумњам да ће неко у недељу радити. Дакле, прикључили су ме али као да нису.
Аналогна ТВ има бољу слику него РВ (барем је тако код мене). За нет још чекам...
Иначе, сви су веома љубазни и у корисничком сервису и мајстори (нису подизвођачи).
пс, за разговоре о језику имате Српски језички атеље, па извол’те тамо.