A sta cemo sa onima koji su placeni da pljuju svakog ko kaze nesto lose protiv TT?
Jel vama stize plata na vreme?
I od kad je zabranjeno izneti svoje misljenje,valjda je to poenta ovog foruma.
... О РВ не бих, ТТ их шије у свему.)
Za nas koji branimo TT stvar je veoma jednostavna. Kad je covek zadovoljan necim, to ce i da brani, cuva... Kada mu nesto ne odgovara, onda ne samo da ce da pljuje svoje, nego i tudje. Pa ja sam pljunuo silne pare samo da bih se raskantao sa Vektorom. Sa ovim sam progledao i naravno da cu da ih branim. A kako me placaju? Pa odlicnom uslugom, ili da budem precizniji, daju mi ono sto sam platio. A ne neki drugi, platis da bi od tebe pravili majmuna i poigravali se tvojom inteligencijom. Restartujte modem, pogledajte kroz prozor, izadjite iz stana pa udjite, tada ce verovatno usluga da bude ok. Lako se covek navikne na bolje.
У време када сам потписао уговор са ТТ РВ је био скупљи. Звао сам их и распитао се, тада су имали само одвојено ТВ и нет и били скупљи око 200 дин. од ТТ. Сада, видим, имају неки Комбо који је јефтинији 60 дин. 20/1,5 + 80 дигиталних канал на једном телевизору.Samo cena nije ista, kod RV je jeftinije, e sad dal je 10/5 u tt isto kao 20/1,5 u RV i dal vredi toliko 20/10 koliko naplacuju ... druga je prica...
Док нисам видео слику ТТ-а на својим телевизорима нисам знао колико је РВ-ова лоша.
Ponovo radi:
Pogledajte prilog 109835RTS HD na DVB-C TT.
:banana::cigar::guitar:
edit:
Evo upravo gledam domaći basket OKK Beograd-OKK Konstantin u HD 1080i, kojeg nema nigde na satelitu...samo na ovom kanalu...
Nažalost zvuk im je sada Stereo (ranije je bio indikator DolbyDigital+)...
A kako mislis da plate budu redovne kad im je 90% korisnika na nekim besplatnim akcijama? Ja sam tek treci mesec platio prvi racun (i to ne ceo jer TV imam 6 meseci free). Cim krene veci priliv novca tada ce im i plate biti redovne (ukoliko je ovo sto pises uopste tacno). Ono sto je bitno je da ti radis u Radijusu (velika verovatnoca) i da je gazda rekao registrujte se na forume i pljujte po Targu jer uskoro necete imati posao. Ne vidim drugi razlog zasto bi neko isao po forumima i pljuvao nesto sto niti koristi, niti planira, niti mu taj koga pljuje nesto onemogucava vec je samo izbor vise. Takodje cisto sumnjam da ti smeta sto svi ostali moraju da spustaju cene i pojacavaju ponudu u strahu od Targa. Kad se sve sabere i oduzme, bice da ti je posao u pitanju (nije mi drago naravno ali sta da se radi).
Nemam sta da dodam...Ahaha MaxXx e savaka ti je na mestu, upravo o tome se radi, ne razumem zasto pljuju i zasto im smeta ono sto ne koriste i ono sto cak ni ne nameravaju ikada da koriste, i to zamisli pricaju ljudi kojima je ovo prvi, drugi ili treci post, cemu to?
Mislim ja znam cemu, Maxxx je objasnio, sto lepojko ne odes na forum RV pa se raspises o lepoti RV.
Ne znam ni ja dokle ću, nadam se što duže... Kući imam 10-5 kad ono 12-7. U igraonici 40-20, kad ono 45-25. Stvarno, treba da ih je sramota!
Izgleda da prate forum. Sutradan odmah zvali, prekosutra dosli. Vreme cekanja, od potpisa do ugradnje, 7 dana.:d
Koliko vremena prodje u proseku od potpisa ugovora sa Targom do pojave ekipe koja uradi instalaciju?
Naime, kod devojke u zgradi, su sproveli kabl niz vertikalu. (instalacija prolazi na manje od metar od ulaza u stan). Mi zvali da se prijavimo za duo paket, dosao lik, potpisali ugovor. Rece da ce ekipa za instalaciju doci za 2-3 dana. Prodje 7 dana, njih jos nema.
Produzio sam rok koji stoji u citatu do kraja decembra nakon obecanja meni i predsedniku skupstine stanara da ce do polovine decembra uraditi vertikale u zgradi. I pogadjate, ispalili su nas opet...
Zna li se kad ce da pustaju u Mirijevu? Rekose da su doveli optiku, ali nece da kazu nista oko uvodjenja u stanove.
Je l' ima još neko problema sa Targovim uplatnicama? Za 4 mjeseca sam dobio samo jednu, pri čemu nisu propustili priliku da mi isključe internet i naplate kaznu za ponovno uključenje (1000din).
Za 15 godina u ovom stanu samo se jednom desilo da mi uplatnica od Infostana ne stigne pa ne vjerujem da je pošta problem, a nešto nisam raspoložen da ja njih jurim svaki mjesec ili da plaćem kazne.
Je l' ima još neko problema sa Targovim uplatnicama? Za 4 mjeseca sam dobio samo jednu, pri čemu nisu propustili priliku da mi isključe internet i naplate kaznu za ponovno uključenje (1000din).
Za 15 godina u ovom stanu samo se jednom desilo da mi uplatnica od Infostana ne stigne pa ne vjerujem da je pošta problem, a nešto nisam raspoložen da ja njih jurim svaki mjesec ili da plaćem kazne.
Malo mi je cudno sto nisi reagovao odmah iz zvao da vidis o cemu se radi da ti posalju mail,mislim malo je neozbiljno da napises necu da ih jurim svaki mesec,jer ako ih opomenes da nisi dobio a posle te opomene i idalje nebudes dobijao uplatnice onda je njihova krivica i ti se aboliras u tom slucaju (ovako si ti vise kriv)...
Ja uvek ako mi nestigne uplatnica posle 1 meseca od proslog zovem ili idem do poslovnice da uplatium i resim sam taj problem... A i cudno mi je sto te recimo nisu zvali na fiksni ili da te obaveste putem maila ili tako nesto...
Mirijevo 1 ili 2 ?
Prijavio sam se preko njihovog sajta pa nije trebalo da platim prvi mjesec a i priključili su me relativno rano pa sam mislio da samo kasne sa slanjem uplatnica (a i nije me pretjerano zanimalo da radim njihov posao). Kasnije sam dobio jednu uplatnicu, ali za ovaj mjesec je opet nisam dobio - svi ostali računi su stigli tako da definitivno nije do PTT-a.
A i ta prijava preko sajta na osnovu koje je trebalo da dobijem prvi mjesec za dž izgleda da nije prošla jer su mi uredno naplatili prvi mjesec. LM, 1600 dindži tu, 1000 dindži za ponovno uključenje zbog njihove brljotine uz generalno glumljenje ludila - sve mi se čini da ću da mijenjam provajdera čim se pojavi neko sem PTTa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari