Cim su oni obilaze zgrade znaci da je optika vec stigla u Mirjevo. Tako je bilo i na NBG, prvo optika, a onda po zgradama.
Ova tema malo ode u potpuno pogrešnu stranu.
S druge strane to vidim kao dobro. Tema je prvenstveno o TT internet usluzi, a o tome se najmanje priča. Jednostavno net im radi odlično.
Kući imam 10/5, na poslu smo uzeli 40/20 za backup link (mada je bilo napada pojedinih kolega što dajem pare onim Dučićevim![]()
Ni jednog prekida nisam imao, brzine uvek konstantne, nema mnogo toga što bih rekao, a da bude zanimljivo.
I kod TV se ništa ne menja, kvalitet slike im je konstantno dobar, nemaju problema kad je loše vreme da se pogubi pola kanala (jel neko reče KDS?), fale isti kanali koji su falili i kad su počeli. Dosadno bre, tako da tema ode u ...
Nigde i ne piše Targo, piše Nuba invest, a ima takvih oznaka i po centru. Verovatno su već stigli do mirijeva "magistralni" kablovi, a sad treba da razvlače po zgradama od toga.Super ako je tako...jedino sto nisam primetio nigde oznake Targo Telekom po ulici. Mada koz na u sta sam ja gledao![]()
![]()
ako nije tajna, na poslu placas business tarifu ili kao kucni korisnik? tj. koliko placas 40/20?
Je li moze neko od Mirijevaca da kaze na kojim adresama trenutno sklapaju ugovore i razvode optiku?
Hvala![]()
Vlade Bajcevica...Za sada samo data saglasnost za postavljanje njihove opreme u zgradu i bila ekipa da vide kuda da sprovedu kablazu.
Optika jos nije dosla do Mirijeva,zato sto nigde nije prokopano.Za razliku od Novog Beograda gde su isekli sve ulice.Cim oni obilaze zgrade znaci da je optika vec stigla u Mirjevo. Tako je bilo i na NBG, prvo optika, a onda po zgradama.
Vlade Bajcevica...Za sada samo data saglasnost za postavljanje njihove opreme u zgradu i bila ekipa da vide kuda da sprovedu kablazu.
Sta ti uopste pokusavas da dokazes, da imas srece sto nemas mogucnosti za targo telekom? Svaki tvoj post izgleda kao da tesis sama sebe zbog toga sto neko ima "bolji" internet od tvog. Grozdje je kiselo, nadrljali smo, sve smo shvatili, jadni mi targovci.Ne zelim da ulazim u dalju raspravu,sem sto cu reci samo napred a ne znam do kada cete targovci...
Da li su rekli kada planiraju da krenu sa unutrasnjim radovima.
ja sam te prijavio moderatorima jer tvojim porukama nije mesto u ovoj temi. ovde se diskutuje o ponudama TT za korisnike, a sta se desava u toj firmi i o platama me aman uopste ne zanima.
idi na B92 pa tamo kuckaj takve stvari, ovo je IT forum.
Ccc zasto mi je obrisan post? Sad sam sigurna da sa targom nije nesto uredu,jer cim pomenuh da kad plate kasne to je prvi znak pucanja firme,odmah delete... Strasno
Ne zelim da ulazim u dalju raspravu,sem sto cu reci samo napred a ne znam do kada cete targovci...
Bas sam i ja to rekao jednom pre dve stranice, uclanio se prva poruka pa jos pljuvanje po TT, ma jes slucajno se uclanio na Bench.
A primetio sam jos dvoje koji su se pre dva dana uclanili na forum i pljuju po TT, bas cudno, i niko od njih nema preko 3 poruke i dva dana.
A sad ce ti isti verovatno pokusati da me ubede da nisu, a i brate ako vam je do politike jel znate koliko tema na sajtu B92 ima, milina da lecite....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari