Šta je novo?

Targo Telekom

Edit: sa stavom sam saglasan.
Manir mi je smetao.

Poslednja izmena:
Ova tema malo ode u potpuno pogrešnu stranu.

S druge strane to vidim kao dobro. Tema je prvenstveno o TT internet usluzi, a o tome se najmanje priča. Jednostavno net im radi odlično.

Kući imam 10/5, na poslu smo uzeli 40/20 za backup link (mada je bilo napada pojedinih kolega što dajem pare onim Dučićevim :)

Ni jednog prekida nisam imao, brzine uvek konstantne, nema mnogo toga što bih rekao, a da bude zanimljivo.

I kod TV se ništa ne menja, kvalitet slike im je konstantno dobar, nemaju problema kad je loše vreme da se pogubi pola kanala (jel neko reče KDS?), fale isti kanali koji su falili i kad su počeli. Dosadno bre, tako da tema ode u ...

Evo malo da se vratimo na temu. Pre dva dana su dolazili u Mirijevu kod mene u zgradu da vide kuda bi provukli kablove. Pretpostavljam da ce sa tim delom posla poceti uskoro :) Ne znam samo kad ce samu optiku dovuci u Mirijevo i kojom brzinom. :wave:

20/10 kući. Realno radi kao 24/12. Bez ijedne primedbe.

Cim oni obilaze zgrade znaci da je optika vec stigla u Mirjevo. Tako je bilo i na NBG, prvo optika, a onda po zgradama.

Poslednja izmena:
Super ako je tako...jedino sto nisam primetio nigde oznake Targo Telekom po ulici. Mada koz na u sta sam ja gledao :) :)
Cim su oni obilaze zgrade znaci da je optika vec stigla u Mirjevo. Tako je bilo i na NBG, prvo optika, a onda po zgradama.

Ova tema malo ode u potpuno pogrešnu stranu.

S druge strane to vidim kao dobro. Tema je prvenstveno o TT internet usluzi, a o tome se najmanje priča. Jednostavno net im radi odlično.

Kući imam 10/5, na poslu smo uzeli 40/20 za backup link (mada je bilo napada pojedinih kolega što dajem pare onim Dučićevim :)

Ni jednog prekida nisam imao, brzine uvek konstantne, nema mnogo toga što bih rekao, a da bude zanimljivo.

I kod TV se ništa ne menja, kvalitet slike im je konstantno dobar, nemaju problema kad je loše vreme da se pogubi pola kanala (jel neko reče KDS?), fale isti kanali koji su falili i kad su počeli. Dosadno bre, tako da tema ode u ...

ako nije tajna, na poslu placas business tarifu ili kao kucni korisnik? tj. koliko placas 40/20?

Super ako je tako...jedino sto nisam primetio nigde oznake Targo Telekom po ulici. Mada koz na u sta sam ja gledao :) :)
Nigde i ne piše Targo, piše Nuba invest, a ima takvih oznaka i po centru. Verovatno su već stigli do mirijeva "magistralni" kablovi, a sad treba da razvlače po zgradama od toga.

ako nije tajna, na poslu placas business tarifu ili kao kucni korisnik? tj. koliko placas 40/20?

Plaća se kao business tarifa, ima SLA sa vremenom odziva, tehničke podrške i sl.

Skuplje je nego za kućne korisnike, reda veličine 2X, ali opet mnogo jeftinije nego što smo do sada plaćali mnogo slabiji link kod drugog provajdera (gde je isto bio business tarifa) koji je bio dva puta skuplji i 5 puta sporiji :)

Je li moze neko od Mirijevaca da kaze na kojim adresama trenutno sklapaju ugovore i razvode optiku?

Hvala ;)

Vlade Bajcevica...Za sada samo data saglasnost za postavljanje njihove opreme u zgradu i bila ekipa da vide kuda da sprovedu kablazu.
Je li moze neko od Mirijevaca da kaze na kojim adresama trenutno sklapaju ugovore i razvode optiku?

Hvala ;)

Ja nemam nikoga po tim firmama, ali imam u Targu i njima kasne plate. Ti si očigledno neko iz Targa koji je dobio platu pa možeš sve da ih drndaš.

Не треба корисници да брину да ли радници примају плате већ држава. Предузеће нема за плате, порезе, доприносе? Одмах у стечај па да ли је то Тарго, СББ, Телеком, ЕПС, онда ће се сви који би да се баве послом унапред знати шта их чека ако би хтели да на брзину зараде.

Тако да се остави те патетике, причу о радницима који не примају плате можеш да причаш на политичкој теми где ћеш износити аргументе против власти, овде би требало само да износиш какву услугу корисницима неко пружа и на основу тога препоручивати да ли користити или не.

Cim oni obilaze zgrade znaci da je optika vec stigla u Mirjevo. Tako je bilo i na NBG, prvo optika, a onda po zgradama.
Optika jos nije dosla do Mirijeva,zato sto nigde nije prokopano.Za razliku od Novog Beograda gde su isekli sve ulice.
Oni ne koriste magistralne puteve jer su prokopali svoje ali mislim da njihov kabl prolazi pored autoputa.
Kako se prica firma je u finansijskim problemima tako da je pitanje oce li uopste i doci.
Svi znamo da je optika skupa tehnologija.

Normalno je da ulice nisu prokopane,to ce se desiti kada krene samo povezivanje zgrada.Meni je sada najvaznije da su krenuli sa obilaskom zgrada radi unutrasnjih instalacija.Sada je pocelo odbrojavanje,konacno.

Vlade Bajcevica...Za sada samo data saglasnost za postavljanje njihove opreme u zgradu i bila ekipa da vide kuda da sprovedu kablazu.

Da li su rekli kada planiraju da krenu sa unutrasnjim radovima.

Ne zelim da ulazim u dalju raspravu,sem sto cu reci samo napred a ne znam do kada cete targovci...

Zar je bitno do kada cemo. U svakom slucaju svaki targo korisnik ima alternativu da predje kod nekog drugog. E a nema svako mogucnost da predje na Targo. Pa dok traje nama je fenomenalno.

Ne zelim da ulazim u dalju raspravu,sem sto cu reci samo napred a ne znam do kada cete targovci...
Sta ti uopste pokusavas da dokazes, da imas srece sto nemas mogucnosti za targo telekom? Svaki tvoj post izgleda kao da tesis sama sebe zbog toga sto neko ima "bolji" internet od tvog. Grozdje je kiselo, nadrljali smo, sve smo shvatili, jadni mi targovci.

ja sam te prijavio moderatorima jer tvojim porukama nije mesto u ovoj temi. ovde se diskutuje o ponudama TT za korisnike, a sta se desava u toj firmi i o platama me aman uopste ne zanima.
idi na B92 pa tamo kuckaj takve stvari, ovo je IT forum.

Bas sam i ja to rekao jednom pre dve stranice, uclanio se prva poruka pa jos pljuvanje po TT, ma jes slucajno se uclanio na Bench.
A primetio sam jos dvoje koji su se pre dva dana uclanili na forum i pljuju po TT, bas cudno, i niko od njih nema preko 3 poruke i dva dana.
A sad ce ti isti verovatno pokusati da me ubede da nisu, a i brate ako vam je do politike jel znate koliko tema na sajtu B92 ima, milina da lecite....

Ccc zasto mi je obrisan post? Sad sam sigurna da sa targom nije nesto uredu,jer cim pomenuh da kad plate kasne to je prvi znak pucanja firme,odmah delete... Strasno

A kako mislis da plate budu redovne kad im je 90% korisnika na nekim besplatnim akcijama? Ja sam tek treci mesec platio prvi racun (i to ne ceo jer TV imam 6 meseci free). Cim krene veci priliv novca tada ce im i plate biti redovne (ukoliko je ovo sto pises uopste tacno). Ono sto je bitno je da ti radis u Radijusu (velika verovatnoca) i da je gazda rekao registrujte se na forume i pljujte po Targu jer uskoro necete imati posao. Ne vidim drugi razlog zasto bi neko isao po forumima i pljuvao nesto sto niti koristi, niti planira, niti mu taj koga pljuje nesto onemogucava vec je samo izbor vise. Takodje cisto sumnjam da ti smeta sto svi ostali moraju da spustaju cene i pojacavaju ponudu u strahu od Targa. Kad se sve sabere i oduzme, bice da ti je posao u pitanju (nije mi drago naravno ali sta da se radi).

Ahaha MaxXx e savaka ti je na mestu, upravo o tome se radi, ne razumem zasto pljuju i zasto im smeta ono sto ne koriste i ono sto cak ni ne nameravaju ikada da koriste, i to zamisli pricaju ljudi kojima je ovo prvi, drugi ili treci post, cemu to?
Mislim ja znam cemu, Maxxx je objasnio, sto lepojko ne odes na forum RV pa se raspises o lepoti RV.

Pojedinci koji se tek registruju, pa odmah udare po nekom provajderu i sl. po principu zabrinutog komsije (ili mozda zabrinute konkurencije ;)) ocigledno to rade iz nekog licnog interesa. Sto bi nas kao korisnike zanimalo da li neko negde prima platu ili slicne rekla-kazala price? Kao korisniku, meni je bitna usluga, njen kvalitet i cena. Koliko ovde primecujem, vecina ljudi (ukljucujuci i mene) su veoma zadovoljni ponudom. Ako se pokvare ili neko bude nudio nesto bolje, alternative uvek postoje. ;)

P.S. Bilo bi lepo kad bi nam neko od tih zabrinutih ljudi rekao koga oni konkretno preporucuju? :)

Ne znam ni ja dokle ću, nadam se što duže... Kući imam 10-5 kad ono 12-7. U igraonici 40-20, kad ono 45-25. Stvarno, treba da ih je sramota!

Da, sramota što ne nude paket 4/0.5 za 2.100din mesečno ili paket 16/1 za 4.500din kao adsl uslugu :D
Duo paket kod Targa sam uveo pre skoro 5 meseci. Za celo to vreme sam svega 3 puta restartovao ONT jer je jedan od kompova u kući ta 3 puta imao problem sa konekcijom. Brzina je konstantno kako piše u Ugovoru (neretko i iznad toga). Što se tiče TV-a, imam 2 crt i jedan lcd...na svim je kvalitet slike odličan (jedino mi nije jasno šta se to dešava sa RTS HD u poslednje vreme). Dok sam imao KDS, plaćao sam 900din mesečno za analogne kanale koji su na lcd-u izgledali očajno. O Telekom adsl paketu Click4 da i ne govorim...nijednom za 6 godina nisam video da je brzina prelazila 80% od prezentovane, a hiljade restarta rutera i pucanja veze su posebna priča...
I dakle, ako neko zna da postoji neki provajder koji nudi TV paket analogni+digitalni kanali i internet paket 20/10 za ČAK 3.000din mesečno (toliko sam plaćao adsl click4+kds) ili manje, ili možda neki bolji paket, neka mi kaže, pa da pokušam da se izborim da dotičnog provajdera dovučem u moju zgradu :)
P.S. Nisam sarkastičan :)

Zbog toga mi mirijevci cekamo taj sudbonosni trenutak da vidimo ledja ptt-kds-u i njihovoj slici koja izgleda kao da svaki dan gledam kroz teglu sa zelenim *******cima.O njihovom netu ne treba trositi reci to je VIP usluga samo za odabrene iz par ulica.

Poslednja izmena:
Juce sedeo za kompom i uploadovao neke serije na Megi za par sati 14 GB :)

Poslednja izmena:
Bas sam i ja to rekao jednom pre dve stranice, uclanio se prva poruka pa jos pljuvanje po TT, ma jes slucajno se uclanio na Bench.
A primetio sam jos dvoje koji su se pre dva dana uclanili na forum i pljuju po TT, bas cudno, i niko od njih nema preko 3 poruke i dva dana.
A sad ce ti isti verovatno pokusati da me ubede da nisu, a i brate ako vam je do politike jel znate koliko tema na sajtu B92 ima, milina da lecite....

A sta cemo sa onima koji su placeni da pljuju svakog ko kaze nesto lose protiv TT?
Jel vama stize plata na vreme?:)
I od kad je zabranjeno izneti svoje misljenje,valjda je to poenta ovog foruma.

Nazad
Vrh Dno