Da si pročitao zadnjih par strana ne bi postavljao ovo pitanje. Targo je u velikim problemima, imaju i oni prekide a drze se u životu uz pomoću "aparata" odnosno žive kao biljka.Da li mozda neko ima link mape pokrivenosti Targo telekoma. Ja sam na IKOM-u pa trazim neku alternativu, jer mi je ovo vec 5 ili 6ti put da u godinu dana nestaje internet na 24h. Ja inace stanujem na Cukarickoj padini, pa ako neko mozda zna neka napise. Moze i neki drugi predlog nekog drugog provajdera samo da je stabilan a opet moguce povezivanje sa moje lokacije.
Da si pročitao zadnjih par strana ne bi postavljao ovo pitanje. Targo je u velikim problemima, imaju i oni prekide a drze se u životu uz pomoću "aparata" odnosno žive kao biljka.
Iz ovoga ja ne mogu da zakljucim s obzirom da sam sa Dorcola, a da targo ne sklapa nove ugovore niti to stoji na njihovom sajtu. Ne zelim da te obmanjujem da verujes meni a ne verujes Pablu ili nekom drugom ko je naveo slicno na ovom forumu ali mislim da je jako neumesno od strane starijih clanova da pisu nesuvisle komentare, cisto da bi postovali. To se odnosi na Pabla i bas mi je cudno sto nisi odgovorio na ovakvu glupu prozivku?! Jel se dobija nesto na ovom forumu stalnim postovanjem , mozda neko putovanje pa i ja da stanem u red. Ccc skoro 5k postova i svi na isti kalup....
Detaljno objašnjenje si dobio (ili ćeš dobiti) na posebnom listu u koverti, gde se jasno navodi i "zakonski član 438 zakona o obligacionim odnosima", kao i detalje o "Nuba Net d.o.o." firmi na koju su preneta potraživanja Targo Telekoma, a sve shodno Tvom potpisanom ugovoru sa Targom (i Targo - Nuba, ali to se ne odnosi na Tebe).Ako bi mogao neko da pojasni ovo oko racuna bilo bi extra!
Sta sad blokiran drugi racun pa hoce da se uplacuje ovde jel ? Muljanje muljanje 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari