Šta je novo?

Targo Telekom

Nema mape pokrivenosti, a i nema tu Targo-a. Jedino da vidiš da l' imaš mogućnost za Telekom Srbija VDSL i promo 50/2 mbps promo akciju (ako još uvek traje) za ~ 2000 dinara.

Da li mozda neko ima link mape pokrivenosti Targo telekoma. Ja sam na IKOM-u pa trazim neku alternativu, jer mi je ovo vec 5 ili 6ti put da u godinu dana nestaje internet na 24h. Ja inace stanujem na Cukarickoj padini, pa ako neko mozda zna neka napise. Moze i neki drugi predlog nekog drugog provajdera samo da je stabilan a opet moguce povezivanje sa moje lokacije.
Da si pročitao zadnjih par strana ne bi postavljao ovo pitanje. Targo je u velikim problemima, imaju i oni prekide a drze se u životu uz pomoću "aparata" odnosno žive kao biljka.

Da si pročitao zadnjih par strana ne bi postavljao ovo pitanje. Targo je u velikim problemima, imaju i oni prekide a drze se u životu uz pomoću "aparata" odnosno žive kao biljka.

Znam sve u vezi Targa i citao sam na ovom forumu ali ako vec moram da biram, valjda TT ima bolju ponudu DL/UPL pa optika 🙂 Naravno ako uzmemo da i jednima i drugima puca internet opet dodje bolji TT zbog prthodno navedenog. Ostaje mi da se raspitam za VDSL i vidim kakve pakete nude. Meni je najbitniji ping i jitter kao i prenos podataka u oba smera bez gubitaka zbog MMRPG-a. Inace ja sam presao pre 3 godine sa ADSL-a na kablovski bas zbog pinga, i iskreno se nadam da je sada to sredjeno. Recimo secam se da je sa telekoma prema Frankfurtu ping bio 80-85ms dok je na iKomu bio 50ms(sada je 57ms), naravno pre 3 godine.

Očigledno nisi čitao pošto bi znao da TT ne priključuje nove korisnike više od godinu dana.

Mogao si neki dalji server da testiras... Testiraj Frankfurt.

@ Otaku

Ja sam poslao zahtev targu pre nekih 7 dana i dobio sam odgovor :
Poštovani,

Zahvaljujemo se na Vašem interesovanju. Na navedenoj adresi trenutno ne postoje tehničke mogućnosti, kontaktiraćemo Vas čim se steknu neophodni uslovi za pružanje usluge.Za sve dodatne informacije možete se obratiti našem Call centru na 011/715-44-00

Hvala na ukazanom poverenju.

Iz ovoga ja ne mogu da zakljucim s obzirom da sam sa Dorcola, a da targo ne sklapa nove ugovore niti to stoji na njihovom sajtu. Ne zelim da te obmanjujem da verujes meni a ne verujes Pablu ili nekom drugom ko je naveo slicno na ovom forumu ali mislim da je jako neumesno od strane starijih clanova da pisu nesuvisle komentare, cisto da bi postovali. To se odnosi na Pabla i bas mi je cudno sto nisi odgovorio na ovakvu glupu prozivku?! Jel se dobija nesto na ovom forumu stalnim postovanjem , mozda neko putovanje pa i ja da stanem u red. Ccc skoro 5k postova i svi na isti kalup....

Jutros mi u sanduče stigao račun za jun mesec.Stigao je i onaj dodatni papir u kojem piše da su sklopili ugovor sa Nuba net-om.

Iz ovoga ja ne mogu da zakljucim s obzirom da sam sa Dorcola, a da targo ne sklapa nove ugovore niti to stoji na njihovom sajtu. Ne zelim da te obmanjujem da verujes meni a ne verujes Pablu ili nekom drugom ko je naveo slicno na ovom forumu ali mislim da je jako neumesno od strane starijih clanova da pisu nesuvisle komentare, cisto da bi postovali. To se odnosi na Pabla i bas mi je cudno sto nisi odgovorio na ovakvu glupu prozivku?! Jel se dobija nesto na ovom forumu stalnim postovanjem , mozda neko putovanje pa i ja da stanem u red. Ccc skoro 5k postova i svi na isti kalup....

Ti si dobio generički odgovor od Targa.

Kakva prozivka? Ja sam samo napisao ono što se zna u vezi Targa pošto temu pratim od početka. I ne, skoro nece biti priključenja, pošto imaju brdo problema i to se odavno zna. Čak i oni koji su korisnici ne mogu zameniti paket na veći posto je targu istekla licenca za software koji kontroliše sve to.

Prošle godine od avgusta je bila priča da priključenja počinju od februara ove godine ali svi smo videli da od toga nema ništa...

Данас сам добио рачун и платио у Пошти. На шалтеру до мене службеница објашњава човеку да не може да уплати фирми паре у Пошти већ мора у неку банку па на рачун. Укапирам да и он плаћа Таргов рачун и објасним да му прими уплатницу као физичком лицу и све се среди. Службеница која је мени наплаћивала није правила никаквих проблема. 🙂

Ma opusteno, prosla me je zelja za Targom, salim se. Komsije su malo bile bsene pa su me preduhitrile i vec je danas pocelo skupljanje potpisa za uvodjenje SBB paralelno sa IKOM-om. Inace stoji kao sto kaze Pablo na stranama iza lepo objasnjeno, no medjutim ja to nisam prihvatio za ozbiljno nadajuci se da je preuvelicano ili greska, bas zbog silnih desavanja oko njih covek nije nacisto sta je sta, a to je se moglo protumaciti da nisam citao. Ja ne vidim nikakvu prozivku, a i da jeste ja na to ne odgovaram.

Ako bi mogao neko da pojasni ovo oko racuna bilo bi extra!

Sta sad blokiran drugi racun pa hoce da se uplacuje ovde jel ? Muljanje muljanje 🙂

Ako bi mogao neko da pojasni ovo oko racuna bilo bi extra!

Sta sad blokiran drugi racun pa hoce da se uplacuje ovde jel ? Muljanje muljanje 🙂
Detaljno objašnjenje si dobio (ili ćeš dobiti) na posebnom listu u koverti, gde se jasno navodi i "zakonski član 438 zakona o obligacionim odnosima", kao i detalje o "Nuba Net d.o.o." firmi na koju su preneta potraživanja Targo Telekoma, a sve shodno Tvom potpisanom ugovoru sa Targom (i Targo - Nuba, ali to se ne odnosi na Tebe).

Zaključak je jednostavan: Od junskog računa (2014. god.) pa nadalje, uplate ćeš vršiti priloženom uplatnicom na firmu "Nuba Net d.o.o.", a mesečni iznos, kao i svi detalji već potpisanog ugovora (između Tebe i Targa) ostaju isti.

Sve dok Targo FTTH radi savršeno, kao što je to slučaj kod mene do sada, sve jedno mi je kome plaćam, naravno samo mi je bitno da mi se uplate evidentiraju kao moje izmirenje obaveze shodno ugovoru koji sam potpisao.

Nije na meni, niti na korisnicima da se mešamo u poslovanje Targa. Meni je bitno da mi pruže uslugu na koju su se obavezali obostrano potpisanim ugovorom, a to za sada čine (bar u mom slučaju), i ja sam prezadovoljan i sa uslugom, i sa cenom.

P.S. Račun sam uplatio preko e-banking-a domaće banke (lakše je, a i provizija je 0 rsd), i nikakvih problema nije bilo.

Potpuno se slazem sa gore iznetim. I ja platio racun Nubi, kao sto pise, i dalje cu placati sve dok ovo radi ovako dobro....

Meni stigao novi račun, platio e-bankingom. Samo nek potraju što duže, ja još uvek nisam imao probleme.

Po prvi put pocela ucestala prekidanja, blok 33, zvao call centar i rekose da znaju za problem i da budem strpljiv.

Мени се јуче на минут прекинула конекција и одмах потом се вратила. Да у том тренутку нисам гледао нешто на Јутуби не бих ни приметио.
Блок 45.

Ma slazem se po svim pitanjima batice.

Meni je samo bitno ima li neki nacin da ja tu nadrljam, da mi nezavedu kao placeno ili nesto slicno!

Ja se ebankingom nebavim platicu u stedionici kao i uvek do sad.

Od juče popodne nema internet signala, Internet lampica konstantno blinka 🙁 Ovo je prvi ovako dugačak prekid od kad koristim Targo. Mada, u poslednje vreme su ponovo počeli učestali automatski restarti ONT-a. Ne izdrži nikad više od 48 sati.

Pomislih da nije neki širi problem, pa dođoh ovde, ali vidim da se niko ne žali na neki duži prekid, pa pretpostavljam da je nešto lokalno, ja sam u bloku 3, kod Hale sportova. Zvao sam više puta call centar, ali tek poslednji put dobih Nensi koja tvrdi da je u pitanju "sistemski" problem i da rade na njegovom otklanjanju.

@BECKS

Da slučajno nemaš informaciju o kakvom sistemskom problemu je reč i kada otprilike može da se očekuje signal? Hvala!

U toku noci proradio, u call centru su mi rekli a mozda ce jos nekome posluziti, da ako dodje do prekida, tj. u mom slucaju lampica internet je treperela,
nikako da ne resetujem modem, zamolili iz tehnicke podrske.

Može li neko da okači rezultate sa speed test-a (treba mi najnoviji datum) pošto brat radi neki seminarski na temu Fiber pa je tu uključio Telekom VDSL, Orion, SBB, Targo...?

Evo za brata:

Prilozi

• 3646916418.png
    3646916418.png
    31.3 KB · Pregleda: 152
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno