Šta je novo?

Targo Telekom

Pa zanima me kako da uvedem telefonsku liniju(fiksni) najjeftinije a da bude solidan net(10/2 bar) i TV za do 2500 din ako zna neko?(ili posebno da uvedem samo fiksni telefon pa kod nekog drugog da uzmem adsl ili nesto)?

Očigledno da Targo nema rešenje za tebe. Probaj u nekoj drugoj temi.

Ono sto mene zanima je ...

Nesto mi daleko redje puca nego uobicajeno. Bilo je jednom u 24 sata a sada zna da dodje i do 6 dana.

Ja nista nisam menjao pa me zanima jer to solo kod mene ili ?

I ja sam se tome ponadao, nije mi nestajao net skoro mesec dana, pa sad 2 puta za 4-5 dana, i prekidi traju prilično. Ne prizivaj nesreću :)

Na zalost u pravu si... trenutno su blokirani za iznos 73,415,526.21 RSD.

Da li neko zna da li je SBB prisutan u ili oko bloka 8a na Novom Beogradu? Valja na vreme i za svaki slučaj pronaći dobru alternativu TT-u

Mislis manje losu alternativu od umiruceg tt ?
Ima vektor ako nema sbb ... to mu dodje na isto (skoro) ...

Pa obzirom na to da mi bez problema rade internet i tv kod TT-a, mogu da nađem samo lošiju alternativu u pogledu trenutne brzine od 32/16Mbps i TV-a za ~3.000din. A pošto je neizvestan opstanak TT-a, onda bolje išta nego ništa.

Ja bi prvo zvao Orion i proverio da li mogu da dođu sa optikom. Sad im je 100mb 5k sa 24m ugovorom.

@P307 u našu zgradu su stigli.

Ko je stigao komso?
Orion?
Znam da su Orionci nesto bili obilazili ali sam im samo rekao dobar dan i dovidjenja ne zanima me...

Ma neko ce ga preuzeti, sve je to smisljeno odavno. Neki postojeći operater ce ga preuzeti za smesne pare.

Pa neznam sta cekaju xD

Ako su hteli da zadrze neke korisnike nece ih mnogo ostati. Ako su hteli da zadrze deo mreze ona se usled loseg i nikakvog odrzavanja (a zbog manjka materijala) raspada.

O svemu tome je pricano odavno ali eto ...

Ja sam sad skontao da nisam ni dobio racun za Jun, net mi radi sasvim ok, a podrsku ne mogu ni da dobijem... Jel ima uopste smisla da im placam s obzirom na blokadu, ono s jedne strane isporucili su uslugu i to je sve ok, ali s druge strane mi se ne baca 50ak evra u bunar?

Verovatno imaju problem sa štampanjem računa, tj. da plate isto ako su im računi u blokadi.

Za sada i dalje na obe lokacije nemam problema sa TT linkovima, platiću račun kad stigne kao i do sada.

Ako počne da zeza razmišljaću šta dalje, za sada imam 3G modem sa 5GB pretplate mesečno u rezervi.

Ja sam sad skontao da nisam ni dobio racun za Jun, net mi radi sasvim ok, a podrsku ne mogu ni da dobijem... Jel ima uopste smisla da im placam s obzirom na blokadu, ono s jedne strane isporucili su uslugu i to je sve ok, ali s druge strane mi se ne baca 50ak evra u bunar?

Ovo pitanje nema apsolutno nikakvog smisla :)

Ja sam bez para a ti si mi duzan 50 eura.
Tvoje pitanje je da li da mi platis s obzirom da ja nemam para :)

Bilo je samo pitanje vremena kada ce TT gloknuti. Gorane, pakuj kofere, i pravac escajzi i posudje pa satelite dish da si napravish.

Odstupnicu sam napravio u vidu VDSL koji je trnutno na lepoj akciji,ali Targo nisam odjavio.Nada umire poslednja,placacu oba dok to ima iole smisla.
Beskrajno mi je žao što najnaprednija mreža čiji sam korisnik skoro 2 god.ide pod led i sve se nadam desice se nesto.
Zwerko,to ne bi bilo korektno bar prema BECKSU da ne idemo dalje.

Nazad
Vrh Dno