Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A reddit?Jel ga ima preko tapatalka?Ne nalazim ga uopste.Jel zna neko?

Instalirao Flow.Mada bi mi vise odgovaralo da ga ima na tapatalku.

Poslednja izmena:
Probao I flow I news.I odmah deinstalirao.Mislim,ako ga vec nema na tapatalku,za citanje mi je I chrome dobar.

Meni je Flow baš dobar.

Meni feed ne radi. Kaže kad se pretplatim na jedan ili više foruma da će da radi. A to sam uradio.

Imam problem na 4.8.3 da mi ne pamti sifru na Benchu, svaki cas se izloguje...desava li se jos kome?

Gledao sam desetak strana nazad, nisam nasao slican problem...

I da pomenem da sam skorije presao na ovu verziju sa TT pro-a, gde nisam imao ovaj problem....

Meni ne rade push notifikacije već par verzija unazad. Obaveštava me tek nakon 2-3 sata da imam poruke ili citate.

Meni notifikacije kasne 5-10 min.

Kod mene na tabletu odmah a na telefonu kako kada, nekada i odmah (nema nikakvih pravila, a ne zavisi ni od toga da li je na 2g, 3g ili wifi).
To važi za par poslednjih verzija tapatalka a u nekima još ranijima je opet znalo biti suprotno :)
Sudeći po tome i po vašim iskustvima to je jedna od retkih preostalih problematičnih tačaka tapatalka.
Ja zadovoljan, neka ne bude bagovit kao ranije i notifikacije mu opraštam :)

@šile, bilo je više članova kod kojih se tako ponašao, jedini pouzdan lek je settings - apps pa tapatalk i deštikliraš notifikacije tu.

Nema te opcije na ovom forumu. Mozes da editujes, i to u prvih sat vremena po pisanju svog posta. Posle toga ni to ne mozes.

Aplikacije. Valjda imaš računar da vidiš u browser-u.

Prosto mi neverovatno da nisu to ubacili. Mislio sam da ne mogu da nađem tu opciju. Pa dobro nije da je baš neophodno ali zatreba nekad. Ko da pali komp :D

Kad se iskljuce avatari ne baguje tapatalk koliko sam zakljucio :D

Da li se i vama dešava da ako čitate neku temu i na primer kliknete na neki YouTube link u temi da kada se vratite u Tapatalk niste više u toj temi?

Prvi put na ios-u danas zapucao...ja mislio savrseno odradjen!! :(
d04ebac77bed4535923984117c87c8a3.jpg

Meni se svidja novi tt za android :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno