Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ne, moderatori ovde mi šalju opomene što sam poslao novu poruku umesto da editujem staru ( a to ne mogu da uradim)...

Ljudi jel moguce da mi Tapatalk vuce ovoliko baterije?
ahy2ubum.jpg

Moguće jeste ali normalno nije :)

Više od ekrana. Baš se zaneo. Ja nisam imao problema da mi troši toliko bateriju. Izbriši keš. Ili ga opet instaliraj.

ima li neka shema da se radi `copy/paste` nekog dela teksta na Tapatalk-u?

kreneš da citiraš post pa odatle iskopiraš

Ne znam kako i zasto ali Tapatalk mi je poceo ucitavati slike automatski iako sam na 3g. To mi se do nedavno nije desavalo i ovo mi se uopste ne svidja. Ne vidim tako nesto u podesavanjima, ima li rešenja?

Tapatalk ima to odavno, možda si ti tek sad prešao na tu verziju. Npr meni je podešeno kada sam na sporom netu tipa 2G da mi nista ne učitava, a kad je brži da učitava.

Imaš u podešavanjima:

uploadfromtaptalk1406566235721.jpg

E hvala. Ja sam gledao u podesavanjima samo za Benchmark pa tamo nisam nasao.

Primetio sam da kada preko TT kliknem na neki link iz teme i otvori mi se browser, posle klika na dugme back vrati me u TT, ali ne na stranu na kojoj sam bio, cak ne ni na tu temu (iako gore u zaglavlju pise da sam kobajagi u njoj), nego na Subscribed deo.
Jel se ovo jos nekome desava? Kako resiti?

Desava se meni. I mislim da nema rešenja dok developeri ne srede TT kako valja.

Sad cu da vam upload-ujem da vam ne otvara neke bezvezne stranice

Evo ga: https://www.dropbox.com/s/touqmfkuf31d9f2/TapatalkURLFixer-1.01.apk

Instalirajte ovo, kada kliknete na link pitace vas preko cega da otvara, vi kliknite na ovaj tapatalk fixer i always, pa ce vam jos jednom izbaciti cime da otvarate i odatle normalno birajte, da li cete nesto vec staviti na always ili da birate stalno, vasa stvar ;)

Poslednja izmena:
Е то је права ствар!
Хвала Ђилке :)

Ma crappa links rules :D

Neko ne voli xposed ili je na ART-u ;)

Taj trenutno dostupan ART je ******ština tako da bolje koristiti xposed ako mora da se bira ;)

Срећа па може да се бира ;)

A što ne koristite AppRedirect sa Play store?

Zamolio bih ljude koji ne znaju šta je Art i kako radi da ne lupaju gluposti.

Код мене та апликација није хтела да ради...

Zamolio bih i ja tebe da se malo informises o razvoju ARTa pre nego sto kazes nekom da lupeta jer se isto moze reci za tebe.

Šta da se informišem? Pa, dovoljno mi je da pogledam da ART brže radi od Dalvik, kao i da ima malo bolju bateriju. Nema tu nikakvog informisanja, već gledanja svojim očima.

Meni šljaka na N5, N7 i Galaxy Express 2.
+1 N4, N5, One - Svuda radi odlično App Redirect. Ja sam je i preporučio u odgovarajućoj temi na forumu kada se pojavila. :) Iako koristim Xposed, koristim ovu aplikaciju, a ne modul.

Isključi ga da se možda ne krljaju u nekom slučaju pošto rade istu stvar

Izašao Tapatalk 4.8.0. Change log je dosta veliki.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno