Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ni ja, pa mi je povukao beta2, sta ima veze, zabij mu ga :D

Na twitteru kažu da je greška koja će brzo biti ispravljena. Dakle, no sikiriki :D.

Koliko update-a za 2 dana. Su normalni oni? :D

Kod mene TT pobrljavio od poslednjeg update-a. Kad skrolujem teme po forumima non stop mi vrti isto u krug.

Ja nisam primetio. Zadnja verzija, s nje pišem.

Jel moze neko da mi testira sledeće, nek otvori neku temu u tt. Zatim ide na home pa ponovo pokrene tt iz launchera (jel otvorio predhodno otvorenu temu ili ne?) Zatim opet neka tema, pa home i onda recent app pa tt.

Све ради како треба. Која је тема била пре изласка из апликације буде и после, небитно покренуо је из launchera или recent менија :)

Hm... Kod mene od verzije 4.7 ne radi tako. Iz recent app odrade resume aplikacije, a ovako je ponovo startuje.

Имао сам свакаквих багова, али такав нисам...

Jel moze neko da mi testira sledeće, nek otvori neku temu u tt. Zatim ide na home pa ponovo pokrene tt iz launchera (jel otvorio predhodno otvorenu temu ili ne?) Zatim opet neka tema, pa home i onda recent app pa tt.
Jeste tako kod mene.
Pre nije to radio.

***. које с***е , сад урадим апдејт и добијем тај баг :(

Ma imam u titanijumu 4.5.2 verziju, pa ću nju vratiti danas...

U ***. Opet se vratio problem sa usporavanjem tt-a. :S

U ***. Opet se vratio problem sa usporavanjem tt-a. :S
To se i meni desava iznenada. Uspori i na kraju zablokira i izbaci onu poruku "...isn't responding..." OK i restartuje TT. Zanimljivo da ce opet na istom mjestu zabagovati osim ako ne izbrisem kes, koliko sam zapazio.
Ne znam da l' ima veze sa kesom, ja obicno tada izbrisem jer se nakupi 100+MB. Drama sa TT vazda baguje.

To se i meni desava iznenada. Uspori i na kraju zablokira i izbaci onu poruku "...isn't responding..." OK i restartuje TT. Zanimljivo da ce opet na istom mjestu zabagovati osim ako ne izbrisem kes, koliko sam zapazio.
Ne znam da l' ima veze sa kesom, ja obicno tada izbrisem jer se nakupi 100+MB. Drama sa TT vazda baguje.

Meni ova verzija radi dobro:

y2ura6yt.jpg

:D

I ja sam na toj verziji, sve savršeno.

Ne znam sad je ok. A do sada sam morao da brišem cash i dalvik iz recovery-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno