- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Nisam ni ja, pa mi je povukao beta2, sta ima veze, zabij mu ga 
Takođe, do sada to nisam primetio.Hm... Kod mene od verzije 4.7 ne radi tako. Iz recent app odrade resume aplikacije, a ovako je ponovo startuje.
Jeste tako kod mene.Jel moze neko da mi testira sledeće, nek otvori neku temu u tt. Zatim ide na home pa ponovo pokrene tt iz launchera (jel otvorio predhodno otvorenu temu ili ne?) Zatim opet neka tema, pa home i onda recent app pa tt.
I sad čekaš novi, da dobiješ neki gori...***. које с***е , сад урадим апдејт и добијем тај баг![]()
***. које с***е , сад урадим апдејт и добијем тај баг![]()
I sad čekaš novi, da dobiješ neki gori...
Zlatno pravilo je da ne popravljaš ono što nije pokvareno![]()
Jel ti radi viral i YouTube sa tom verzijom? Meni je stalno pucala aplikacija kad probam da pustim video. Samo zbog toga sam i presao na v4.Ili koristiš v2 i smeješ se svaki put kad čitaš ovu temu![]()
+1Ili koristiš v2 i smeješ se svaki put kad čitaš ovu temu![]()
Koristim v2.4.13. i radi yt normalno.Jel ti radi viral i YouTube sa tom verzijom? Meni je stalno pucala aplikacija kad probam da pustim video. Samo zbog toga sam i presao na v4.
To se i meni desava iznenada. Uspori i na kraju zablokira i izbaci onu poruku "...isn't responding..." OK i restartuje TT. Zanimljivo da ce opet na istom mjestu zabagovati osim ako ne izbrisem kes, koliko sam zapazio.U ***. Opet se vratio problem sa usporavanjem tt-a. :S
Jel ti radi viral i YouTube sa tom verzijom? Meni je stalno pucala aplikacija kad probam da pustim video. Samo zbog toga sam i presao na v4.
To se i meni desava iznenada. Uspori i na kraju zablokira i izbaci onu poruku "...isn't responding..." OK i restartuje TT. Zanimljivo da ce opet na istom mjestu zabagovati osim ako ne izbrisem kes, koliko sam zapazio.
Ne znam da l' ima veze sa kesom, ja obicno tada izbrisem jer se nakupi 100+MB. Drama sa TT vazda baguje.
Meni ova verzija radi dobro:
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari