clapton
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.02.2013
- Poena
- 169
I kod mene je tako. 4.7.2Hm... Kod mene od verzije 4.7 ne radi tako. Iz recent app odrade resume aplikacije, a ovako je ponovo startuje.
I kod mene je tako. 4.7.2Hm... Kod mene od verzije 4.7 ne radi tako. Iz recent app odrade resume aplikacije, a ovako je ponovo startuje.
Je li se zalio ko na ovaj bug?Jel moze neko da mi testira sledeće, nek otvori neku temu u tt. Zatim ide na home pa ponovo pokrene tt iz launchera (jel otvorio predhodno otvorenu temu ili ne?) Zatim opet neka tema, pa home i onda recent app pa tt.
Hm... Kod mene od verzije 4.7 ne radi tako. Iz recent app odrade resume aplikacije, a ovako je ponovo startuje.
Koju ti verziju koristis tacno?To bi vam bilo najpametnije![]()
Koju ti verziju koristis tacno?
2.4.15, radi sve bez problema. Imate link na zvaničnom tapatalk forumu (kačio sam bio svojevremeno).
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=38028282.4.15, radi sve bez problema. Imate link na zvaničnom tapatalk forumu (kačio sam bio svojevremeno).
Očito nisam dobro postavio pitanje. Ja bih da mi javlja, ali recimo u temi o svetskom prvenstvu svako malo neko postuje. Ja bih recimo da me obavještava na svaki sat ili tako nešto. Ima li takva opcija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari