Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad je počeo da zapucava :D

nanymu5a.jpg

Kod mene 100 i koji mb, koristim za bench i xda baš dosta. Ovo kod tebe je baš preterano, možda je do nekog foruma?

Do teme sa gif slikama je ;)

Sa gif slikama se izgleda nikad do kraja nisu izborili.

Šta se dešava sa aplikacijom i Bench forumom na njoj? Treba mu sto godina da se konektuje na server.
Edited: Očistio cash i sada radi, ali moj cash je bio 62MB.

Poslednja izmena:
Полудео сам сад, баш тај баг имам и и на 4.5.2 и 4.6 и 4.6.2 и 4.7 и 4.7.2 :mad:
И као шлаг на торту не раде нотификације ни на једној верзији... :(

Da li ima neki xposed ili bilo sta, da gif-ove koje mi ocita a ne rade preko tt otvori u browser-u kad kliknem na taj gif?

Prestale da mi rade notifikacije odjednom. Na kraju cu da se prebacim na v2 i gotova stvar

To bi vam bilo najpametnije :)

Poslednju dva staviš i to je to.
To je ona što se sa dropboxa skidala.

Meni play store ne nudi ništa, a na 4.6.2 sam.

Prebacio sam se na v2, videcemo kako ce da sljaka ova verzija sada.

Vala ako radi sve ostalo kako treba,a sve mi za sada radi super, nece mi smetati sto ne otvara gifove :)

Radi super + ima crnu temu za amoled + koristi celu širinu ekrana za post + ne trebaju ti nikakvi xposed moduli za linkove itd...

Kako da namjestim da mi ne izbacuje posle svakog posta push notifikaciju, zna li ko?

Па искључи у опцијама :)
Settings>advanced и ту имаш да подесиш.

Poslednja izmena:
Očito nisam dobro postavio pitanje. Ja bih da mi javlja, ali recimo u temi o svetskom prvenstvu svako malo neko postuje. Ja bih recimo da me obavještava na svaki sat ili tako nešto. Ima li takva opcija?

Е то нема.

Očito nisam dobro postavio pitanje. Ja bih da mi javlja, ali recimo u temi o svetskom prvenstvu svako malo neko postuje. Ja bih recimo da me obavještava na svaki sat ili tako nešto. Ima li takva opcija?

Kad ti javi jednom nakon toga vise ne javlja za nove postove u izabranoj temi dok ne otvoris TT.

Ovo je strašno. Radi tt 2 dana normalno pa 2 dana kao da sam na dial-up netu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno