Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa poslednjom verzijom me ne radi crappalinks, još neko sa istim problemom?

Šta uradiše sa ovim novim update-om?! Neće uopšte da mi obeleži temu kao pročitanu kad kliknem na nju i pročitam je...

Da, vidim sad.

Novi update meni nije rešio problem sa obeležavanjem pročitanih tema. :)

Šta je sa crappalinks?

Pa jedna od skripti za xposed ako me secanje ne vara koja omogucava da se linkovi direktno otvaraju u aplikacijama, npr. neko stavi yt link i otvara ti u aplikaciji a ne u browseru.

Zna on šta je to, nego pita zašto ne radi sada :)

Uuuu baš sam se gadno istripovao hahah :) izvinjavam se

meni tapatalk za ovaj forum ne radi na android tabletu uopšte...na ipadu radi...? radio je sasvim ok do pre neki dan...nije čak ni bilo nekog apdejta programa u skorije vreme, jednostavno ne može da pristupi forumu iz čista mira...

Poslednja izmena:
Uradi Clear data pa unesi ponovo svoj nalog.

pomoglo clear data, thanks...mislio sam da ima neki bezbolniji nacin jer jedva nadjoh parametre za nalog

Ne radi ni meni crappalinks.

Meni svaki put puca kad u inboxu pročitam subskrajbovanu temu i ocu da predjem na drugu, to se desava od juce mislio sam da ce današnji update da sredi ali jok :-/

Rešen problem sa novom verzijom crappalinks.

Jel nekome posle poslednjeg update-a baguje led notification za tapatalk? Bila mi bele boje, sada ne mogu da namestim, stoji belo, a svetli zuti

Ja ne mogu da isključim. Stoji na off a radi.

Meni radi, namešteno na plavo i sija plavo :D

Pobrljavio tt skroz...
Sad mi baguju led notifikacije, odnosno samo žuto sija i već 3 force close-a za pola sata...

Pobrljavio tt skroz...
Sad mi baguju led notifikacije, odnosno samo žuto sija i već 3 force close-a za pola sata...

Ista prica i kod mene. Stavio sam Flow Light i sada sljaka led kako treba u TT-u

Šta se ovo dešava? Tapatalk mi je opasno usporio? Reinstal nije pomogao.

Radi savršeno sa bench i xda, nešto do tebe je.

Obrisao keš i sad odlično radi.

Aaa opet ista stvar. Vuče se tapatalk kao prebijena mačka! Poludeću...

Sad je konačno uredu. Delete app, i iz recovery-a wipe cash+dalvik.

Šta je sad ovo? Odradio sam neki update sa playstore-a i sad mi piše tapatalk beta2?

Pa što beta2? Nisam ja prijavljen nikakve bete.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno