Šta je novo?

Tapatalk radi na Benchmark forumu

Hehe :) odlicna app

Sent from my HTC Hero using Tapatalk

"Radi" i na BlackBerry-ju, verzija 0.9.9 Beta.

Postoji problem sa "zakacenim" topicima, koji se jednostavno ne vide tokom pregledanja, ali im se moze pristupiti kroz pretplacene teme.

Sreci nikad kraja :)

Sent from my Ubercharged Tattoo

Smor je samo sto preterano kompresuje slike tokom uploada.

Kakav tj. koliki protok pravi pristup forumu preko tapatalk u odnosu na Operu mini sa najštedljivijim setovanjima i bench mobile skinom?

I pitanje-2, da ne otvaram posebnu temu: da li u pomenuti skin foruma može da se ubaci Go to 1st unread post dugme, kao u punoj verziji skina? 2. da li je može da se linkovi u skinu malo razmaknu, tipa 1234 strana da bude 1 2 3 4, ili dugmici Save i Discard dok ovo editujem, tesko se pogadja prstima
Posted via my Nokia X6 ;)

Poslednja izmena:
pravi veci protok od opere samim time sto ucitava avatare i attachment-e.
dugme "go to first unread post" nije potrebno jer klik na poruku to po default-u radi.
Posted via Mobile Device

Aha, super, sad sam prvi put probao mobile skin, pa ne znah.

A ovo za linkove, je l' izvodljivo? Znam da je posao, ali se malo gubi smisao mobilne verzije na touch uredjajima...
Posted via Mobile Device

Meni tapatalk nije nista posebno, vise ga ni ne koristim. Mnogo mi je komotnije gledati preko safariji, i videti sajt u originalnom izgledu. Velicina ekrana je dovoljna da citam cele postove.

Može neko da mi pomogne? Tek kupih Android što znači da sam težak noob. Kako da instaliram Tapatalk za Benchforum. Kad sam prvi put pokrenuo forum pojavila mi se poruka da ima Tapatalk ali posle sam izgubio i ne znam da se snadjem. Vidim na marketu da se Tapatalk plaća a čitam ovdje da je za Bench besplatan pa ako može neko da pojasni

Tapatalk aplikacija se plaća i nije specifično za Bench, već za sve tapatalk omogućene forume. Besplatan je naravno, ako možeš da se snađeš toliko da instaliraš "narodnu" verziju :)

Instalirao sam ga. Moze li da se podesi da kad pokrenem tapatalk odmah otvori bench a ne tapatalk pocetnu stranu?

Sent from my GT-I9000

Moze li da se podesi da kad pokrenem tapatalk odmah otvori bench a ne tapatalk pocetnu stranu?

Sent from my GT-I9000

Ne moze. Mozes da postavis widget na homescreen pa da tako direktno pristupas bench-u

HD2 TT

E super, to mi je još bolja varijanta. Ionako ga samo za Bench koristim

Vrh Dno