Šta je novo?

Tapatalk radi na Benchmark forumu

He he, genijalno!

Ovo je fenomenalno! Bravo za implementaciju:)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobra stvar,bas malopre gledah sa tattoo-a :)

Sent from my PC using Logitech keyboard

Super,pohvale... samo jos kad bi nedopravljeni Tapatalk radio i na E72 bilo bi extra :wall::wall::wall:

Svaka cast....fenomenalno....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Lijepa stvarčica, ali kao što već neko reče a i meni je draže iz Opere Mini ući, a na kraju krajeva, tu je i kompjuter :d

Odlicno radi i na symbianu.

Kako mi se cini, uskoro vise niko nece ukljucivati kompjuter :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

A kao bonus feature, svi znaju da imate nov fancy mobilni :)

izaberes tab sticky

A mozete li nekako da obrisete ovo "Sent from my...", nekako dodje glupo :D .

Poslednja izmena:
moze, imas u opcijama da iskljucis taj "signature"

Najs :) konacno...

Sent from my HTC Desire HD, using Tapatalk

kod mene radi,ali kao da ne radi,kad idem na "browse forums" izbaci mi samo grupe,a unutar njih prazno ,search ne radi uopste :mad:

Menjaj telefon :)

Nije mi jasno kako i zasto power useri koriste Nokia telefon :p

^^^ Neki jos uvek imaju strpljenja i cekaju update aplikacije :p

ma vazi sto cu da im platim aplikaciju da bi mi pokazivala slike. ja iz dolphin hd browsera bolje citam forume nego sa kompa, jer ih citam kao knjigu sa tableta izvaljen na krevetu lazy way :) samo podesim da mi ucitava stranice u desktop modu. jedino ako ovaj tapatalk podrzava video onda je xtra, jer ne mogu iz dolphina da gledam temu youtube linkovi posto nemam flash. inace svaka cast za implementaciju, dobro je pratiti tehnologije i ici u korak s vremenom, ali ono, koji ce forum pratiti tehnologije, ako nece it forum :)

a da probas Skyfire browser?

Nije mi jasno kako i zasto power useri koriste Nokia telefon :p
Zato sto i dalje trebamo klasicnu tastaturu da mozemo da kucamo sms na slepo dok vozimo recimo ;)

U svakom slucaju Peco pohvale na implementaciji! Takodje vidim da je konacno sredjen i "mark forums read"; sreca, sreca, radost :banana:

a da probas Skyfire browser?

ne svidja mi se, jer ne ucitava fles u stranicu, vec ga kao vidi da ga ima, a i ne prepoznaje svaki fles sadrzaj

dolphin hd ima gestures sto mnogo koristim, a ima i opciju da snimi celu stranicu kao pdf za kasnije citanje sto je isto vrh

sent using 3310 haha vrh

meni se cini da to sent using kvari izgled foruma kao i ono uploaded with imageshack

Bar da to "Sent from my ..." pise sitnijim fontom kao "posted via mobile device" ,a ovo uporedo sa postom,nema neku svrhu osim fore i reklame i kad bi svaki ili svaki drugi post bio sa tim dobilo bi se na ruznoci sigurno i izgledalo bi bas spamerski ...

@Proday

Evo Tapatalk za Symbian sto si trazio. Poz

Prilozi

• tapatalk.rar
    167.1 KB · Pregleda: 28
Poslednja izmena:
pitanje za Pecu, ako nije tajna, da li se i koliko placa da forum bude na Tapatalk?

Nije tajna. Za forum je plugin besplatan, kao što piše na sajtu Tapatalk-a.

Mada, sa druge strane, da li je besplatno da neko troši više vremena nego ranije na administraciju foruma...

Vrh Dno