Šta je novo?

Tapatalk radi na Benchmark forumu

ma važi još to da im se plaća, ionako se kupuje program, a ako forumi to ne bi podržavali niko ne bi ni kupovao program, tako da im je u interesu da daju forumima besplatno

Poslednja izmena:
@ illidan

Sve su ti vec pre mene odgovorili :)

jeli plugin postoji samo za vBulletin ili i za druge forume? recimo za IPB

idi na njihov sajt i procitaj ovo: :)

Tapatalk is a forum app on the iPhone, BlackBerry, Android, and Nokia. Our app provides you super fast forum access to any vBulletin, IPBoard, phpBB or SMF forum that has activated our Tapatalk plugin.

Za BB je beta aplikacija, mozes sve da citas i to je to....Ni jedna opcija ne postoji unutar nje :d

Postoji li neko podesavanje (na serveru ili klijentu) koje ce omoguciti da se da te klik na temu baci na prvu neprocitanu poruku umesto na zadnj stranu u temi?

sent from my HD2 using tapatalk

Ja sam prvi put probao tapatalk sad na benču, neverovatno dobra stvar. Oduševljen sam. :)

Ja sam kukao za Tapatalk-om dok sam surfovao forumom proko ipod touch-a. Sada kada sam presao na iPad Safari mi zavrsava posao ;) U svakom slucaju veliki plus za Bench team, znam kako je patiti se sa surfom na malom ekranu :p

Pa možeš i iPadom, kontam da izgleda još bolje :)

Ja sam prvi put probao tapatalk sad na benču, neverovatno dobra stvar. Oduševljen sam. :)

Hehe takodje. Fenomenalna aplikacija i sve cestitke na ovom formatu foruma.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Šteta što je na simbijanu sakat. Ne vide se sticky teme, pa ni ova.

Symbian je stvar proslosti

I Telenor klik je atraktivniji... :D

Di-di ...koliko se ovde pljuje po symbianu,prosto me sramota sto imam takav fon :D :d

Moze neko da kaze da li ima resenje da se tapatalk instalira na nokiu e71?...na ovi sajtu pri izboru ovog modela pise da nije podrzan...utero im tapa bash lol

Nema za Symbian, tako piše na sajtu.

a i koliko ja mislim to je samo za touchscreen telefone

ovo pishe na sajtu: Tapatalk for Nokia supports all S60 3rd and 5th Edition devices, that covers almost all the Nokia medium to high-end model!....nisam bash neki struchnjak za ove s60 oznake ali koliko kontam u to spada i e71 :D

Probajte sa Ovi store da skinete verziju baš za vaš telefon. Tako sam ja uradio, nema problema.

ovi store mi ne da da skinem za n82, a bas me je zanimalo da probam...
oh well...

Nazad
Vrh Dno