Daki_81
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.07.2020
- Poena
- 155
Vasa iskustva koliko traje tag baterija
Ja sam kupio u ENPay-u pre oko 4 godine a rekoše mi za bateriju da traje 10 godina.
Vasa iskustva koliko traje tag baterija
U firmi imamo 10-ak tagova od 2017., svi rade i dan danas bez problema...Vasa iskustva koliko traje tag baterija
postoje dvotaktni i cetvorotaktni motori, nema "jednotaktnih".ako cemo o gorivu jednotaktni motori su mnogo osetljivi,
Takođe od 2017. radi i dan danas.U firmi imamo 10-ak tagova od 2017., svi rade i dan danas bez problema...
Ja sam vlasnik istog, ali se ne žalimJel se to meni čini ili se samo vlasnici Yarisa žela ne kvalitet goriva?!?
![]()
![]()
Ja sam vlasnik istog, ali se ne žalim
Yaris benzinac (mk1) ima filter za gorivo koji se ne menja. S obzirom da je taj konkretno model danas u najboljem slučaju star 20 godina sve govori. Više puta sam u servisu pitao da li se menja isti i dobio odgovor da nije predviđena zamena. Verovatno je filter sam po sebi drugačiji (mislim da se nalazi u rezervoaru) i da se ne menja tako lako, ali vreme čini svoje. Ko zna u kakvom su stanju i ventili, mada povremeno sipam aditiv za dizne jer ga gradska vožnja ulenji. E sad mogu zamisliti da sa njm krenem na more... bila bi to ozbiljna avantura.
Nije tačno. Održavanje po apsolutno svim propisima (i vmnogo iše od toga) je mnogo mnogo jeftinije nego prosečan veliki servis kod novijih vozila.... Problem je sto je odrzavanje starog auta skupo, ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari