Daki_81
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.07.2020
- Poena
- 155
Vasa iskustva koliko traje tag baterija
Ja sam kupio u ENPay-u pre oko 4 godine a rekoše mi za bateriju da traje 10 godina.
Vasa iskustva koliko traje tag baterija
U firmi imamo 10-ak tagova od 2017., svi rade i dan danas bez problema...Vasa iskustva koliko traje tag baterija
postoje dvotaktni i cetvorotaktni motori, nema "jednotaktnih".ako cemo o gorivu jednotaktni motori su mnogo osetljivi,
Takođe od 2017. radi i dan danas.U firmi imamo 10-ak tagova od 2017., svi rade i dan danas bez problema...
Ja sam vlasnik istog, ali se ne žalimJel se to meni čini ili se samo vlasnici Yarisa žela ne kvalitet goriva?!?
![]()
![]()
Ja sam vlasnik istog, ali se ne žalim
Yaris benzinac (mk1) ima filter za gorivo koji se ne menja. S obzirom da je taj konkretno model danas u najboljem slučaju star 20 godina sve govori. Više puta sam u servisu pitao da li se menja isti i dobio odgovor da nije predviđena zamena. Verovatno je filter sam po sebi drugačiji (mislim da se nalazi u rezervoaru) i da se ne menja tako lako, ali vreme čini svoje. Ko zna u kakvom su stanju i ventili, mada povremeno sipam aditiv za dizne jer ga gradska vožnja ulenji. E sad mogu zamisliti da sa njm krenem na more... bila bi to ozbiljna avantura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari