Šta je novo?

Sve o putu na more autom

Bravo za njega.

Juceh uzeh u A1 EnPay TAG, jos pride dadose mi i dodatni nosac a uz sam uredjaj ima nosac, registracija prosla iz drugog puta jer mi prvi put puce app.
Vezao reg tablicu auta i VISA karticu, proverih jutros pise tag aktivan
Ako dobro kontam tako konfigurisan zavrsavam posao za Srbiju i Makedoniju tom jednom karticom ili gresim?
Da sam vezao Dina karticu morao bih kontam da vezem za Makedoniju neku medjunarodnu (VISA, MASTER...)?

Da, Dinom možes samo Srbiju da vežes. Makedoniju, Crnu Goru, Hrvatsku možes da vežes Visa, MasterCard karticom.

Juceh uzeh u A1 EnPay TAG, jos pride dadose mi i dodatni nosac a uz sam uredjaj ima nosac, registracija prosla iz drugog puta jer mi prvi put puce app.
Vezao reg tablicu auta i VISA karticu, proverih jutros pise tag aktivan
Ako dobro kontam tako konfigurisan zavrsavam posao za Srbiju i Makedoniju tom jednom karticom ili gresim?
Da sam vezao Dina karticu morao bih kontam da vezem za Makedoniju neku medjunarodnu (VISA, MASTER...)?
Davno sam radio taj setup za Makedoniju, ali, ako se ne varam, za svaku zemlju moraš da povežeš karticu zasebno (može biti ista, naravno).

Kroz enpay aplikaciju ?
Posto nisam nasao tu opciju, kada odem da vidim koje tagove imam imam jedan aktivan, kada idem da dodam tag bukvalno pravim narudzbinu novog taga

Kroz Toll4All aplikaciju. Imas drugi tab koji se zove kartice i svaku zemlju posebno povezujes sa karticom kojom hoces.

AISelect_20250814_124604_Toll4All.jpg

1000021554.jpg
St aje ovaj Verifikacioni kod sa papir asto sam dobio uz TAG?
Ovo nagađam, posto sam pratio uputstvo za enpay skenirao QR kod sa tog uputstva prilikom registracije u app.

Jel ovako i kod vas na Makedonskom i CG tabu,stoji "unčekiran" box "saglasan sam..."
Kod Srbije nema.

Prilozi

• Screenshot_20250814_125838_Toll4All.jpg
    Screenshot_20250814_125838_Toll4All.jpg
    60.1 KB · Pregleda: 6
  • Screenshot_20250814_125844_Toll4All.jpg
    Screenshot_20250814_125844_Toll4All.jpg
    53.4 KB · Pregleda: 6
Ne unosi se tablica vozila.Ako si na to mislio.

Ima u ugovoru" registarski broj vozila" ali on nema veze sa tablicom vozila i njega koristis kao verifikacioni kod.
Valjda,ja sam tako.

Jel ovako i kod vas na Makedonskom i CG tabu,stoji "unčekiran" box "saglasan sam..."
Kod Srbije nema.
Da to uvek stoji. Kod mene i sada stoji da cekiram ponvovo a to je vec uradjeno kada sam dodao karticu prvi put. Samo ignoriši to.
Ne unosi se tablica vozila.Ako si na to mislio.

Ima u ugovoru" registarski broj vozila" ali on nema veze sa tablicom vozila i njega koristis kao verifikacioni kod.
Valjda,ja sam tako.
Zavisi. Ja sam otišao u Puteve i vezao baš na registraciju vozila i meni tako i stoji. Ali sam video da su drugari uzimali ne znam gde i stoji im registracija UBXYZ, taj neki fazon. Nije im uredjaj povezan sa registracijom. I nije ni bitno, bitna je kategorija ali u tome se razlikuje.

Jel vama radi t4a normalno? Hoću da proverim koja mi je kartica vezana za Makedoniju, ali mi izbacuje grešku za tab Kartice kao i za linkove za Makedoniju i Cg, Hrvatska kao radi. Probao sam iz Firefoxa, Edga i Chroma i svuda isto

Nedotupan servis jer radovi.

Izgleda da im ne radi sajt
U kom ugovoru, ja nemam ugovor kupio u A1 dobio papir sa uputstvom kako da ga registrujem
ovde pise kako se polja popunjavaju

ali puca sajt

Da to uvek stoji. Kod mene i sada stoji da cekiram ponvovo a to je vec uradjeno kada sam dodao karticu prvi put. Samo ignoriši to.

Zavisi. Ja sam otišao u Puteve i vezao baš na registraciju vozila i meni tako i stoji. Ali sam video da su drugari uzimali ne znam gde i stoji im registracija UBXYZ, taj neki fazon. Nije im uredjaj povezan sa registracijom. I nije ni bitno, bitna je kategorija ali u tome se razlikuje.
I meni je koliko se sećam registracija vozila bila verifikacija kad sem ga prekonfigurisao.

Moguce da moj tag nije registrovan u bazi toll4all posto dobijem odgovro da ne postoji tag koji hocu da registrujem, svakako stranica za registraciju im je ocajna, preko sajta mtsa se bar razumljivo vidi sta treba uneti

koliko sam skapirao, tagovi koji su uzeti preko MTS-a mogu se ažurirati i pratiti samo na MTS-ovom sajtu za tagove

na ugovoru koji MTS ima sa Putevima Srbije za određeni tag, QR kod vodi na sajt Puteva Srbije koji se redirektuje na navedeni MTS-ov sajt sa sve popunjenim podacima
objašnjenja: https://mts.rs/Privatni/Digitalni-servisi/ENP-tag-uredjaj

Poslednja izmena:
Moguce da moj tag nije registrovan u bazi toll4all posto dobijem odgovro da ne postoji tag koji hocu da registrujem, svakako stranica za registraciju im je ocajna, preko sajta mtsa se bar razumljivo vidi sta treba uneti
Meni je tako bilo preko enpay. Crkao mi je tag posle nepunih 5 godina (piše da traje 10). Uzeo sam kod njih novi i rekli su mi tada da može odmah da se registruje na toll4all da bi se ispostavilo da nije. Trebalo mi je 2 nedelje poziva da se jave na telefon a na mailove ne odgovaraju. Kada su se javili rešili su za 3 minuta dok sam bio na vezi.

probao sam danas da ih zovem u pola 4, nema sanse da se jave. 3x probao u roku od 10 minuta svaki sledeci put sam bio za jedan veci u redu cekanja

Vrh Dno