A brate mili,ako vam je problem da nakuckate jedan mail,onda stvarno...
Ja sam za, korisna tema.Vodi računa, neće ti raditi tag.
Sezona se bliži kraju, da preimenujemo naslov, more u godišnji odmor, pa da krenemo o modelima lanaca i brzini postavljanja istih?
Ja sam za, korisna tema.
Da nije neko probao ENPay TAG u MK mozda?
Inace ja kada sam se vracao izgubio MCARD koji sam inace pozajmio. Znaci teska sam 8udala 😎 Sreca pa sad vise ne treba a drugar koji mi je pozajmio ide preko Bugarske.
Nije bilo guzve jer sam krenuo u 22h po nasem.
Naravno, ima već Mcard koji sam mu isto dao i koji je koristio u odlazku ali sam mu rekao da koristi ENPay naš tag, da ga testira.Mcard je 100 den, nemoj se sekirati puno.
Može postpaid i za fizička lica.Čekajte, daleko od toga da ne čitam, ali, koliko shvatam i vidim na njihovom sajtu, Putevi Srbije i dalje nude postpaid, vezivanje za karticu, isključivo za pravna lica. Ako je tako, onda je to još jedan primer neposlovnosti i nepraktičnosti koja je ovde duboko ukorenjena.
Postpaid sistem
Kupovina i konfigurisanje TAG uređaja za ENP-elektronsku naplatu putarine u postpaid sistemu dostupno je isključivo za pravna lica sa sedištem na teritoriji Republike Srbije. Postpaid sistem omogućava plaćanje nakon potrošnje, odnosno plaćanje računa za prethodni mesec u tekućem.
Zavisi kako gledaš. Sa tehničke strane je to tako, ali sa projektantske strane je vrlo loš. Na mnoštvu manjih izlaznih stanica postoji samo jedna naplatna kućica/enp prolaz. Tako da kad je gužva, džaba ti što imaš tag, moraš da čekaš u redu iza ovih što ga nemaju. npr. izlaz sa auto puta za Vrbas ima samo jednu kućicu, i redovno se čeka 10-15 minuta. Isto tako se u Grčkoj, Rumuni i Bugari redovno zaleću u kućice sa žutim simbolima za tag (zašto je teško i napisati "TAG"?), i onda se prave kolone dok se oni izvuku u rikverc.Mi se često sa pravom sprdamo sa našim raznim JKP, ali ENP implementiran u Srbiji je zapravo vrlo dobar.
Jeste ovog leta primetili koliko sporije morate proći kroz rampe u Grčkoj, Crnoj Gori, Makedoniji nego kroz naše?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari