Nisam imao puno vremena da istražujem pred put, vidim dosta vas ide preko ENPay. Ima li neke bitnije razlike u odnosu na ovaj "klasičan" način (TAG kupljen u pošti i podešen preko open balkan sajta)?To sam i ja pitao podršku za Enpay i rekoše bez brige radi 10 godina... Jedino ga zimi ne držim stalno u kolima već samo po potrebi.
Nisam nikada ranije koristio TAG, ovo mi je prvi i kupljen je tako da je vec postpaid.Razlika je u tome što je ovaj vezan za karticu, ako to nisi uradio i sa klasičnim i njega još uvek dopunjavaš kreditom.
Meni je na svakoj putarini u Srbiji obračunat popust od 6%. Ulazak kod Beograda, izlazak kod granice sa Makedonijom, na izlazu je pisalo 1690 din, sutra dan skinuto sa kartice 1588,60 RSD.Kao što rekoše nema razlike ako si se registrovao na open balkan tj. na postpejd.
Enpay akumulira 6% popusta na sve putarine plaćene na vreme i svaka naredna bude umanjena za tu sumu koju si ostvario popustom, ne znam jel to može kod drugih postpejd tag-ova...
Kod mene je trajala 2 godine i 2 nedelje.To sam i ja pitao podršku za Enpay i rekoše bez brige radi 10 godina... Jedino ga zimi ne držim stalno u kolima već samo po potrebi.
Nikakav signal. Najnormalnije izasao sa AP, pokazao mi stanje, zvucni signal standardni, posle 10 dana samo umro. Predao ga u direkciju, cekao tacno 15 dana da mi posalju mail sa potvrdom o stanju. Novi tag sam kupio na Nis pumpi, morao sam da dokupim i 1.000 din kredita bez obzira sto sam u kreditu imao 4.000.Moj tag tj baterija je trenutno na 4 godina i 8 meseci.
Da li pred otkaz baterije daje neki poseban zvučni signal?
Upravo stigao email i registrovao sve.Meni jos nista nisu poslali a poslao email u ponedeljak. Koliko im treba da odgovore?
Kod mene u firmi su svi tagovi sa početka 2017. godine, rade i dalje (videćemo do kadaMoj tag tj baterija je trenutno na 4 godina i 8 meseci.
I ja sam čekao 7 dana.Upravo stigao email i registrovao sve.
7 dana im treba da posalju mail.
Isto, samo od leta 2017.Moj tag se vozi na šoferci od 2016. godine, nikad ga ne skidam i radi i dalje.
Da li se TAG ako mu se skroz isprazni baterija vrati u funkciju nakon zamene baterije novom? Mislim da nije možda da izgubi konfiguraciju ili tako nešto...Sad sam pogledao, moj tag je kupljen 04.01.2017 znaci jos malo pa puni 7 godina.
Leti mi je uvek u kaseti ili u kuci kad ga ne koristim, zimi je u autu samo kad se koristi, kad se ne koristi stoji u kuci.
Za 7 godina nisam imao nikakav problem, ocitan uvek u razlicitim automobilima i na nosacu i iz ruke.
Mozda ga u skorijoj buducnosti otvorim da mu izmerim voltazu baterije pa ako je manja onda ide lemljenje i zamena po upustvu koje ima na internetu.
Ne moze bas skroz da mu se isprazni baterija, ali cim joj opadne napon moze da pocne da zeza oko ocitavanja.Da li se TAG ako mu se skroz isprazni baterija vrati u funkciju nakon zamene baterije novom? Mislim da nije možda da izgubi konfiguraciju ili tako nešto...
Znači da prvi put kada TAG ne radi kroz rampu (ako pretpostavimo da baterija nije sasvim potrošena) ima šanse da se zameni baterija i da TAG ostane u funkciji (naravno pazeći da se prilikom zamene ne izgubi napajanje TAG-a)?Ne moze bas skroz da mu se isprazni baterija, ali cim joj opadne napon moze da pocne da zeza oko ocitavanja.
Tag ne sme da ostane bez napona prilikom zamene baterije jer je onda neupotrebljiv.
Da.Znači da prvi put kada TAG ne radi kroz rampu (ako pretpostavimo da baterija nije sasvim potrošena) ima šanse da se zameni baterija i da TAG ostane u funkciji (naravno pazeći da se prilikom zamene ne izgubi napajanje TAG-a)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari